خرید تور تابستان

نامه دانشجویان اصولگرا: چرا مه آفرید با دستپاچگی اعدام شد؟

هفت تشکل دانشجویی اصولگرا از جمله یک بسیج دانشجویی یکی از دانشگاه ها، در نامه ای سرگشاده خطاب به رییس دستگاه قضا، از وی درباره ی آنچه «ابهامات اعدام مه آفرید امیرخسروی» خواندند، سوال کردند. این نامه حاوی اتهاماتی به برخی افراد نیز هست.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از عدالتخواهی، متن این نامه در پی می آید:
«امام خامنه ای (مد ظله العالی): «ازجمله مسائلی که در این مبارزه وسیع حتما باید مورد توجه قرار گیرد، این است که تنها با کسی که فساد کرده و فسادی که تحقق پیدا کرده است،برخورد نشود؛ مواظب باشند فساد به وجود نیاید. بنده به مسئولان دستگاه های اجرایی و قضایی تاکید کرده ام، بگردند ببینندجاهایی که گلوگاه فساد است،کجاست؛آنجا را تحت نظارت قرار دهند و نگذارند از اول فسادی به وجود بیاید.» ۱۹/۳/۷۴
محضر مبارک حضرت آیت الله آملی لاریجانی؛ ریاست محترم قوه قضائیه
سلام علیکم؛
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات جنابعالی در ماه پر فیض شعبان و همچنین تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان فرزندان حضرت روح الله و سربازان حضرت سید علی من باب وظیفه مطالبه گری از مسئولین نظام اسلامی، بر خود لازم دیدند تا برخی ابهامات پیرامون عملکرد آن قوه محترم را با جنابعالی در میان بگذارند. انشاالله که طرح این مسائل،چون دفعات قبل با سعه صدر مسئولان محترم قضایی مواجه گردیده و ابهامات موجود در افکار عمومی را بزداید:
1 – یکی از موضوعاتی که چند سالی است ذهن مردم و مسئولین را به خود مشغول کرده و تبدیل به موضوع مرسوم رسانه ها و مجالس مردم و توده ها قرار گرفته، پرونده فساد بزرگ بانکی، موسوم به فساد سه هزار میلیاردی است. راجع به این پرونده حرف های بسیاری گفته شده و صحبت های ضد و نقیض زیادی مطرح گردیده که ما در این چند خط قصد پرداختن به کم و کیف این پرونده و جزئیات آن را نداریم. مطالبه همیشگی جریان عدالتخواه در سال های اخیر، مبارزه با دانه درشت ها و یقه سفیدها که مسببین اصلی مفاسد اقتصادی و هتک آبروی نظام می باشند بوده است و شعف ما پس از شنیدن پیگیری مداوم دستگاه قضا پیرامون پرونده فساد بزرگ بانکی، قابل انکار نیست و نفس پرداختن به این نوع مفاسد، بسیار با ارزش و قابل ستایش است اما موضوعی که ذهن ما و بسیاری دیگر را به خود مشغول نموده، اعدام ناگهانی آقای مه آفرید امیر خسروی است.
از باب اینکه فضای غبارآلود در جامعه اسلامی، راه را برای مغرضان و سوءاستفاده کنندگان و بدخواهان نظام باز می گذارد، از شما تقاضا داریم جهت تنویر افکار عمومی به سوالات فرزندان انقلاب اسلامی در جنبش های دانشجویی که احتمالا سوال بسیاری از افراد جامعه نیز هستند پاسخ دهید این نکته قابل ذکر است که بعضا شبهات ایجاد شده و پاسخ داده نشده باعث تنزل ارزش کار مهم و قابل توجه دستگاه قضا در اذهان شده است و صرافت ما دانشجویان در جهت زدودن حجاب ها و رونمایی از ارزش واقعی و عمل قابل تقدیر قوه قضائیه می باشد.
