صفار، حسینی و سرافراز، گزینه های صداوسیما
سید حمید حسینی نوشت: در رابطه با مدیریت صدا و سیما از یک منبع موثق شنیدم که نهایتا سه نفر در مرحله نهایی باقیمانده اند که این سه نفر عبارتند از آقایان سرافراز، اخوی محمد و آقای صفارهرندی، احتمالا در هفته آینده حکم رئیس جدید صدا و سیما ابلاغ می شود.
به گزارش انصاف نیوز، این عضو اتاق بازرگانی ایران و برادر سیدمحمد حسینی، وزیر دولت دوم احمدی نژاد، پایان هفته ی گذشته در وبلاگ خود نوشت: فضای این روزهای کشور تحت تاثیر اسیدپاشی به پنج زن در اصفهان شده است و بازار شایعه و افترا داغ است، یکی از دوستان که در نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی اصفهان شرکت کرده، تماس گرفت و از نبود بازدید کننده و ترک نمایشگاه توسط خارجی ها خبر داد، در این رابطه سه احتمال مطرح است
١: مبارزه با بدحجابی توسط گروههای خودسر، این اتفاق در سال های گذشته در کرمان اتفاق افتاد وچند نفر توسط این گروه به قتل رسیدند و هنوز عاملان این جنایت به کیفر نرسیده اند و پرونده در مراحل نهایی شدن است.
٢: ارتباط موضوع با داعش و دست داشتن بیگانگان خصوصا افاغنه در این جنایت، من این احتمال را کم می دانم ولی مطالبی در فضای مجازی منتشر می شود که هدفش دامن زدن به این شایعه است.
٣: احتمال اینکه فردی روانی و یا عقده ای دست به این کار زده باشد، در این مورد در سالهای گذشته زنانی در تهران و مشهد توسط یک نفر به قتل رسیدند.
به هر حال این جریان از یک طرف امنیت روانی جامعه را به هم زده وخانواده ها را دل نگران کرده، بطور مثال من امشب تا ساعت 9:30 جلسه داشتم و به نوه ی ده ساله ام گفتم که ساک ورزشی من و خودش را آماده کند و به درب منزل بیاید تا قبل از ساعت ده شب در مجموعه ی انقلاب باشیم، نوه ام از من خواست که وقتی درب منزل رسیدم در پارکینک ایشان را سوار کنم وقتی علتش را پرسیدم گفت می ترسم در کوچه کسی رویم اسید بریزد. از طرف دیگر این جریان بر اقتصاد تورسیم کشور و خصوصا اصفهان به شدت آسیب خواهد رساند (اکنون اصفهان روزانه هزار نفر توریست خارجی دارد).
آخر هفته را درگیر چند کار شخصی بودم و علی رغم دعوت قبلی نتوانستم در جلسه ی شورای گفتگوی استان تهران شرکت کنم، امیدوارم چند پروژه تجاری ملی که از چند وقت پیش پیگیری و 90 درصد کارهایش انجام شده عملیاتی شود ومن قادر باشم تا سفرهای خارجی خود به مقصد ترکیه، ایتالیا و چین را انجام دهم.
روزنامه ها از ساخت فیلمی شبیه مارمولک در ترکیه خبر منتشر کرده و در این باره عکس ها و مطالب متعددی منتشر کرده و خواستار پیگیری این موضوع توسط مقامات مسوول شده اند، من یادم هست که حدود دو سال پیش آقای مهندس حمزه لو یک تهیه کننده ترک را معرفی کرد که خواستار خرید فیلم نامه ی مامولک بود و نمی خواست بدون موافقت نویسندگان فیلم نامه کپی برداری کند و با توجه به اینکه اخوی محمد وزیر ارشاد بود با من تماس گرفت که این مجوز را از ارشاد دریافت دارد و دفتر اخوی آنان را به آقای کمال تبریزی ارجاع داد و من تلفن آقای تبریزی را در اختیار این دوستان گذاشتم تا مذاکره و توافق کنند و فکر کنم که این امتیاز را ترک ها خریداری کرده ان و با تغییراتی آن را برای ترکیه بومی سازی خواهند کرد.
