خرید تور تابستان

احیای خانه احزاب از برنامه‌های دولت است

عبدالرضا رحمانی‌فضلی جمعه شب در بخش دوم مصاحبه تلویزیونی با شبکه استانی صدا و سیمای کردستان، اظهار کرد: یکی از آسیب‌های نظام برنامه‌ریزی حاکم بر کشور از گذشته دور، تمرکزگرایی بر اساس جمعیت و فعالیت بوده است.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از فارس؛ وی با بیان اینکه این مسئله خالی شدن مناطق و به‌ویژه روستاها از سکنه و مهاجرت را به دنبال داشته است، بهترین راهکار برای مقابله با معضل حاشیه‌نشینی را برنامه‌ریزی مبتنی بر توازن و تعادل‌های منطقه‌ای عنوان کرد.

وزیر کشور محور برنامه ششم را آغاز سرمایه‌گذاری از عقب‌افتاده‌ترین مناطق عنوان کرد و افزود: در این راستا این ویژگی برای استان کردستان یک امتیاز است.
رحمانی‌فضلی، اصلاح و بهبود وضعیت حواشی شهر و سکونتگاه‌های غیر رسمی و جلوگیری از مهاجرت با تعریف موجود در طرح جامع تفصیلی را در کنار توجه به راهکار جدید توازن و تعادلی منطقه‌ای از اقدامات ضروری دانست.

وی با گلایه از طرح احداث مسکن مهر در گذشته، اظهار کرد: باید به جای اینکه مکان‌هایی به نام مسکن مهر در حاشیه شهرها ایجاد می‌شد، حواشی و بافت فرسوده شهر را با همین هزینه‌ها بهبود بخشیده و مردم را در آنها جایگزین می‌کردیم.

وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد جزو ارکان حکومت‌ها و نشان‌دهنده مشارکت سازمان یافته مردم هستند، گفت: با توجه به اینکه سمن‌ها قانونی ندارند در حال تدوین لایحه برای نوع فعالیت سمن‌ها هستیم.

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه فرآیند صدور مجوزهای سمن‌ها را تسهیل کرده‌ایم، گفت: رشد سازمان‌های مردم نهاد در سال گذشته نشان از عزم جدی دولت برای ارتقای وضعیت سمن‌ها است.

وی در خصوص احزاب نیز با اشاره به اینکه به سازماندهی و تشکل، ایمان دارم گفت: احیای خانه احزاب از برنامه‌های دولت بوده و مقدمات لازم برای تمدید مجوز خانه احزاب در حال انجام است.

وزیر کشور تصریح کرد: اگر فعالیت حزبی و سیاسی در کشور قانونمند و معقول شود بسیاری از مشکلات حتی در نظام برنامه‌ریزی نیز حل خواهد شد، چرا که در فرآیند حضور احزاب نیروهای قوی سیاسی در حوزه‌های مختلف ورود می‌کنند.

رحمانی فضلی با اشاره به صدور مجوز برای 8 تشکل سیاسی از زمان آغاز وزارت وی، تصریح کرد: در قانون جدید احزاب هم فرآیند شکل‌گیری و هم فعالیت آنها و ساماندهی قید شده است.

وی در پاسخ به سؤالی پیرامون نقش فرهنگ در جامعه و اقدامات دولت به منظور مقابله با جریان‌های انحرافی اظهار کرد: فرهنگ مبنای همه فعالیت‌ها و برنامه بشری است.

وزیر کشور با بیان اینکه فرهنگ قوی، امنیت پایدار ایجاد می‌کند، افزود: دشمنان نسخه‌های بدلی چون تکفیری‌ها و وهابی‌ها را بر اساس فرهنگ و اعتقادات مردم در کشورهای اسلامی و در قالب فرقه‌گرایی تولید کرده تا جایگزین نسخه اصیل اسلامی کنند.

رحمانی فضلی بحران‌های داخلی در کشورهایی چون سوریه را نشان دهنده فعالیت افراطی‌ها در قالب گروه‌های تکفیری و وهابی با حمایت دنیای استکبار دانست.
وی با تأکید بر اینکه فرهنگ اصیل اسلامی در قالب تسنن و تشیع در ایران اجازه بروز این بحران‌ها را در کشور ما نمی‌دهد، گفت: غنای بالای فرهنگی مردم و انسجام و تحکیم و فرهنگ قوی اسلامی و ملی در ایران مانع خوبی در برابر این اقدامات دشمنان است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه مردم کردستان در همه حوزه‌ها دارای غنای فرهنگی هستند، تصریح کرد: دنیا بداند با وجود تمام افراطی‌گری‌ها و خشونت‌ها، روز به روز فرهنگ و اندیشه‌های دینی ما در قالب مذاهب تسنن و تشیع جلا یافته و صیقل داده می‌شود.

رحمانی فضلی با رد برخی تحلیل‌ها که مناطقی در کشور را ناامن جلوه می‌دهند، خاطرنشان کرد: بالاخره در مناطقی که هم‌مرزی وجود دارد با تهدیدات بیشتری نیز مواجه هستیم، اما باید دانست ارزش امنیت در کردستان بسیار بیشتر از نقاط مرکزی کشور است.

وی با اشاره به عقب‌افتادگی تاریخی استان کردستان به بهانه مسائل امنیتی و یا بی‌توجهی‌ها، آنها را غیر قابل قبول عنوان کرد و گفت: انتظار دارم مردم استان با بسیج توانمندی‌های خود، برای توسعه استان بکوشند.

وزیر کشور در پایان با بیان اینکه پیگیر مصوبات در کردستان خواهم بود، وعده داد هر سال یک بار به این استان سفر کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا