سردار عزیز جعفری، فرمانده کل سپاه به حاتمیکیا پیام داد؛ متن این پیام به نقل از کانال تلگرامی ابراهیم حاتمی کیا در پی میآید:
برادر عزیز و فداکار، جناب آقای ابراهیم حاتمیکیا
◽️سخنان زیبا، دردمندانه و عاشقانه جنابعالی در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر علامتی گویا از شجاعت، وطن دوستی و اخلاص شماست و در زمانه ای مطرح شده که دشمن با تمام توان درصدد ضربه زدن به شور ایمان و عمق اعتقادات ملت ایران است.
◽️فیلم به وقت شام در توصیف رشادت ها و مجاهدت های فرزندان رشید مدافع حرم، گوشه ای از صحنه طوفانی و پرحادثه دفاع از عزت، خاک و ناموس مردم مظلوم خاورمیانه را به تصویر کشیده و به مردم بزرگ و عزیز ایران می گوید که چه فرزندان پرافتخار و رشیدی در دامن خود پرورانده اند.
◽️اینجانب به عنوان خادم سربازان پاکباخته این سرزمین که توانسته اند در زمانی کوتاه بلایی به بزرگی داعش را در منطقه ریشه کن کنند، از جنابعالی بابت زحمتی که کشیده و رنجی که در ارائه این تصویر درخشان برده اید، سپاسگزاری می کنم و آرزوی آن را دارم که دیگر هنرمندان وطن دوست و کاردان این کشور نیز در همین مسیر گام بردارند.
◽️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظیفه خود می داند که از هر تلاش خالصانهای در این راه، حمایت و به ایجاد پیوند میان رزمندگان عرصه جهاد و شهادت و فعالان و فداکاران حوزه هنر و فرهنگ یاری برساند.
انتهای پیام




خیبری حقیقی درد را میگوید وعاملانش را هم معرفی……