خرید تور تابستان

احمدی نژادی ها: بازخوانی ایستادگی لاریجانی در مقابل اصلاحات!

طیف تندروی حامی احمدی نژاد که منتسب به اصولگرایان است و در 8 سال دولت او هزینه های سنگینی را به کشور و اصولگرایان وارد کرد، ناخرسندی خود از تعامل دولت اعتدال با رییس مجلس را با شیطنت های رسانه ای بروز می دهد.

به گزارش انصاف نیوز، یکی از سایت های حامی تیم احمدی نژاد به نام همت، گزارشی با تیتر «بازخوانی ایستادگی لاریجانی در مقابل اصلاحات / بررسی عملکرد انقلابی لاریجانی در قامت رییس صدا و سیما»، منتشر کرده که در آن سعی شده بر تعاملات اخیر تاثیر گذاشته شود.
نحوه ی رفتار حامیان جریان احمدی نژاد در مجلس در استیضاح دکتر رضا فرجی دانا وزیر علوم، متفاوت با رفتاری بود که دکتر لاریجانی در تعامل با دولت و وزیر اصلاح طلب در پیش گرفته بود.
متن گزارش همت نیوز در پی می آید:
«بازخوانی ایستادگی لاریجانی در مقابل اصلاحات / بررسی عملکرد انقلابی لاریجانی در قامت رییس صدا و سیما»
سال های آغازین دوره ۱۰ ساله ریاست علی لاریجانی بر صدا و سیما مصادف می شود با دوم خرداد سال ۷۶.
صدا و سیما در آن دوران سعی می کند با پوشش اخبار رئیس جمهور، راه تعامل با دولت را پی بگیرد ولی رویدادهایی که در سال های بعدی رخ داد این راه را با پستی و بلندی هایی همراه کرد.
سال ۷۷ و در اوج ماجرای قتل های زنجیره ای برنامه تلویزیونی چراغ با دعوت از روح الله حسینیان به بررسی موضوع قتل های زنجیره ای پرداخت و وی در آن برنامه معروف و جنجالی، برخی مسائل پشت پرده قتل ها را بازگو کرد.
همین برنامه کافی بود تا زمزمه های انتقاد از عملکرد رئیس سازمان صدا و سیما از سوی اصلاح طلبان آغاز شود.
ماجرای فتنه ۱۸ تیر ۷۸ نقطه دیگری بود که تبدیل به محلی برای حمله اصلاح طلبان به لاریجانی در قامت رئیس سازمان صدا و سیما شد.
لاریجانی درباره آن دوران نقل می کند که بعد از شرکت در جلسات شورای عالی امنیت ملی با محافظینش گشتی در خیابان ها زده و متوجه شده که آنچه به آنها گزارش می دهند جدای از واقعیت است.
صدا و سیما با پوشش گسترده حادثه ۱۸ تیر و روشنگری درباره برخی عناصر این فتنه که در دولت نیز حضور داشتند بیش از پیش صف اصلاح طلبان را در مقابل خود می دید.
حضور اصلاح طلبان در راهپیمایی های ۱۸ تیر ۷۸
اما نقطه اوج این تنش ها و هجمه ها به لاریجانی در فروردین سال ۷۹ رخ داد؛ زمانی که جمعی از چهره های مختلف اصلاح طلب و وابسته به نهضت آزادی به دعوت حزب سبزهای آلمان به کنفرانس ضد جمهوری اسلامی در برلین رفتند.
نمایی از کنفرانس برلین
صدا و سیما با پخش گزارشی ۳۰ دقیقه‌ای از وقایع رخ داده در این جلسه و اظهارات چهره های اصلاح طلب شرکت کننده در این کنفرانس از یک سو مورد حمایت مردم و از سوی دیگر مورد انتقاد شدید اصلاح طلبان قرار گرفت.
علی اکبر محتشمی پور عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز با انتقاد از عملکرد صدا و سیما در پخش این گزارش روشنگرانه در نامه‌ای به لاریجانی در آن دوران نوشت: «سیمای جمهوری اسلامی در یک اقدام غیرمنتظره صحنه‌های مستهجن فیلم کنفرانس برلین را پخش کرد که موجب جریحه‌دار شدن عواطف و احساسات اکثریت اشخاصی که به مشاهده آن نشستند شد»
