استیضاح علی ربیعی با اختلاف فقط پنج رای؟!
«مهدی اسفندیار» در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «استیضاح علی ربیعی با اختلاف فقط پنج رای؟!» نوشت:
همانطور که قبل از عید پیش بینی کرده بودم؛ استیضاح علی ربیعی دوباره به جریان افتاد. اسفندماه سال گذشته که استیضاح کنندگان ربیعی نتوانستند به هدف خود برسند؛ صاحب این قلم پیش بینی کرد که استیضاح ربیعی در سال ۹۷ دوباره کلید خواهد خورد. برای بسیاری از ناظران و کارشناسان این پیش بینی خیلی منطقی به نظر نمی رسید؛ به هرحال این اتفاق دوباره افتاد و البته این بار استیضاح کنندگان و ربیعی تاکتیک متفاوتی را انتخاب کردند. استیضاح کنندگان اینبار کمی عریانتر وارد صحنه شدند و انسجام بیشتری را نشان میدهند؛ زوج عبدالرضا مصری و غلامرضا تاجگردون این روزها در تلاش هستند تا از تمامی رایزنیهای ممکن برای به زیر کشاندن ربیعی استفاده کنند و در این مسیر قطعا از کمک مخالفان سنتی ربیعی نیز بهره خواهند برد. تلاشی که شبانه روزی ادامه خواهد یافت. بدترین خبر برای ربیعی این است که رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اینبار مخالف عریان ربیعی است؛ اعضای کمیسیون بهداشت دومین کمیسیونی هستند که بیشترین تماس کاری را با علی ربیعی دارند و از همراهان قاضی زاده ی هاشمی وزیر بهداشت محسوب میشوند؛ را باید دومین طیف مخالف ربیعی تلقی کرد.
از این سو؛ به نظر میرسد که قلب لاریجانی با این استیضاح همراه نیست و حامیان ربیعی در بدنهی اجتماعی و سیاسی نسبت به قبل از عید به شدت سرخورده شدهاند؛ در واقع هرچقدر که ربیعی در اذهان طرفداران طرح تحول سلامت؛ ساز ناکوکی برای وزیر بهداشت تلقی میشود؛ در این سو و در میان مخالفان طرح موسوم به تحول سلامت و حامیان صنعت بیمه؛ انتقادات جدی به علی ربیعی به خاطر تخصیص اعتبار به این طرح وارد شده است که سبب شده در دور جدید خبری از حمایت رسانهای آنها نباشد؛ شگفتی این استیضاح این است که صبا آذرپیک در توییتری خبر از نشست لیدرهای استیضاح علی ربیعی با وزیر بهداشت میدهد و از دیگر سو؛ علی ربیعی به دلیل انتصاب دوستان و آشنایان وزیر بهداشت در جای جای مجموعههای تحت امر خود؛ به شدت از سوی فعالان رسانهای حوزهی رفاه و تامین اجتماعی زیر سوال رفته است… به هر حال اگرچه شرایط و نتایج مبهمی برای استیضاح کنندگان متصور است؛ اما… نتیجه همان نتیجهی قبلی است؛ نتیجهای در حاشیهی دوران .. ۱۲۰+- ۵ رای.
اما اینبار احتمال منها شدن بسیار بیشتر است؛ چون یک اشتباه محاسباتی اساسی در جبههی ربیعی برای عبور از این گردنه دیده میشود که نباید «علی ربیعی» با تحصیلات «جامعه شناسی» مرتکب این خطای تاکتیکی میشد… بعدها از آن سخن خواهیم گفت.
انتهای پیام
بعد از ناکامی در تفکیک وزارتخانه پروژه استیضاح را دنبال می کنند.
برای این تحلیل های شما و نویسنده شما متاسفم!
در جمهوری اسلامی به جای اهمیت خدمت و خدمت رسانی به مردم، سیاسی کاری و تکیه بر مسندها اهمیت دارد
ظلمی که رسانه ها به “حق” می کنند، را در این زمانه هیچ کس نمی کند
برای مسئولین این رسانه متاسفم و آرزوی میکنم شر هر ظالمی از جمهوری اسلامی دفع شود ان شالله