منتقدان ایرانی به سازمان ملل متحد پناه بردند
یک منبع موثق میگوید: ماجرای بلاک کاربران از جانب «مهتاب کرامتی» و یونیسف به نحو دیگری به سازمان ملل متحد رسیده است، به همین دلیل کاربران اتفاقات اخیر را با هشتک گذاری و کامنت در صفحهی اینستگرام سازمان ملل متحد در دو روز اخیر گذاشتهاند.
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، «مهتاب کرامتی»، سفیر حسن نیت یونیسف ایران، به دلیل عدم بزرگداشت روز جهانی «سندروم داون» و بلاک کردن افراد معترض در پیچ اینستگرامش، حواشی بسیاری را برای خود رقم زد.
بعد از بلاک شدن کاربرانی که خواهان استعفای سفیر یونیسف شدند، صفحهی اینستگرام یونیسف به حالت خصوصی درآمد و پس از رسانهای شدن موضوع، صفحه دوباره به حالت عمومی برگشت.
کرامتی بعد از بلاک کردن کاربران، در واکنش به هشتگ استعفای سفیر یونیسف یا عذرخواهی از افراد سندرم داون، به مناسبت روز بهداشت، پیامی در صفحهی شخصی خود و یونیسف گذاشت.
پیام با مضمون احساس خرسندی از دغدغهمند بودن فعالان متعدد شروع میشود و در ادامه میگوید: این میدان صحنهی هم افزایی است و نه نزاع و چه تصویری تاسفبارتر از این که ما برای چیزی که همه به آن معتقدیم با هم مجادله کنیم و یا در رفتاری ناپسند کودکان را اهرم فشار یا کمپین سازی کنیم. شاید اساس بسیاری از نقایص فرهنگی ما هم در این موضوع ریشه داشته باشد که ما توان گفتوگو با یکدیگر را نداریم و گاهی لحن و ادبیات دوستانه را فراموش میکنیم.
او در پایان متن خود نوشت: فضای مجازی یک فرصت استثنایی ارتقای آگاهی و فرهنگ سازی است و کاش به جای پژواک تصاویر ناراحت کننده و پیامهای تلخ، مجالی برای انتشار مهربانی و دوستی باشد.
این در حالیست که «آزاده عباس زاده» رییس دیوار 47 و حامی کودکان سندروم داون، به انصاف نیوز میگوید: ما کمپینی راه نینداختیم و خود مردم این کار را کردند؛ اکثر افراد معترض به سفیر یونیسف، دانشجو هستند و نه فرد سندروم، زیرا حمایت از افراد سندروم داون دلیل بر آن نیست که ما ویا نزدیکان ما دچار این مشکل باشند.
عباس زاده در ادامه میگوید: منبع موثقی اطلاع داده سازمان ملل متحد در ماجرای بلاک کردن کاربران به نحو دیگر در جریان قرار گرفته و تازه دارد در جریان قرار میگیرد.
وی در آخر گفت: گفتهاند من این کارها را میکنم تا خودم سفیر یونیسف شوم در حالی که یکی از شرطهای آن این است که فرد باید بازیگر، ورزشکار و یا فرد مشهوری باشد، در صورتی که من هیچکدام نیستم.
بعد از پاک شدن کامنتها و بلاک شدن کاربران در صفحهی کرامتی و یونیسف، مردم در صفحهی سازمان ملل متحد ماجرای بیست روز گذشته را با کامنت گذاری توضیح دادهاند.
انتهای پیام