خرید تور تابستان

اصولگرایان راهکارهای خاتمی را چگونه می‌بینند؟

سید محمد خاتمی در دیدار با نمایندگان ادوار مجلس به پانزده راهکار برای برون رفت از مشکلات فعلی کشور اشاره کرد. با برخی از فعالین سیاسی اصولگرا، تماس گرفته شد تا نظر خود را درباره‌ی این راهکارها بیان کنند. مسوول بسیج رسانه، مسعود بصیری و ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره‌ی این موضوع اظهار نظر کردند.

«مسعود بصیری» با بیان اینکه پس از شنیدن خبر تصور دیگری داشته، گفت: انتظارم از خاتمی بیش از این بود. «ناصر ایمانی» هم، در واکنش به این راهکارها ضمن مثبت خواندن مواردی از آن مبنی بر لزوم تلاش برای وفاق ملی، گفت: جناح ایشان در طی این چند سال گذشته چه تلاشی برای همبستگی و وفاق ملی کرده‌اند؟

واکنش‌های مسعود بصیری و ناصر ایمانی به اظهارات اخیر سید محمد خاتمی را در ادامه بخوانید:

مسوول بسیج رسانه: انتظارم از خاتمی بیشتر بود

مسوول سازمان بسیج رسانه در مورد راهکارهای پانزده‌گانه‌ی محمد خاتمی برای برون رفت از مشکلات کنونی گفت: انتظار بیشتری از او داشته است.

مسعود بصیری در گفت‌وگو با خبرنگار انصاف نیوز درباره‌ی اهکارهای سید محمد خاتمی  برای برون رفت از مشکلات فعلی کشور، گفت: «صحبت‌های آقای خاتمی در سطح کسی که سکان اجرایی کشور را در دست داشته، نبود. او کلیاتی را بیان کرده است که در دوره‌های دانشجویی مطرح می‌شود. وقتی من شنیدم که آقای خاتمی نامه نوشته، تصور کردم که راهکارهای علمی و تجربه شده در دوره‌ی ریاست جمهوری خود را ارائه خواهد کرد؛ اشکالات آن دوره را رفع خواهد کرد و پیشنهادات عملی برای بهتر شدن وضعیت اقتصادی کشور خواهد داد، توصیه‌های عملیاتی برای اداره‌ی بهتر کشور در سیستم بانکی و ارزی و همچنین در حوزه‌ی تصمیم‌گیری بهتر در صنعت و تولید و اقتصاد خرد در بازارهای کوچک خواهد کرد.

به نظرم آمد آقای خاتمی حرف‌هایی از جنس یک رییس جمهور سابق که سابقه‌ی هشت سال اداره‌ی کشور را دارد خواهد زد، اما متأسفانه متنی که منتشر شد چنین انتظاری را برآورده نکرد. آقای خاتمی باید با صراحت بیشتری به اشکالات دوره‌ی خود و دولت کارگزاران و دولت کنونی می‌پرداخت. انتظار ما این بود که پاسخگوی عملکرد خود باشند و در مورد مشکلات ریشه‌ای که در این مدت به وجود آمده صحبت کند. اما آنچه گفته شده به یک شعار انتخاباتی و تجمعات احساسی دانشجویان در دوره‌ی درگیری‌های سال ۷۸ شبیه بود.»

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با کدام ‌یک از بندهای منتشر شده موافق است گفت: « این بند‌ها بسیار کلی است مثلا در مورد قوا صحبت شده است که بله باید بهبود عملکرد در قوا انجام شود ولی موافقت من یا هرکارشناس دیگری تأثیری بر آن نخواهد داشت؛ واقعیت این است که ما برای مردم سخنرانی نمی‌کنیم، ما مسوول این کشور بودیم و هستیم، آقای خاتمی مسوول کشور بوده و آقای روحانی اکنون مسوول کشور است‌. ما باید پاسخگوی عمل خود باشیم نمی‌توانیم اپوزیسیون خود باشیم. بیشترین حجم انتقادات و آزادی مطبوعات و هجمه‌ها به دولت و جمهوری اسلامی ایران در دوره‌ی آقای خاتمی شروع شد؛ بسیاری از کسانی که او از آزادی و عفو عمومی‌شان دم زده در دولت ایشان قدرت گرفتند و نیش تند انتقاداتشان در رسانه‌هایشان عمل می‌کرد.

