بنیان گذار فیسبوک: نقض حریم خصوصی کاربران محتمل است!
به گزارش سیتنا به نقل از بی بی سی، این تصمیم بعد از آن گرفته شده که فیسبوک تایید کرد که داده های حداقل ۸۷ میلیون کاربر این شبکه – که ۷۰ میلیون نفر آنها در آمریکا هستند – به طور غیرمجاز به دست یک شرکت مشاور ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ به نام کمبریج آنالیتیکا افتاده است؛ کریستوفر وایلی، از کارمندان سابق کمبریج آنالیتیکا که در این باره افشاگری کرده، پیشتر از نقض حریم خصوصی ۵۰ میلیون کاربر خبر داده بود.
کمبریج آنالیتیکا متهم است که بعد از کسب و اجازه غیر مجاز از داده های دیجیتال، آن داده ها را پاک نکرده است؛ کمبریج آنالیتیکا و فیسبوک در این خصوص با تحقیقات دولت فدرال آمریکا مواجه هستند.
چند کمیته مجالس نمایندگان و سنای آمریکا هم بنیانگذار فیس بوک را برای ارائه توضیحات علنی در هفته آینده به واشنگتن فراخواندهاند.
مارک زاکربرگ – که به ندرت به رسانهها مصاحبه می دهد – در گفتگویی با خبرنگاران اذعان کرد که اظهاراتش در سال ۲۰۱۶ میلادی در احمقانه خواندن خطر گسترش اخبار جعلی در جریان انتخابات آمریکا، یک اشتباه بوده است.
این میلیاردر ۳۳ ساله، فیسبوک را یک “شرکت آرمانگرا و خوشبین” خواند و در عین حال اعلام موارد دیگری از نقض حریم خصوصی کاربران در آینده را محتمل دانست.
فیسبوک تصمیم گرفته است که به اپلیکیشنهایی که در این شبکه فعالند اجازه جمعآوری داده درباره عقاید سیاسی و مذهبی کاربران را ندهد.
مایک شروپفر، مایک شروپفر، از مدیران ارشد فیسبوک روز چهارشنبه اقدامات تازه برای محافظت از دادههای دیجیتال کاربران را اعلام کرد.
این تدابیر عبارتند از:
- جلوگیری از جستجوی اطلاعات دیگران با استفاده از شماره تلفن یا آدرس ایمیل آنها
- جلوگیری از دسترسی اپلیکیشنها ثالث به فهرست مهمانهای رویدادهای مختلف و نیز محتوای پیامهای رد و بدل شده در صفحات مربوط به این رویدادها
- محدود کردن دسترسی اپلیکیشنهای ثالث به اطلاعات افراد
بعد از این تصمیم گیری کاربران اپلیکیشن تیندر اعلام کردند قادر به استفاده از این برنامه نیستند. تیندر برای ثبت نام کاربران از حساب فیسبوک آنها استفاده میکند.
انتهای پیام