محمد بن سلمان: قتل خاشقچی رخدادی شنیع و بدون توجیه بود

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در  کنفرانس “طرح آینده سرمایه گذاری” در ریاض تاکید کرد که کشته شدن جمال خاشقچی “رخدادی شنیع و بدون توجیه” است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، وی تاکید کرد: با حضور ملک سلمان، پادشاه عربستان و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، شکافی در روابط میان ترکیه و عربستان رخ نخواهد داد.

محمد بن سلمان تهدید کرد که عاملان این جنایت مجازات می‌شوند و اجازه‌ای برای سوء استفاده از این مساله برای شکاف میان ترکیه و عربستان داده نمی‌شود.

ولیعهد عربستان تصریح کرد: تمامی طرح‌های ما ادامه خواهد داشت و با وجود اقداماتی که برای ممانعت از تلاش‌های ما توسط برخی از طرف‌ها صورت می‌گیرد، اما تلاش‌های ما  متوقف نخواهد شد.

وی تاکید کرد که مردم عربستان قدرتمند هستند و به آسانی تمامی هدف‌ها را محقق می‌کنند.

محمد بن سلمان تصریح کرد: قطر اقتصاد قدرتمندی در اختیار دارد و با وجود اختلافاتی که با دوحه داریم، اما قطر پنج سال بعد متفاوت خواهد بود.

انتهای پیام

اشتراک گذاری

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *