شلوارهای ضد تجاوز
به گزارش انصاف نیوز، صدای روسیه گزارش داد: موضوع تجاوز به زنان هندی دوباره توجه را بخود جلب کرده است. اما اینبار خوشبخانه، موضوع بحث نه ماجرای شوکه کننده تجاوز به زنان، بلکه این موضوع است که دو دختر هندی شیک پوش تصمیم گرفتند با اختراع خود از خودشان و همنوعان خود دفاع کنند.
ریجول پاندی و شالینی یاداو، دانشجویان یک کالج خصوصی فنی از بنارس برای روزنامه بریتانیایی «گاردین» از اختراع خود تعریف کردند. این لباس ویژه ای است که مانع از ارتکاب جنایت متجاوز می شود. کفش هایی که مجهز به شوک الکتریکی و ارسال «سیگنال» به موبایل خویشاوندان و آشنایان است، شلوارهای جینز که در داخل آنها دکمه «SOS» نصب شده است و بالاخره کرستی که در صورت حمله ی متجاوز قادر است نه تنها به جنایتکار صدمه بزند بلکه از طریق «جی. پی. اس» با کلانتری تماس برقرار کند.
در حال حاضر، هر 22 دقیقه در هند یک تجاوز جدید به ثبت می رسد. در عین حال آمار نشان می دهد که در بین ایالات دیگر، ایالت اوتار – پرادش، از جاهای دیگر نامطلوب تر است. از ماه ژانویه تا مارس سال جاری، در این ایالت، بیش از 734 تجاوز به ثبت رسیده است که یک سوم بیش از سال گذشته است. آخیلِش یاداو، وزیر ارشد اوتار –پرادش در تفسیر این موضوع گفت: وضع بدتر می شود».
این آمار نشان می دهد که چرا آینده از آن اختراع لباس ویژه مهندسان بنارس خواهد بود. هر چه خطر بیشتر باشد تلاش برای دفع آن قوی تر می شود. اختراع دانشجویان ریجول پاندای و شالینی یاداو به احتمال زیاد می تواند هنگام مبارزه با متجاوز به عنوان وسیله ای دم دست بکار آید.
سرگی تومین مفسر صدای روسیه در این باره گفت: اما نباید دچار وهم و خیال شد، مسأله تجاوز به زنان هندی نمی تواند هیچگونه راه حل مهندسی داشته باشد. موضوع فقط این نیست که میلیون ها دختر و زن هندی مثل گذشته در شرایطی زندگی می کنند که در آینده نزدیک داشتن شلوار جینز با دکمه « « SOS » و یا کرست دارای ارتباط با« جی پی اس» برای آنها ممکن نخواهد بود. زیرا تجاوزات زیادی در اعماق هند انجام می شود که به این زودی ها « فناوری هوشمند قرن 21» به آنجا نخواهد رسید.
مسأله مهم یافتن علت این بیماری است که آن را «اپیدمی تجاوز» می نامند و نه رفع علایم آن با کمک این یا آن « اسباب بازی مهندسی».
به علاوه، کشور باید به طراحی برنامه جامع ریشه کن سازی این شر اجتماعی بپردازد که شامل تصویب قانون و مجموعه اقدامات اجتماعی و آموزشی باید باشد.
ابتکار دانشجویانی از بنارس قابل تحسین است، اما مبارزه با متجاوز نهایتا باید کاری باشد که کشور به طور جامع به آن بپردازد.
انتهای پیام