خرید تور تابستان

کرباسچی: روحانی امیدی به پیروزی نداشت

دبیر کل حزب کارگزاران در گرگان با اعلام اینکه پیروزی 24 خرداد 92 کمتر از دوم خرداد 76 نبود و روحانی امیدی به پیروزی نداشت اذعان کرد: مسیر انقلاب پرهزینه اما تکامل بخش بوده است و خود ما هم در این مسیر اصلاح شدیم.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از سایت محلی گلستان ما؛ غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی ایران اسلامی عصر پنجشنبه (8 خرداد) در مکتب الحسین گرگان اظهار کرد: امروز که از فضای انتخابات دور هستیم لازم است که با تعقل و الهام از گذشته به آینده فکر کنیم.
کرباسچی گفت: اگر چه در فضای مجازی می توان بسیاری از نشست ها و گفتگو ها را انجام داد اما برگزاری چنین نشستهایی به ایمان و باور افراد کمک می کند و در گفتار حضوری ویژگی است که ایمان و اعتقاد را در مسیر بیشتر می کند و ما باید با این ایمان و امنیت سیمای آینده ترسیم کنیم.
وی افزود: در ماه خرداد اتفاقات زیادی افتاده که برخی حماسه و برخی فاجعه بودند و امسال نیز مصادف شده با ماه رجب و ایام بعثت پیامبر (ص) و به این دلیل ملموس ما نیاز داریم تا از الگوی پیامبر در جامعه استفاده کنیم چرا که دریک جامعه مسلمان که دین اسلام رشته پیوند ملیتها شده یک ضرورت دیگر هم هست و آن بدنمایی ها و بداستفاده کردن از دین و نام پیامبر(ص) است که متاسفانه وجود دارد.
شهردار سابق تهران با اشاره به اینکه بایستی ویژگی های پیامبر (ص) را یادآوری کنیم خاطرنشان کرد: 4 ویژگی در مورد پیامبر(ص) وجود دارد که می تواند در زندگی امروز جامعه مورد بهره برداری قرار بگیرد که اولین مورد آن خردگرایی پیامبر (ص) که همواره متکی بر نظر و رای افراد بوده است و امروز نیز اولین قدم ما متابعت از خردورزی پیامبر است، امروز طالبان و بنیادگرایانی که بنام اسلام و پیامبر(ص) سر می برند و وعده بهشت می دهند لکه ننگ جهان اسلام هستند.
غلامحسین کرباسچی که در مکتب الحسین گرگان سخنرانی می کرد ادامه داد: صلح طلبی پیامبر ویژگی دومی است که ایشان در زمان حیات خود کشورگشایی نداشته و فتوحات روم و ایران بعد از پیامبر رخ داده است و در حال حاضر نیز بینش های افراطی هستند که متاسفانه خودشان را به پیامبر وصل می کنند و ما باید مواظب باشیم چه چپ و چه راست در مبارزات سیاسی و اجتماعی و انتخاباتی صلح وسازگاری با مردم را فراموش نکنیم.
وی به ساختن جامعه و زندگی به عنوان سومین ویژگی پیامبر(ص) اشاره کرد و افزود: پیامبر فقط به فکر عزا و کشتار و گریه نبود، پیامبر فقیر بود اما شاد زندگی می کرد، هنگام خروج از خانه عطر می زد و لباس های تمیز می پوشید، موقع برگشتن از جنگ به سازندگی و آبادانی مشغول می شد و مردم را برای زندگی کردن تربیت می کرد.
پیامبر (ص) دنبال تشکیل جامعه مدنی بود
دبیر کل حزب کارگزاران ایران اسلامی اذعان کرد: چهارمین ویژگی پیامبر تشکیل جامعه مدنی بود، پیامبر وقتی وارد مدینه شد از همه افراد فارغ از گرایشات صحبت کرد و تک تک بیعت گرفت و با آنها به عنوان یک شهروند صحبت می کرد و مشغول ساختن جامعه مدنی بود، دقت کنیم ما مدعی اسلام راستین و اسلام منهای خشونت را اسلام پیامبر(ص) می دانیم و این را باید مقابل افرادی که غیر این را نهادینه می کنند قرار دهیم .
غلامحسین کرباسچی گفت: با این وضعیتی که مسلمانان را در دنیا معرفی می کنند و با این اتفاقات یکه در چند سال اخیر اسلام و مسلمان و ایرانی را به دنیا معرفی کردند ما باید در فضای مجازی و سایر حوزه ها به این اعتقادات خودمان پایبند باشیم و این جامعه اسلامی که گوشت، پوست و استخوان آن اسلام است، این ها ما را مقاوم و ایستا می کند و به ما انگیزه ایستادگی می دهد.
