آیا شبکهی «فرات» از عربستان و ایران پول میگیرد؟!
وبسایت استراتفور آمریکا مدعی شده که عربستان 10 میلیون دلار به شبکهی فرات وابسته به عمار حکیم کمک کرد. در همین باره سایت آمریکایی دیگری ادعای متفاوتی را مطرح میکند: «دریافت ١٠٠ میلیون دلار کمک از ایران». این شبکه اما ادعاها را رد میکند.
به گزارش انصاف نیوز، کانال تلگرامی مدیالوژی به نقل از «استراتفور آمریکا» نوشته بود:
«امسال عربستان و برخی کشورهای شورای همکاری تلاششان را متمرکز نفوذ در عراق کردهاند تا با ایران بر سر نفوذ در بغداد رقابت و مقابله کنند.
عمار حکیم با هدف دور شدن از ایران، سال گذشته از ریاست مجلس اعلای اسلامی عراق کناره گیری و جریان حکمت را تأسیس کرد.
حکیم با کشورهای شورای همکاری روابط خوبی دارد و عربستان در صدد است تا با حمایت از شبکه ماهورهای جریان حکمت موسوم به فرات، دست برتر در حوزهی رسانهای عراق داشته باشد».
در همین باره سایت آمریکایی دیگری ادعای متفاوتی را مطرح میکند: «دریافت ١٠٠ میلیون دلار کمک از ایران».
«موسسهی فرات هرگز از هیچ حمایت خارجی یا دولتی بهره نبرده»
جوابیهی هیات مدیرهی مؤسسهی رسانهای فرهنگی فرات در این باره را در پی میخوانید:
مؤسسهی فرات هرگز از هیچ حمایت خارجی یا دولتی بهره نبرده است. با وجود تجربههای این سرزمین و میل شدید آن برای رسیدن به ثبات، برخی ارادههای از وطن گسسته و معاند، در تلاش هستند تا با استفاده از رسانههای شناخته شدهی خود چهرهی روشن واقعیت را مخدوش کنند و دستاوردها را متوجه خسارت کنند. در این میان شبکهی فرات به گونهای قابل توجه آماج این هجمهها بوده است اما، آنان تمامی حقایق را در نظر نگرفتهاند.
شبکهی فرات با تلاشهای خالصانهی جوانان خود توانست تابو شکن باشد و در مسیر رسانهای و ملی خود به موفقیت دست یابد و در یک بازدهی زمانی معین با کادر خلاق خود چارچوبها و قواعد پیشین را بر هم زند.
از این رو میتوان گفت این شبکه با کمترین امکانات، بهترین فناوری و نیز مجموعهی برنامههایی را ارائه کرده است که با اهداف بلند ملت با اصالت عراق همسو و متناسب میباشد. هدف از این برنامهها مشارکت با ملت عراق در ایجاد راه حلهای مؤثر برای رسیدن به آن اهداف بلند است، اما به نظر میرسد پایداری و استمرار شبکهی فرات در این امر که از احساس مسوولیت ملی و روح پرشور این مجموعه نشأت میگیرد و در واقعیت عینیت پیدا کرده است موجب زیان کسانی شده که به کمین نشسته و مترصد ضربه زدن به آنند.
از این رو برخی نیروهای سایبری پنهان خود را به حرکت وا داشتهاند تا بتوانند به موفقیتهای فرات لطمه بزنند و آن را لکهدار کنند. مؤسسهی رسانهای – هنری فرات به منظور خاموش کردن صدای این نیروهای سایبری وابسته به افراد مشخص، تأکید میکند که همچنان صدای مردم مظلوم عراق است و روند توسعه، تحولات هنری و فناوریهای این مجموعه تنها با تلاش و ارادهی مستحکم جوانان این مؤسسه به دست آمده که ریشه در روحیهی ملی و خلاق آنان دارد.
مؤسسهی فرات هرگز از هیچ حمایت خارجی یا دولتی بهره نبرده و از سوی هیچ حکومت یا مؤسسهای پشتیبانی نشده است. این موسسه هرگز چنین حمایتی را نمیپذیرد و حتی صحبت کردن دربارهی آن را برای خود مردود میداند.
رسالت این مؤسسه از نژاد مردمان عراق سرچشمه میگیرد که در آوردگاه افتخار به مبارزه بر میخیزند. رسالت «فرات» عقیده و اهتمامی ملی است که برخی از درک آن عاجزند.
شبکهی فرات افتخار بزرگی در همراهی و پوشش راهپیماییهای جاودانهی حسینی دارد. این مؤسسه در عقیده و ایمان خود نسبت به شعایر اهل بیت (ع)، پوشش دردها و رنجهای ملت عراق و نیز بر افراشتن رایت مرجعیت مبارک قاطعانه عمل کرده، در این باب اجازهی چانهزنی به کسی نمیدهد.
شبکهی فرات به شدت این گونه تلاشها در راستای ضربه زدن به میهن دوستی، عقیده، اخلاص در اصول و مبانی و تخریب چهرهی خود را محکوم میکند.
انتهای پیام
حكایت از توبره و آخور خوردن هم زمان