از سوی دیگر مرحوم منتظری نیز در اظهارتی تند اقدام صدا و سیما را در پخش این گزارش غیر شرعی خواند.
علی لاریجانی اما سال های بعد به بیان ناگفته هایی از آن دوران می پردازد و پخش آن گزارش معروف و هجمه های اصلاح طلبان به صدا و سیما را اینگونه روایت می کند: «در آن زمان یک حرکت مشکوکی در آلمان صورت گرفت که تحت عنوان یک NGO، عده‌ای از افراد از جریان دوم خرداد را دعوت کرده بودند و در آن جلسه هم رفتار زشتی رخ داد و هم حرف‌های بد و ضدانقلابی مطرح شد که در رسانه های داخلی انعکاس نداشت.
آنقدر ماجرا فضاحت‌بار بود که حتی روزنامه‌های دوم خردادی هم تلاش کردند از کنار آن بگذرند. نوارهای آن جلسات از دو کانال به دست ما رسید و معلوم شد که برخی از آقایان حتی در نزد اجانب، حرمت منافع ملی را حفظ نکرده اند لذا در معاونت سیاسی، برنامه‌ای تدوین شد که حدود نیم ساعت بود و اجمالاً ماجرای زشت آن جلسه را روشن می‌کرد.
این برنامه را با من در میان گذاشتند. من موافق بودم که پخش شود. پس از پخش آن، فشارها و سروصداها بلند شد اما تا حد زیادی اشتباهات سیاسی رخ داده را روشن کرد.»
لاریجانی همچنین درباره علت بازپخش این برنامه هم گفت: «فشار و توهین در این زمینه زیاد بود و تصور می‌کردند با این روش، صداو سیما عقب‌نشینی می‌کند. از طرفی عده زیادی از مردم که حساس شده بودند، آن برنامه را ندیده بودند. در جلسه‌ای با مدیران، اکثراً مخالف پخش مجدد آن بودند، اما من نظرم این بود که باید پخش مجدد شود که اولاً مردم در جریان قرار بگیرند و ثانیاً افراطیون تصور نکنند که صدا و سیما با هیاهو از حرف حق خود عقب‌نشینی می‌کند.
همان روزها برای اینکه مطلب روشن‌تر شود و آقایان بدانند مسئولی نیستم که از زیربار موضوع فرار کنم خودم در برنامه شبکه دو بعد از خبر حضور یافتم و توضیح دادم که این ماجرا چه بود و چرا صداوسیما آن را پخش کرد.»
اما این آخرین رویارویی اصلاح طلبان با صدا و سیمای تحت مدیریت لاریجانی نبود. تحصن نمایندگان مجلش ششم در اعتراض به آنچه رد صلاحیت گسترده خوانده می شد، یکی دیگر از موارد حمله اصلاح طلبان به روشنگری های صدا و سیما بود.
تحصن نمایندگان اصلاح طلب مجلس ششم
علی لاریجانی با دفاع از عملکرد خود در آن دوران از هجمه ها و به قول خودش «عصبانیت آقایان» از این روشنگری های صدا و سیما، درباره آن واقعه می گوید:‌ «اقدام نمایندگان مجلس ششم در مسئله تحصن، کار خلاف امنیت ملی بود و نوعی ساختار شکنی نظام در آن نهفته بود. اما با هر دلیل و با هر تحلیلی که این کار صورت گرفت، شاید تصور می‌کردند با حضور خبرنگاران خارجی، موجی از اعتراضات مردم و پیوستن آنان به این تحصن سامان می‌یابد.
صداوسیما در مقابل این حرکت ضد امنیتی، روشنگری کرد و معلوم شد مردم در طول این مدت از اینگونه رفتارها ناراحت هستند. عصبانیت آقایان از این بود که چرا تحصن آنها موجی در جامعه ایجاد نکرد.»
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا