دبیر «تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» خواستار مجازات «مسوولان ذیربط» شد!
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: اگر ثابت شود که مسوولان ذیر بط عمدا اقدامات لازم را برای جلوگیری از فعالیت پایگاههای اینترنتی مربوط به اغتشاشگران و معاندین و تروریستها به عمل نیاوردهاند باید وفق مقررات مجازات شوند والا باید بابت قصور خود از مردم عذرخواهی کنند.
عبدالصمد خرم آبادی مطلبی را در کانال شخصی اش در نرم افزار سروش منتشر کرده که بدین شرح است:
«دستور مسدود سازی تمام کانال های تلگرامی که در چند روز اخیر دعوت به خشونت و ترور و اغتشاش می کردند از مدت ها قبل توسط مراجع قضایی صادر و به وزیر وقت ارتباطات ابلاغ شده بود ولی متاسفانه اقدام موثری به عمل نیامد. به لحاظ اهمیتی که سازماندهی و برنامهریزی دشمنان در تلگرام داشت اوایل سال 1396 این موضوع را رسانه ای کردم و بارها اعلام کردم حدود 8 هزار از پانصد هزار کانال در شبکه اجتماعی تلگرام علیه امنیت کشور و مقدسات اسلامی و عفت و اخلاق عمومی در حال فعالیت بوده و مشغول سازماندهی وتخریب کشور در فضای مجازی هستند اما متاسفانه هم وزیر سابق و هم وزیر لاحق ارتباطات و فناوری اطلاعات در مقابل اجرای دستورات مقاومت کردند.
استنکاف وزارت ارتباطات از اجرای دستورات کتبا به رییس محترم مرکز ملی فضای مجازی ابلاغ شد، اما مع الاسف اقدام موثری به عمل نیامد. بخش عمده ای از فتنه و آشوبگری ها و اغتشاشات روز های اخیر حاصل اشغال فضای مجازی کشور و بی توجهی مسوولین ذیربط به این موضوع بوده است بنابراین کسانی که فضای مجازی کشور را بدون هیچ گونه کنترلی در اختیار دشمنان و آشوبگران قرار داده اند باید پاسخگوی اعمال خود باشند.
متاسفانه برخی عمدا یا سهوا از قبل به هنجار شکنان اطمینان دادند که دستی برای جلوگیری از اقدامات هنجارشکنانه و غیرقانونی آنها بر روی دکمه فیلترینگ نخواهد رفت. بنده معتقدم کسانی که فضای مجازی کشور را بدون هیچ گونه کنترلی در اختیار دشمنان قرار داده اند و در مقابل فریادهای دلسوزان نظام و مراجع عظام تقلید و دستورات قضایی مقاومت کرده اند در قبال خسارت های جانی و مالی که در فتنه دی ماه 96 به مردم و حیثیت کشور وارد شد مسوولند. بنابراین معتقدم این موضوع باید بررسی شود اگر پس از بررسی ثابت شود که مسوولین ذیر بط عمدا اقدامات لازم را برای جلوگیری از فعالیت پایگاه های اینترنتی مربوط به اغتشاشگران و معاندین و تروریست ها به عمل نیاورده اند باید وفق مقررات مجازات شوند والا باید بابت قصور خود از مردم عذرخواهی کنند.»
انتهای پیام
توییتر را سال هشت و هشت، فیلتر کردید.تلگرام جایگزین شد. سروش هم همینه! شماها ذاتاً رقیب دوست ندارید!به این فضای رانتی عادت کرده اید. صداو سیمای حاکمیتی و انحصار گر و چیزهای دیگر! از این افغانستان یادبگیرید، شبکه ی کابلی تلویزیونی خصوصی داه!
نه این دولت نه هیچ دولتی در هیچ جای دنیا نمیتواند کانالهای تلگرام رو به صورت جداگانه ببنده. از نظر فنی ممکن نیست. فقط مسئولان تلگرام قادرند این کارو بکنند که اونها هم فقط محتوای پورنوگرافیک و مروج خشونت رو میبندند و بقیه مطالب رو در حوزه آزادی بیان دانسته و آزاد میگذارند حتی اگر به مذاق ما خوش نیاید. طبق گفته پاول دورف ماهانه هزاران کانال از این دست رو مسدود میکنند. آمدنیوز رو هم به محض اینکه وارد حیطه خشونت شد بستند. این 8 هزار کانال را نمیدونم از کجا آوردند، گویا تمام کانالهای غیر اصولگرا را علیه امنیت کشور و مقدسات اسلامی و عفت و اخلاق عمومی قلمداد میکنند.