یکی از اتهاماتی که در پرونده آقای خسروی آمده است، اخلال در نظام اقتصادی کشور بوده است. سوال ما اینجاست نه فقط برای این پرونده، بلکه برای رفع ابهام پیرامون پرونده های مشابه، ملاک اخلال در نظم عمومی جامعه و نظام اقتصادی کشور دقیقا چیست؟
یکی از موضوعاتی که مورد اشاره وکیل مه آفرید نیز می باشد آن است که دادسرای انقلاب با این پیش فرض برای نامبرده حکم صادر نموده است که ایشان با تشکیل باند به همراه تعدادی از مسئولین بانکی، قصد فساد و پولشویی و ضربه به نظام اسلامی را داشتند. سوال ما اینجاست؛ چگونه می شود فردی که تمام مطالبات بانک ها از او وصول شده و حتی یک ریال هم از کشور خارج نکرده و پول ناشی از تنزیل ال سی ها را وارد کار تولیدی نموده، باعث ایجاد ۱۷۰۰۰ شغل گردیده و سالی یک میلیون تن فولاد تولید کرده است، قصد ضربه به نظام اسلامی و اخلال در نظم عمومی داشته است؟ آیا برای ضربه زدن به نظام می توان یک ریال از پول های به دست آمده را به خارج از کشور منتقل ننمود و بیش از بیست و چند کارخانه بزرگ در کشور ایجاد نمود؟
سوال دیگر ما راجع به مصداق این موضوع، یعنی نحوه اجرای اعدام آقای خسروی است اگر حکم ایشان واقعا هم اعدام بوده است، چرا بدون اعلام قبلی به وکیل و همسر ایشان و بدون اعلام شفاف جرم فرد فوق الذکر در روزنامه های کثیر الانتشار، در عملی عجولانه و پر شبهه، حکم اجرا گردید؟ چرا برای مردم این موضوع به صورت شفاف بیان نگردید؟
2 – نکته دیگر آنکه حال پس از اعدام مه آفرید، آیا روند رسیدگی دستگاه قضا به مفاسد اقتصادی از همین جنس و به همین سبک خواهد بود؟ یعنی آن مفسدین اصلی  که اتفاقا شاید در بدنه نظام اسلامی هم نفوذ کرده باشند، مورد سوال و مواخذه قرار خواهند گرفت؟ سوال ما این است که آیا ادامه روند مبارزه با مفاسد اقتصادی که بسیار مورد تاکید امام خامنه ای(ارواحنا له الفدا) نیز می باشد، معطوف به مبارزه با معلول ها باقی خواهد ماند و یا به مبارزه پیگیر با «علت ها» اقدام خواهد شد؟ این شیوه مجازات مه آفرید این شبهه را در برخی اذهان به وجود آورد که شاید دستگاه قضا تحت تاثیر جو رسانه ای و فشار افکار عمومی، از جهت رفع تکلیف این چنین عجولانه و با دست پاچگی اقدام به اجرای حکم اعدام نموده است. امام خامنه ای می فرمایند:«مسئولان دستگاه های اجرایی و قضایی مواظب باشند تمایلات و احساسات و بازی های سیاسی و خطی و جناحی و غیره –که دشمنان از اینکه این چیزها در بین مسئولان ما رواج پیدا کند خوشحال می شوند-به میان نیاید؛جلو حق را نگیرد و مانع دیدن و نظر کردن و فهمیدن چشم ها نشود.»۳/۱۱/۸۰
3 – سوال دیگری که ذهن ما را به خود مشغول نموده آن است که حاصل اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که به شدت مورد تاکید رهبری معظم نیز می باشد چه بوده است؟ این نکته قابل انکار نیست که رهبری از روند اجرایی شدن اصل ۴۴ قانون اساسی اظهار نارضایتی کرده اند. متاسفانه تا به حال ۹۵ درصد خصوصی سازی به دست نهادهای شبه دولتی افتاده است و فقط ۵ درصد آن به دست صاحبان اصلی اش(یعنی مردم) رسیده است. اصولا در نظام اقتصادی ما که دولتی است، «مردم و بخش خصوصی» متهم ردیف دوم می باشند و متهمان ردیف اول، مسئولین فاسد و تسهیل کنندگان و مشوقان و محرکان افراد برای مفاسد اقتصادی می باشند.
4 – در پایان لازم می دانیم ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های حضرت عالی و همکارانتان در دستگاه قضا،این مطالبات را از محضرتان داشته باشیم که:
پرونده مفاسد اقتصادی آقا زاده معروف، مهدی هاشمی به کجا رسید؟ چرا شخصی که عملکردش چوب حراج به آبروی جمهوری اسلامی زده است به راحتی در حال پرسه زنی در جامعه است؟
چرا بیشترین تخلفات سال‌های اخیر در سیستم بانکی صورت گرفته است؟ چرا بانک ها سپرده ها را  وارد خرید فروش زمین و سکه و ارز کرده اند؟
آیا به پرونده افراد دیگری که برخی از آنان از جهات سیاسی واجد مراتب بالاتری هستند نیز، رسیدگی و به صدور حکم قطعی می رسد؟
با استفاده از کدام حفره‌های بانکی این سوءاستفاده‌ها صورت گرفته و آیا هیچ اقدامی برای پر کردن این حفره‌ها و جلوگیری از تکرار جرم انجام شده است؟
به امید ظهور عدالت گستر گیتی
بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز، مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز، مجمع دانشجویان عدالتخواه مشهد، کانون عدالتخواهی قسط دانشگاه شاهرود، مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل، انجمن اسلامی مستقل دانشگاه زابل، جامعه اسلامی دانشگاه زابل»
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا