انتقاد به «عدهای خودسر» در دانشگاه صنعتی قم
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم گفت: رییس دانشگاه تحت تاثیر جوسازیهای عدهای خودسر قرار نگیرد. مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به عنوان پدر معنوی تشکلها باید فراجناحی عمل کند اما…
«حسین قادری»، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در گفتوگویی با انصاف نیوز دربارهی وضعیت فرهنگی دانشگاه صنعتی قم گفت: دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک دانشگاه تازه تاسیس که در سال 87 تاسیس شده علیرغم همهی مشکلات و کاستیهایی که دارد به عنوان تنها دانشگاه صنعتی استان ماموریتهای تخصصی ویژهای دارد که لازم است با حمایت مسوولین استانی و کشوری به نقطهای که مورد انتظار دانشجویان این دانشگاه است برسد. برخی نمایندگان محترم استان قم در مجلس شورای اسلامی که اتفاقا از اعاظم مجلس هستند معتقدند دانشگاه صنعتی قم وضعیت اسف باری دارد. البته برخی معتقدند این اظهارات صرفا برای تسویه حسابهای سیاسی عنوان شده اما به هرحال من به عنوان یک فعال دانشجویی از این نمایندگان محترم که باید خود را مدیون مردم شریف قم بدانند خواهش میکنم با حمایت از دانشگاه از جمله در مورد تخصیص کامل بودجهها، کمک کنند دانشگاه از این وضعیت به قول آنها اسفبار خارج شود و ترسی از تمام شدن کوپنهایشان نداشته باشند. بدون شک بهبود وضعیت دانشگاه صنعتی قم یکی از اولویت های مهم استان است.
وی در مورد وضعیت فرهنگی دانشگاه صنعتی قم گفت: به نظرم عرصهای که مظلوم و مغفول واقع شده، عرصهی فرهنگی است. متاسفانه فعالیت فرهنگی و سیاسی در استان قم محدودیتهای فراقانونی زیادی را به فعالین دانشجویی تحمیل میکند و بعضا برنامههایی که در سایر استانها بدون هیچ مشکلی برگزار میشوند در این استان ممنوع است که به نظرم ریشهی قانونی ندارد. متاسفانه سخت گیریهای بیش از حد و فراقانونی برخی مسوولین، فعالین دانشجویی را مجبور به خودسانسوری میکند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در مورد نقش موثر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: به نظر من نهاد از جایگاه و نقش مهمی در دانشگاه برخوردار است. هفته گذشته مقام معظم رهبری دیداری با دانشجویان داشتند که بنده نیز در این مراسم حضور داشتم. در این مراسم دانشجویان با دیدگاههای مختلف نسبت به بخشهای مختلف حاکمیت نقدهای جدی و بعضا تندی وارد کردند و حضرت آقا نیز با سعه صدری مثال زدنی همه نقدها را شنیدند و از دانشجویان به خاطر زنده نگه داشتن روحیه مطالبهگری تقدیر و تشکر کردند. لازم است مسوول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم که باید نمایندهی شایستهای برای مقام معظم رهبری باشد، با تاسی از ایشان به عنوان پدر تشکها عملکردی فراجناحی داشته باشد و تفاوتی بین تشکلهای مختلف قائل نباشد. شایسته نیست مسوول نهاد دانشگاه که خود عضو هیات نظارت دانشگاه است در مقام اپوزیسیون هیات نظارت قرار بگیرد و امضای خود پای صورتجلسههای این هیات را انکار کند. ایشان اخیرا در اظهاراتی که هیچ کمکی به وحدت نیروهای دانشگاه نمیکند از هیات نظارت گلایه کرده بودند، هیاتی که خود ایشان یکی از اعضای آن است. بدتر آنکه این سخنان از تریبون مقدس نماز جماعت دانشگاه ایراد شده است. امیدوارم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زین پس طبق منویات رهبر فرزانه انقلاب عمل کنند و موجب اتحاد نیروهای درون دانشگاه شوند.
