توضیح و تکذیب اظهارات عیسی کلانتری درباره ی موسوی و کروبی
در پی انتشار مطلب با تیتر «قضاوت عجیب عیسی کلانتری درباره کروبی و موسوی» [لینک] در انصاف نیوز، محمدحسین کروبی، فرزند حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی به نقل از کلانتری آن را تکذیب کرد و توضیحی در این باره داد.
به گزارش انصاف نیوز، محمدحسین کروبی در صفحه ی شخصی خود نوشت:
چند روز پیش٬ مطلبی منتسب به آقای کلانتری از قول یک روزنامه نگار٬ درباره ی آقایان کروبی و موسوی منتشر شده بود. چند روزی منتظر بودم تا آقای کلانتری این سخنان سخیف و نسنجیده را تکذیب کنند اما پس از چند روز چون تکذیبیه ای مبنی بر این سخنان منتشر نشد٬ پیامکی برای ایشان فرستادم تا صحت و سقم آن را جویا شوم.
آقای کلانتری٬ ضمن تکذیب مطالب منتسب شده به ایشان٬ اظهار داشت که پس از این مصاحبه بحث هایی با شخص نقل کننده خبر صورت گرفت؛ که وی بی انصافی کرده و تنها بریده هایی از این مصاحبه را منتشر کرده است.
لذا به ایشان و دوستان دیگر توصیه می کنم که در مصاحبه ها و بحث های پس از آن٬ دقت بیشتری به خرج داده تا اینگونه به آبرو و حیثت خود لطمه نزنند؛ چرا که با هدف و مسیری که آقایان کروبی و موسوی انتخاب و در آن گام گذاشته اند و همچنین مقاومت بی نظیرشان ثابت کرده اند که این سخنان لطمه ای به وجه ی این محصورین نخواهد زد.
انتهای پیام



