عرضهی گچ پاششی مقاوم در برابر حریق برای نخستین بار
شرکت کناف برای نخستین بار، گچ پاششی مقاوم در برابر حریق (ورمی پلاستر) را به بازار عرضه کرد.
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، در مراسم معرفی و رونمایی از گچ مقاوم در برابر آتش (ورمی پلاستر) که شرکت کناف تولید کرده است، مهندس برزو افقهی، مدیر ارشد فروش کناف ایران، گفت: با توجه به این که صنعت ساخت و ساز در کشور به سمت استفاده از مصالح سبک و خشک که به هنگام حادثه کمترین تلفات را به بار میآورد، در حال حرکت است، از این رو شرکت کناف با بومی سازی یکی از جدیدترین تولیدات روز جهان، سعی کرده است، در این زمینه گامهای بلندی بردارد.
وی افزود: محصول ورمی پلاستر کناف، اندود گچی محافظ در برابر حریق برای فضای داخلی ساختمان است.
افقهی با بیان این که «اجزای تشکیل دهنده این محصول ورمی کولیت، گچ، پرلیت و افزودنیهای سبک است»، اظهار کرد: ورمی پلاستر از انواع محصولات محافظ غیرعامل در برابر آتش است که وظیفهی اصلی آن، محافظت از عناصر سازهای ساختمان در برابر حریق است.
وی ادامه داد: گچ مقاوم در برابر حریق موجب میشود تا سازهها در مواجهه با آتش تا زمان خاموشی کامل حریق یا تخلیهی ساختمان، دچار تغییر شکل نشود و عملکرد خود را حفظ کند.
به گفتهی مدیر ارشد فروش کناف ایران، از ورمی پلاستر برای محافظت تیر و ستونهای فلزی و سقفهای عرشه فولادی در برابر حریق استفاده میشود.
بر پایه این گزارش در مراسم معرفی ورمی پلاستر کناف، مهندس داریوش حافظی، مدیربازاریابی شرکت کناف در پاسخ به این پرسش مبنی بر این که «محصول عرضه شده از چه مزایایی برخوردار است؟»، گفت: ورمی پلاستر بصورت پاششی اجرا میشود و قابلیت محافظت در برابر حریق از 30 تا 180 دقیقه را داراست. همچنین سرعت بالای اجرا، قابلیت پوشش کامل عناصر سازهای، سهولت عملیات ترمیم، ماندگاری در تمام طول عمر سازه و قابلیت تسطیح پس از پاشش از دیگر مزایای محصول یاد شده است.
وی با تاکید بر این که «روند استفاده از مصالح ساختمانی سبک در ساخت و سازهای کشور پس از حادثه پلاسکو و زلزله اخیر کرمانشاه شتاب بیشتری گرفته است»، تصریح کرد: کناف در این راستا سعی کرده که با عرضهی مصالح ساختمانی سبک که در شرایط بحرانی تاب آوری بالایی دارند، فصل جدیدی در مقاوم سازی ساختمان در کشور بگشاید.
در ادامه، مهندس افقهی هم با اشاره به رکود بازار ساختمان کشور از چند سال گذشته، مسأله قیمت تمام شده محصول ورمی پلاستر را مهم ارزیابی کرد و گفت: نرخ محصول جدید کناف به نسبت سایر مواد پاششی مقاوم در برابر حریق، از قیمت پایینتر و مقرون به صرفهتری برخوردار است.
وی در خصوص بازار مصرف ورمی پلاستر نیز گفت: در حال حاضر شهرداری تهران و مشهد اخذ تاییدیه مقاوت ساختمان در برابر حریق را از سازمان آتش نشانی برای اخذ تاییدیه پایان کار ساختمان الزامی کردهاند و پیشبینی میشود بزودی بکارگیری این محصول جدید در تمام نقاط کشور اجباری و الزامی شود.
به گفتهی افقهی، در صورت فراگیر شدن مصرف گچ مقاوم در برابر حریق، شرکت کناف این آمادگی را دارد که تمام نیاز بازارداخلی را در این بخش تامین کند، چرا که درحال حاضر ظرفیت تولید بیش از 20 هزار تن، ورمی پلاستر در خطوط تولید این واحد تولیدی ایجاد شده است.
افقهی در پاسخ به این پرسش که «آیا در ساخت دوباره ساختمان پلاسکو از شرکت کناف دعوت به همکاری شده است؟»، تصریح کرد: شرکت کناف برای ساخت و عرضه محصولات خود جهت استفاده در بنای پلاسکوی جدید آمادگی کامل دارد و تا امروز در این باره هیچ مذاکره و دعوت به همکاری نسبت به مشارکت کناف از سوی سازندگان آن صورت نگرفته است.
وی افزود: از آنجایی که سرمایهگذار ساخت و تجهیز پلاسکوی جدید، بنیاد مستضعفان است، بنابراین تصمیم گیرنده نهایی نیز در ساخت و طراحی آن بنیاد یاد شده است.
انتهای پیام