من از دانشجویان گیر کرده در دستانداز دانشگاه آزاد هستم
در پی انتشار نامهی برخی از دانشجویان دکترای دانشگاه آزاد در اعتراض به اخذ مبلغ برای امتحان «ایپیتی»، یکی از این دانشجویان در تکمیل آن بیانیه، در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز نوشت:
با عرض سلام واحترام
بنده یکی از چند هزار دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد هستم که در دست انداز دانشگاه آزاد گیر کردم. ادمین خبری گرامی داد ما را بستانید موضوع از این قرار است:
براساس بخشنامه جدید دانشگاه آزاد که در دوسال اخیر ابلاغ شده دانشجویان دکتری تخصصی باید تا قبل از آزمون جامع نمره قبولی و یا مشروطی زبان برای گذراندن آزمون جامع ارائه کنند در حالی که براساس بخشنامه قدیمی ارائه مدرک زبان تا موقع دفاع از رساله بود. دانشگاه آزاد هرماه آزمونی برگزار میکند بنام «ای پی تی» که قبولی درآن پنجاه و مشروطی در آن چهل است بنابراین دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد باید از سد این آزمون بگذرند تا به آزمون جامع و دفاع برسند؛ این در حالی است که هزاران دانشجوی دکتری بجای تحقیق وپژوهش در رشتهی تخصصی خود سرگرم یادگیری زبان و پر کردن جیب دلالان و مؤسسات آموزشی غیر مجاز هستند، متاسفانه این یک طرف قضیه است؛ طرف دیگر قضیه سنوات آموزشی و هزینه کرد سنگین مالی دانشجویان است. علاوه بر آنکه هر ماه هفتاد هزارتومان بابت شرکت در آزمون دانشجویان باید پرداخت کنند بلکه هر ترم در ازای قبول نشدن در آزمون ای پی تی مجبور به مرخصی تحصیلی و دادن یک سوم شهریه هستند که این مساله علاوه بر مشکلات مالی برای دانشجویان دکتری باعث مسائل روحی و روانی نه تنها برای خود بلکه برای کل اعضای خانواده خود شدند.
ادمین خبری محترم ما منکر زبان انگلیسی برای دانشجویان دکتری تخصصی نیستیم اما میخواهیم عدالت برقرار شود ودانشگاه آزاد به مانند دانشگاههای دولتی مدرک زبان را موقع دفاع بخواهد؛ علاوه برآن دانشگاه آزاد طی بخشنامه جدیدی که در اردیبهشت نودوشش برای ایثارگران وخانواده شهدا تصویب کرده نمره این عزیزان را به قبولی سی وپنج ومشروطی بیستوهشت تقلیل داده است ما منکر خدمات و ایثارگریهای این عزیزان نیستیم که اگر نبودند اینان، ایران اسلامی ما حفظ نمیشد ما دانشجویان سهمیه عادی خواهان آنیم که این تقلیل نسبت به ما نیز رعایت شود. ادمین محترم داد ما را بستانید
شرط مدرک نمره زبان به صورت مشروط و قبولی از آزمون جامع برداشته شود. این مساله تبعاتی دارد که این تبعات عبارت است از: ۱-دانشجو بجای پرداختن به موضوع پایان نامه خود که اتفاقاً در دوره دکتری باید به این مساله (پایان نامه) بپردازد باید وقت و هزینهاش را معطوف به زبان انگلیسی کند ۲-دانشجوی دکتری اگر هر دفعه در آزمون زبان قبول نشود باید با پرداخت شهریه مضاعف در هر ترم نه تنها دچار مشکلات مالی بلکه به مشکلات تحصیلی (سنوات آموزشی) دچار میشود ۳-دانشجوی دکتری در برزخی قرار میگیرد که نه راه پس دارد و نه پیش و در این مدت دانشجوی دکتری زمانی که میبیند اکثر همکلاسیهایشان آزمون جامع دادند و او تنها مانده است، دچار مشکلات روحی وروانی میشود. به خصوص این مساله بر روی خانواده او نیز تاثیرگذار است.
انتهای پیام