شهردار سابق تهران به برنامه اصلاح طلبان بعد از انتخابات اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم مدیران موفقی داشته باشیم باید این نقطه حساس را دریابیم که در چه شرایطی قرار داریم و باید وضعیت جامعه را تنظیم کنیم، متاسفانه دربرخی مقاطع بخصوص انتخابات خیلی شعاری عبور می کنیم ولی الان که در فضای انتخابات قرار نداریم این بحث ها را داشته باشیم که کجا هستیم و کجا می خواهیم برویم.
کرباسچی اذعان داشت: بدون اینکه بخواهیم کسی یا دولتی را متهم کنیم، احمدی نژاد، هاشمی، خاتمی و گروههای سیاسی، شاید به این نتیجه برسیم که این مسیر اگرچه پرهزینه اما تکامل بخش بوده است و دوستان زیادی در این سالها اگر چه هزینه دادند اما در برهه های حساس به میدان آمده و وزن کشی کردند و این نگاه در یک دوره هشت ساله اصلاح شد و خود ما هم در پروسه اتفاقات کشور اصلاح شدیم.
حماسه 24 خرداد 92 کمتر از دوم خرداد 76 نبود
وی که در جمع اصلاح طلبان استان سخن می گفت ادامه داد: حماسه 24 خرداد 92 کمتر از دوم خرداد 76 نبود چرا که در سال گذشته نه امکانات و نه رسانه ای در اختیار ما نبود و هر رسانه ای هم که با یک کلمه ای موج درست می کرد برخورد می شد و طرف مقابل این همه امکانات داشت و در محافل و دانشگاه ها دروغ پردازی می کرد، سال 76 رئیس جمهوری با ترغیب هاشمی به میدان آمد اما در سال 92 شرایط خیلی سخت بود.
غلامحسین کرباسچی با اشاره به اینکه هاشمی و خاتمی و عارف در انتخابات سال گذشته خیلی تاثیر گذار بودند عنوان کرد: هاشمی دنبال چیه؟ دنبال پست، مقام و پول، او همه اینها را داشته ولی در سن 77 سالگی خود را در معرض قضاوت مردم قرار داد با آنکه می دانست با او برخورد خوبی نمی شود ولی آمد و این موج را ایجاد کرد و مردم هم این فداکاری را دیدند به میدان آمدند و آنچه رقبا می خواستند اتفاق نیفتاد.
روحانی در سال گذشته امیدی به پیروزی نداشت
دبیر کل کارگزاران اشاره کرد: در سال 92 کاملا ناامید بودیم و خود روحانی امیدواری چندانی به پیروزی نداشت ولی گفت برای انجام وظیفه می آید، خیلی از اصلاح طلبان نزدیک توصیه کردند که نیاید، خطرناکه ممکنه با دو سه میلیون رای تو رو کنار بگذارند ما باید به این شهامت ایشان تبریک بگوییم.
غلامحسین کرباسچی گفت: امروز رقبای روحانی به دنبال ناامید کردن مردم از دولت هستند و می خواهند یک جوری نشان دهند که دولت در اداره کشور توانایی ندارد و در این راه رسانه ها و تبلیغات راه انداخته اند و متاسفانه برخی رسانه های همسو نیز به نوعی رفتار می کنند که دولت نمی تواند مشکلات را حل کند.
وی با اشاره به اینکه تحریم های سالهای گذشته مشکلی بود که حتی در زمان جنگ با آن مواجه نبودیم اذعان کرد: بانک مرکزی در چند سال گذشته نتوانست گشایش اعتبار باز کند و پولی را جابجا کند و این امر خیلی فلج کننده بود لذا دولت در اولین گام تصمیم گرفت تحریم ها را از میان بردارد و خواست مشکل هسته ای را حل کند اما رقبا تا یک وقفه ای در مذاکرات می بینند فورا جشن می گیرند در حالیکه رئیس جمهور گفته 4 دوره مذاکرات داریم.
شهردار سابق تهران تصریح کرد: برای ناامید کردن مردم در مرحله اول فلج کردن سیاست خارجی با انواع تبلیغات و مسائل اقتصادی و فرهنگی را مطرح می کنند لذا ما و شورای مشورتی و سایر گروهها بایستی بتوانند پایداری پیدا کنند و تحلیل های خوب وارد جامعه کنند تا از این روزها عبور کنیم. 
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا