در نشست وزیر آموزشوپرورش با فراکسیون ولایی چه گذشت؟
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی از جلسه صبح امروز این فراکسیون با حضور وزیر آموزش و پرورش خبر داد.
حمیدرضا حاجی بابایی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی با بطحایی وزیر آموزش و پرورش، به محورهای مورد اشاره نمایندگان و مطالبات آنها از وزیر اشاره کرد و گفت: اعتراض نمایندگان به کاهش شدید اعتبار سازمان نوسازی و تجهیز مدارس در بودجه ۹۷، لزوم توجه ویژه به دانشگاه فرهنگیان و نحوه ورود متقاضیان به این دانشگاه و همچنین تقدیر و تشکر به خاطر انتصاب سرپرست دانشگاه فرهنگیان، کاهش کیفیت آموزش و پرورش و راهکارهای عملی در این خصوص، اولویت معیشت فرهنگیان در وزارت آموزش و پرورش و تجهیزات و نیروی انسانی در هنرستانها از موضوعات مطروحه از سوی نمایندگان بود.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۹۷ در بین دستگاههای اجرایی ردیف سیزدهم را دارد، اضافه کرد: نمایندگان در این جلسه از وزیر آموزش و پرورش خواستند موضع خود را به صورت شفاف در مورد واگذاری مدارس به بخش خصوصی اعلام کند. همچنین خواستار این شدند که اجرایی کردن سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش به عنوان مهمترین نقشه راه آموزش و پرورش در همه برنامهها مدنظر قرار گیرد.
رییس فراکسیون نمایندگان ولایی ادامه داد: لزوم نگاه فراجناحی و غیر سیاسی به آموزش و پرورش و انتخاب مدیران توانمند با نگاه غیر سیاسی مورد انتظار نمایندگان مردم است. همچنین در این جلسه از وزیر در خصوص حذف قسمتی از اذان و اقامه در کتابهای درسی در لرستان توضیح خواسته شد و بر ضرورت تعیین تکلیف معلمان حقالتدریس تاکید شد.
حاجی بابایی یادآور شد: نمایندگان در این جلسه عنوان کردند که آموزش و پرورش در دفاع از بودجه سالانه خود آرام است و جدیت لازم را ندارد. همچنین گفتند مدارس دولتی نباید واگذار شوند و سابقه فتنه ۸۸ در این خصوص تجربه روشنی برای نظام است. نابسامانی وضع آموزش و پرورش استان اصفهان، استانی شدن بودجه آموزش و پرورش و بیاعتمادی نمایندگان مردم به آموزش و پرورش از دیگر مواردی بود که از سوی نمایندگان در این جلسه مطرح شد.
به گفته وی، نمایندگان در این جلسه درباره لزوم تکمیل استخرهای شنا که در دولت دهم کلنگزنی و عملیات احداث آنها شروع و بعداز آن نیمه کاره رها شدهاند، مواردی را مطرح کردند و خواستار این شدند که نارضایتی فرهنگیان در زمینه بیمه طلایی مورد پیگیری قرار گیرد و خدماتی در شان و شایسته فرهنگیان ارائه شود. همچنین گفته شد مدیریت استانها سیاستزده است و بسیاری استانها دچار سوء مدیریت شده اند. علاوه بر این از وزیر درباره حذف نام شهید فهمیده از کتابهای درسی توضیح خواسته شد.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: در این جلسه آقای بطحایی گفت که اساس برنامههای آموزش و پرورش، سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش است. در این خصوص چهار زیر نظام آماده و دو زیر نظام دیگر تا دو ماه آینده آماده میشوند و در حال حاضر میزان تحقق برنامههای سند تحول آموزش و پرورش در مرحله رصد و پیگیری هستند.
حاجی بابایی افزود: وزیر آموزش و پرورش از روند طولانی تالیف کتب درسی و لزوم کوتاه کردن این مراحل صحبت کرد و گفت که در حوزه آسیبهای اجتماعی برنامههایی را در دست تدوین داریم که به محض آماده شدن، اجرایی میشوند.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس همچنین سخنان بطحایی را در خصوص آموزش مدیران مورد اشاره قرار داد و گفت: بر اساس اظهارات وزیر آموزش و پرورش، مدیران در اولویت آموزشهای این دستگاه قرار گرفتهاند و در هفته به طور مستمر یک ساعت به آموزش این گروه اختصاص یافته است. آقای وزیر حذف صددرصد سند ۲۰۳۰ در این نهاد فرهنگی و یادآوری و تذکر به همه استانها جهت توجه به عدم اجرای آن و برخورد شدید با مدیران مهد کودکهای خصوصی که در خصوص این سند فعالیت داشتند را نیز مورد اشاره قرار دادند.
حاجی بابایی در پایان اضافه کرد: آقای بطحایی در خصوص انتصابات در آموزش و پرورش نیز به عدم دخالت جریانهای سیاسی تاکید داشت و گفت درصدد هماهنگی مسئولین و نمایندگان استانها در انتصابات هستیم.
انتهای پیام
سلام جناب حاج بابایی حنما درست میفرمایند انتخاب مدیر با هماهنگی نمایندگان مفهمی غیر از وابستگی سیاسی مدیر است
به نظر اقایان دید سیاسی نمایندگان وخواست انها در انتصابات که قویا شائبه سیاسی دارد وحتی با تفکیک قوا هم منافات ،دخالت نمیدانند
به قول شاعر به کجا چنین شتابان