وی در مورد کارنامهی «بهرام خوشنویسان»، رییس دانشگاه صنعتی قم اضافه کرد: انتظار دانشجویان از دکتر خوشنویسان این است که در موضوعات مختلف در مقابل فشارهای غیرقانونی ایستادگی کند و با حمایت از دانشجویان به رونق فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه کمک کند. البته وضعیت فرهنگی دانشگاه در حال حاضر با دوران روسای قبلی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. متاسفانه در دوران روسای قبلی خفقان عجیبی بر فضای فرهنگی دانشگاه حاکم بود که البته امروز اوضاع قانونمندتر شده است اما همچنان ضعفها و کاستیهای زیادی وجود دارد. البته بخش عمده کاستیها و تنگ نظریها به خاطر فشارهای عدهای تندرو است اما دانشجویان انتظار دارند رییس دانشگاه در مسایل مختلف تحت تاثیر جوسازیهای عدهای خودسر قرار نگیرد. چنانچه رییس دانشگاه با شجاعت در مقابل زیاده خواهیهای این افراد ایستادگی کند قطعا حمایت بدنه دانشجویی را با خود خواهد داشت.
این فعال فرهنگی دانشگاه صنعتی قم در مورد تاسیس کانونهای متعدد در این دانشگاه گفت: متاسفانه در یک سال اخیر یک نهاد خاص در دانشگاه به بهانهی اینکه بازوهای اجرایی خود را تقویت کند مبادرت به تاسیس کانونهایی کرده که عمدتا هیچ هویت و پشتوانهی فکری مشخصی ندارند و صرفا به ماشینهای امضایی برای آن نهاد خاص تبدیل شدهاند که این خلاف روح فعالیت مستقل دانشجویی است. البته توسعهی کانونهای فرهنگی اتفاق بسیار مبارکی است، اما به شرطی که به صورت خودجوش اتفاق بیفتد. اینکه یک شخص یا اعضای یک کانون خاص عملا به کارمندان یک نهاد خاص تبدیل شوند با اهداف والای فعالیت دانشجویی متنافر است. حتی دیده شده برخی از این نهادها از یک کانال خبری هم کانون درست کردهاند که اتفاقا به نورچشمی مسوولین هم تبدیل شده است. ظاهرا این نهاهای خاص قصد دارند کارخانهی کانونسازی خود را گسترش دهند.
قادری تاکید کرد: البته حساب کانونهایی که واقعا با روحیهی دانشجویی اداره میشوند جدا است. انتقاد ما به کانونهایی است که بدون پشتوانهی دانشجویی و صرفا برای عملگی تاسیس شدهاند. سوال من از مسوولین محترم دانشگاه این است که اگر چند دانشجوی مسلمان که وابسته به جایی نیستند متقاضی تاسیس یک کانون فرهنگی باشند به همین سرعت با درخواست آنها موافقت میشود و از آنها نیز حمایتهای مادی و معنوی به عمل میآید یا این حمایتها صرفا مخصوص افراد وابسته است؟
وی به عنوان سخن پایانی عنوان کرد: امیدوارم روزی برسد که هر تشکل به جای اینکه به دنبال مچگیری از تشکلهای دیگر باشد و در امور دیگران تجسس کند، به تقویت بنیانهای فکری خود بپردازد و با ترور شخصیت سعی در بالا بردن خود نداشته باشد که قطعا این روش نتیجهای برایشان نخواهد داشت.
انتهای پیام
اقای قادری در انتقال اطلاعات درست ” بسیار قاطع و و در عین حال گویا و روان و با قلمی هنرمندانه همه چیز رابیان کرده اند” از دید موشکافانه به مسائل جاری در اطراف خودش ” و استفاده درست از ابزار ابرومند و درست مثل اینترنت برای انتشار همگانی باید دست مریزاد گفت” اگر مشکلاتتان حل شد یا نشد ما را در جریان بگذارید ممنون میشویم.
قم بقول امام جمعه محترم آقای سعیدی هر حلالی هر جا حلال نیست . البته هر حرامی هم همه جا حرام نیست مثل حمله به بیوت مراجع حمله با مهر به رییس مجلس تعطیل کردن درس علما .این طوریه دیگه نتیجه انفعال می شود همین .اگر قم یک ستار بهشتی داشت اوضاع فرق می کرد.
سلام
البته این دوست عزیز نفرمودند که منظور از این کانون ها همون کانون های … هستند، کانون م.ی، کانون ف، کانون ق، هیات و ….
آخه […]! اینا بدون هویت و پشتیبانه فکرین؟؟؟!!!!
جسارتا حقیر -به عنوان یک مخاطب- وقتی کلیدواژه ی «خودسر» را میشنوم، بیش از اینکه نسبت به شخص مورد حمله، قضاوت بدی پیدا کنم، باطن مستبد و آقا محمدخانی گوینده برایم هویدا میشود.
مواظب اسبتداد این کلمه که در تفکرتان ریشه دوانده باشید.