از عصر چهارشنبه پیگیر ملاقات و جلسه با هیات قطری بودم و مطلع شدم که این هیات ظهر پنج شنبه در اتاق ایران حضور خواهند یافت و با آقای دکتر سلطانی ملاقات خواهند داشت و لذا با دکتر سلطانی هماهنگ کردم که در جلسه حضور یابم ولی صبح پنج شنبه خبر رسید که جلسه ی اتاق منتفی شده و لذا با هماهنگی سفارت ایران در قطر در هتل آزادی با نائب رییس اتاق بازرگانی قطر ملاقات و گفتگو کردم، ایشان علاقمند به مشارکت با شرکت نفت برداشت حداکثری از چاه های نفت با استفاده از تکنولوژی آلمان بود و از طرف دیگر آماده ی همکاری با شرکت های فنی و مهندسی ایران در پروژه های راهسازی قطر و خواستار خرید قیر از ایران بود.
در نشست رسمی وزیر اقتصاد و تجارت قطر با مهندس نعمت زاده که از ساعت ١١ اغاز شد، شرکت کردم، در این نشست طرف ایرانی بر توسعه ی روابط تجاری و همکاری در برگزاری مسابقات جهانی فوتبال در قطر تاکید و لزوم توسعه ی روابط بانکی، ایجاد خط کشتیرانی و تسهیل در صدور ویزا را یاداور شد و خواستار کمک وزیر اقتصاد و تجارت قطر در این رابطه شد، ایشان نیز به توسعه ی روابط تجاری و اقتصادی با ایران تاکید و نهایتاً یک قرارداد بین بخش خصوصی ایران و قطر برای صدور سنگ امضا کردند.
دیروز نیز یک نشست با یک گروه ایرانی فعال در قطر داشتم که با مقامات عالیرتبه ی قطر همکاری داشته و خواستار خرید حامل های انرژی و مواد خام برای بازار آسیا بودند.
گزارشی از بازار انرژی چین به دستم رسید که جالب بود و حکایت از رسیدن مصرف روزانه ی نفت خام چین به بیش از ده میلیون بشکه و وادات حدود 6 میلیون بشکه در روز بود. اخیراً گزارش هایی منتشر شده که 180 میلیون بشکه نفت خام در حال حمل به طرف چین است و چین از قیمت پایین نفت برای تامین ذخایر استراتژیک خود نهایت بهره را خواهد برد (البته این رقم معادل واردات یک ماه چین است). از طرف دیگر چینی ها در بازار جهانی مشغول خرید طلا هستند و اکنون روزانه فقط صد کیلو شمش طلا از بازار دبی میخرند و پیام داده اند که در صورت آمادگی حاضرند همین مقدار نیز از پالایشکاه پارس التون خریداری کنند، متاسفانه در ایران انحصار هم بازارها نهایتا در اختیار یکی از ارگانهای دولتی است و بانک مرکزی اجازه ی صادرات شمش طلا را نمی دهد.
گزارش مفصل فوق را به مرکز بررسی های اقتصادی اتاق فرستادم تا ترجمه و در جلسه ی شورای مشاورین مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
پنجشنبه شب در مراسم روز ملی کره جنوبی که در رزیدانس سفیر این کشور برگزار شد شرکت کردم و دقایقی با رایزن بازرگانی ای کشور گفتگو کردم و از حضور هیات بلند پایه “کترا”در تهران خبر داد که یکشنبه با حضور مدیران بیش از ٥٠ شرکت کره ای در هتل اوین برگزار و مقامات عالیرتبه دو کشور دیدگاههای خود را مطرح می کنند.
افراد زیادی در رابطه با نتیجه ی مذاکرات و لغو تحریم ها نظر من را جویا می شوند من از قبل گفتم که این مذاکرات تمدید خواهد شد و آمریکاییها در صددند تا قبل از حضور اروپایی ها در بازار ایران قراردادهای بزرگ اقتصادی با ایران را نهایی کنند (مخابرات، نفت، هواپیمایی، خودرو، غلات و دارو و …) سپس تحریم ها را لغو خواهند کرد، خبر امضای قرارداد بین بوئینک و ایران ایر و موافقت با فروش نقشه ها در این رابطه قابل توجه است، همزمان خبر واگذاری نمایندگی اپل و حضور جنرال موتورز در ایران در این راستاست.
انتهای پیام