واکنش یک روزنامهنگار اصولگرا به زائری: «خدا نکنه خونشو دزد بزنه!»
محسن مهدیان، روزنامهنگار اصولگرا در توییتی خطاب به حجتالاسلام زائری نوشت: «آقای زائری دست از این استدلال عجیبش برنمیداره، هنوز معتقده تا وقتی مشکلات بزرگتر داریم، بیحجابی مهم نیست. این استدلال واقعا خودشونو قانع میکنه؟ خدا نکنه خونشو دزد بزنه، ولی نگرانم وقتی بره کلانتری، آقای پلیس بگه ببخشید؛ تا وقتی امثال خاوری هست از گرفتن دزد خانهی شما معذوریم.»
به گزارش انصاف نیوز، کانال تلگرامی زائری، کارشناس فرهنگی اصولگرا نیز در پاسخ به این توییت نوشت: برخی که با سخن آقای زائری در مورد حجاب مخالفت میکنند، منظور ایشان را اینطور دریافت میکنند که: «تا وقتی مشکلات اقتصادی و مهمتر از حجاب داریم، پس حجاب را رها کنید و به امور دیگر بپردازید؛ حجاب چندان هم بااهمیت نیست».
از جملهی این افراد محترم و گرامی، آقای مهدیان هستند. ایشان هم سخن آقای زائری اینطور فهمیدهاند: «تا وقتی مشکلات بزرگتر داریم بیحجابی مهم نیست». https://t.me/mahdian_mohsen/485
معتقدم که سخن ایشان را قطعا اشتباه فهمیدهاند. ایشان نمیگویند که حجاب مهم نیست، میگویند تا موقعی که در اقتصاد فساد هست و جرم و جنایت اقتصادی صورت میگیرد، تا وقتی اختلاس و حقوق نجومی هست، سخن گفتن از این که یک بیحجاب یا بدحجاب مرتکب جرم و جنایتی شده است، کارساز نیست. این نکته را در کتاب «حجاب بیحجاب» یا «حجاب باحجاب» بیان کردهاند.
من با سخن ایشان موافقم. چرا؟
هر وقت که بخواهیم از برتری ایدئولوژی اسلامی برای کسی سخن بگوییم ابتدا باید میوهی آن جهانبینی را به وی بچشانیم تا کم کم ذائقهی فرد را به آن نزدیک کنیم. طبیعتا عدهی زیادی از افراد جامعه عبادتشان عبادت تجار است، به این معنی که با منطق هزینه_منفعت دست به انتخاب میزنند. اگر دین خدا را هم تبعیت کنند از باب بهرهمندی از نعمتهای بهشتیست. اگر شما نتوانی شیرینی عدالت اسلامی را به آنها بچشانی قطعا سخن گفتن از آن که اسلام دین عدالت است، چندان مؤثر نخواهد بود. اگر در عمل ایستادگی اسلام در مقابل فساد اقتصادی را اثبات نکنی، هزار هم فلسفهی حجاب را تشریح کنی چندان اثرگذار نیست.
عدالت اقتصادی در حکم همان میوه است. اثرش ملموستر و هویدتر است، اما حجاب و فواید فردی و اجتماعیاش مفاهیمی نرمتر و ناپیداتر هستند. اگر شیرینی عدالت اقتصادی اسلام به دهان آنها مزه کند، قطعا ذهنشان هم برای پذیرش ارزشمندی حجاب باز میشود، کاری که هیچوقت از دست یک چماق بیجان بر نمیآید. این همان ارزش قائل شدن برای سیاستها و مکانیزمهای شناختی و هنجاری در نهادینه کردن حجاب است.
البته توجه به اقتصاد قبل از حجاب هم به معنای رتبیت زمانی نیست. منظور میزان و اولویت توجه است.
انتهای پیام
وقتی یکی معترض ممنوعیت حضور زنان در استادیوم ها میشه میگن مشکل مردم بیکاری است نه استادیوم رفتن زنان، اما وقتی یکی با همین استدلال میگه مشکل مردم بیکاری است نه بی حجابی برآشفته میشن! آدم از اصول این اصولچراها در شگفت میمونه!
فعلا مزه این هندوانه حنظل بدجوری کاممان را تلخ واشفته کرده حالا کاری به مزمزه کام نجومی ها ندارم شماچطور؟؟؟؟؟