تحلیل پدر آقای آمدنیوز دربارهی اعتراضات
محمدعلی زم، پدر روح الله زم که دست اندکار اصلی آمدنیوز معرفی میشود، در یاددشاتی تلگرامی با تیتر «چشم فتنه»، تحلیلی دربارهی حرکتهای اعتراضی اخیر ارایه کرد.
به گزارش انصاف نیوز، متن یادداشت حجت الاسلام زم در پی میآید:
آقای رئیس جمهور؛ سلام!
پس از گذشت چهل سال با وجود احزاب و مدعیان اصول گرایی و اصلاح طلبی و فعالان دانشجویی و حوزوی، باید به راهکارهای مسالمت آمیز برای بیان خواسته ها، اعتراضها و انتقادهای مردمی دست می یافتیم تا برخی از اقدامات و اشكالات دولت و مجلس و قوه قضائیه و دیگر اجزای نظام، با هدف اصلاح، مورد نقد منتقدان قرار مي گرفت و اشکالات جزئی روی هم انباشته نشود و به کلیات، تبدیل و عنان توجه به دست بدخواهان و رسانه های بدسيرت خارجی معاند و همسو با منافع آنها نیفتد و خیابان ها را محل عقده گشاییها و محفل غده تِرِکانیها نكنند. این نیاز مدنی، لازمه رشد و پیشرفت همه جوامع انسانی تاريخ بوده و خواهد بود و از سالهای دههی هفتاد، مورد انتظار مردم ايران هم بوده است. اما متأسفانه احزاب، كم كاري كرده و وظایف ملی خود را انجام ندادهاند و دولتها هم در سکوت مردم متمایل به خواب رفتگی بیشتری شدهاند.
آقای رییس!
در ریشه یابی وقایع و علل اعتراضهای خیابانی این چند روزه در شهرهای مختلف، سخن ها و حرف های زیادی گفته شده و علائم و نشانه هایی آشکار شده که قاعدتاً دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی، حتماً بر آن ها متمرکز شده و حسب سخنان و اشارات اخیر حضرت رهبری، عوامل زمينه ساز ان را شناسایي و چشم اصلی این فتنه جدید در داخل و خارج را یافته و آن را کور خواهند کرد!
اما آن چه بر همگان مشهود است این است که، دشمن غدّار زخمی و مستکبر ملت ایران که چهل سال در کمین استفاده از هر«رطب و یابسی» برای آسیب زدن به امنیت و استقلال ملت و براندازی جمهوری اسلامی است، از کمترین فرصت ها، استفاده و از کوچکترین روزنه ها به صفوف متحد مردم حق خواه و عدالت طلب و اسلام مدار، رخنه كرده و شعارهاي های ایشان را به نفع خود، مصادره می کند و مقاصد استکباری خویش را مصالح ملی آن ها، نمایانده و در پی پختن رؤیاهای خام خود در گرمای برآمده از احساسات گرم این مردم شریف هستند.
جناب رییس!
درک شرایط کم کام و ناکام زندگی طبقات میانی و پایین تر جامعه براي سیستم برنامه ریزی دولت، نبايدكار سختی باشدو تصمیم به افزایش قیمت ها در عین حال که امر درستی است، اما درست تر آن بوده که مدیریت برنامه ریزی دولت بیاید گزارش کاهش هزینه ها و صرفه جویی های اعمال شده دولت در ٤ سالِ گذشته را به مردم ارائه كند و افزايش قيمت ها را نيز مشمول كالاهايي كند كه از سبد زندگي مردم، فاصله داشته باشد!
اين كه دولت در لايحه بودجه، نرخ افزايش بنزين را مشخص نكرده و مجلس شوراي اسلامي هم چنين پيشنهادي نداشته است، شايعه افزايش ٥٠٠ و٤٠٠ تومان در ليتر بنزين و گازوييل، از كجا نشأت گرفته است؟ مسأله اي است كه ريشه يابي و بازشناسي اولين و چگونگي برخورد مقام دولتي در برابر آن، مي تواند رمز شكافي از بهانه برخوردهاي اخير نسبت به گراني باشد!!
در یادداشت ٩٦/٩/٢٨ از ضرورت داشتن «پيوست فرهنگي» بودجه سخن گفتم كه ضايعه «تظاهرات گراني» اخير را مي توان يكي از عوارض فقدان آن دانست!
انتهای پیام