ایمانی: جناح شما براي همبستگي چه كرده؟

«ناصرایمانی» فعال سیاسی اصولگرا دربارهٔ ۱۵ راهکار آقای خاتمی برای برون رفت از وضعیت فعلی گفت: برخی از راهکارهای ایشان اصلاً مشکل اصلی کشور نیست، مثلاً همین مسالهٔ رفع حصر که ایشان مطرح کرده‌اند، نمی‌خواهم بگویم که با رفع حصر مشکل دارم اما در حال حاضر راهکاربرای برون رفت از شرایط فعلی نیست زیرا شاید مشکل یک جناح باشد اما مشکل مردم نیست.

این فعال سیاسی در گفت و گو با خبرنگار انصاف نیوزگفت: ایشان یک سری انتقادها را به دولت وارد کرده‌اند وهمچنین گفتند که ازانتخاب آقای روحانی پشیمان نیستیم. مشکل اقای خاتمی و به طور کلی اصلاح طلبان این است که هیچ یک از آن‌ها مسوولیت کار خود را نمی‌پذیرند. ها تمام منافع حاصل از برجام را به طرف خود می‌کشاندند الان نیز بیایند و مسوولیت کاستی‌های دولت و مشکل‌هایی که حاصل ازعملکرد دولت است را قبول کنند.

او افزود: ایشان از وفاق و همبستگی صحبت کرده است و این حرف درستی است، هیچ جناحی منکرآن نیست اما نکته اینجاست که جناح ایشان در طی این چند سال گذشته چه تلاشی برای همبستگی و وفاق ملی کرده‌اند؟ جز بدبینی‌های زیاد، توهین و حتاکی های بسیاری که به جریان مقابل صورت گرفته است. فقط بلدند از وفاق ملی صحبت کنند زیرا کلمهٔ قشنگی است. اما این گفتن‌ها مشکلی را حل نمی‌کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. همه راهکارها به یک کلام ختم میشه اصولگرایان عزیز که مخاطبش شمایید: رد فردمحوری و رجوع به تخصص جمعی بدون نگاه خودی و غیرخودی

  2. آدم از اين اصولگرايان تعجب مي كند. ايماني كه جزو منصفينشان هست، اين طور حرف مي زنه واي به حال امثال حسين شريعتمداري.

  3. اصولیها هر موقع که به ته خط میرسند یاد اصلاحیها می افتند ولی اصلاحیها وقتی صحبت از مردم میکنند همه را مردم میبینند حتی اصولیهای تندرو را! واین موضع اصلاحیها به مذاق مردم معترضی که سیلی خورده اصولیها هستند خوش نمی آید فلذا همه را جمع کرده و شعار” دیگر تمومه ماجرا ” را ترویج میکنند غافل از آنکه آن تندروی اصولیها و این نظر معترضین و مخالفین در نهایت به تجزیه و نفرت و سوریه و عراق و افغانستانی دیگر ختم میشود و برای جلو گیری از ” روحت شاد روحت شاد ” های دوره های چهل سال چهل سال باید به اصلاحات تدریجی روی آورد البته اگر تندروان حاکم و محکوم! مجال دهند و در غیر این صورت به طرفین باید گفت : حالا حالاها ” بچرخ تا بچرخیم” لیکن به چه قیمتی!؟ نابودی ایران!!! خدا هدایت کند همه ما را انشاالله.

  4. یعنی چی که رفع حصر مشکل جناح شماست و مشکل مردم نیست؟ مگر مردم برای رویکردهای این جناح به این دولت و مجلس رای ندادند مگر مردم در انتخابات به کارگزاران حکومت نگفتند که خواستشان چیست؟ مگر رفع حصر از مطالبات مردم در انتخابات گذشته نبود؟ این چه حرفی است چون کشور مشکل اقتصادی دارد رفع حصر نباید صورت بگیرد؟ چون مشکل اقتصادی داریم پس باید این سه عزیز در حصر باشند و عزیران دیگر در بند؟ مشکل اقتصاد ما که تا قیام قیامت هم حل شدنی نبوده و نخواهد بود لااقل کمی معضلات سیاسی و اجتماعی را حل کنید تا مردم حداقل دلشان خوش باشد که رای شان بی فایده نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا