چپ چپ چپ که نذاشتی که نذاشتی برام
یاشار تاج محمدی، «نیم ستون» انصاف نیوز: یادش به خیر یکزمانی در کشور بحث چپ و راست داشتیم، هرچند به معنای کلاسیکش نبود، ولی بالاخره چپ و راستی بود برای خودش، هرچند که خیلیها را به جرم همین چپ و راست بودنشان گرفتند و نواختند و بهاصطلاح چپ و راستشان کردند، ولی بههرحال یک تکثر آرایی بود، هرچند آبکی بود ولی بود.
همهچیز از دوران حاج محمود احمدینژاد شروع شد که خود از عجایب روزگار بود چراکه از زنبیل راستها درآمد و کاریکاتوری از چپ رو به نمایش گذاشت. در زمان اوس محمود همۀ این تکثر آرا به چیز رفت، اصطلاحاً به فنا رفت، تکثری نبود دیگر، مقام فنا بود، وحدت وجود بود و ما همچون سایر جهانیان محو تماشای معجزۀ هزارۀ سوم بودیم.
سال 84 آن زمانی که روی پوسترهای اوس محمود نوشتند: چپ راست کارگزار علیه خدمتگزار اگر میدانستیم دلیل اتحاد چپ و راست، علیه خدمتگزار چیست، شاید الآن در این نقطه نبودیم. در کدام نقطه؟ بگم؟ بگم؟ به نکتۀ کوچکی اشاره میکنم.
ما در این نقطه از مکان ایستادهایم و در زمانی که نمایندۀ رشت اعلام میکند 450000 نفر در دولت احمدینژاد بهصورت غیرقانونی استخدام شدند. عدد اشتباه نیست! بله چهارصد و پنجاههزار نفر! که تعداد زیادی از این افراد در آموزشوپرورش استخدامشدهاند و بسیاریشان اصلاً سواد ندارند، بله حتی سواد هم ندارند و مسوولیت آموزشوپرورش نسل بعد را برعهدهگرفتهاند. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
خلاصه ایشان با چنان جدیتی اقدام به گلکاری در سطح کشور کردهاند که بهسختی میتوان تخمین زد که چند سال برای بازگشت به حالت عادی زمان لازم داریم، دیگر دعوا دعوای چپ و راست نیست، چراکه بر اثر عنایات حضرت ایشان اساساً از چپ و راست اثری باقی نمانده است. اینجاست که شاعر میفرماید: چپ چپ چپ که نذاشتی که نذاشتی برام … راست راست راست که نذاشتی که نذاشتی برام.
انتهای پیام