پس از قدس، نوبت به فلسطین اشغالی رسید
در پی شهادت خیر حمدان جوان 22 ساله فلسطینی به ضرب گلوله نیروهای پلیس صهیونیستی موجی از خشم و غصب بر ساکنان روستای کفر کنا در الجلیل واقع در شمالی اراضی اشغالی 48 حکمفرما شده است و کمیته عالی پیگیری امور عرب های ساکن فلسطین اشغالی فردا یکشنبه را اعتصاب عمومی اعلام کرد.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روستای کفر کنا و مناطقی دیگر در فلسطین اشغالی در پی شهادت این جوان فلسطینی صحنه درگیری شدید فلسطینیان با نیروهای پلیس صهیونیستی بوده است و بسیاری از خیابان های اصلی این روستا مسدود شده است و همه فلسطینیان ساکن سرزمین های اشغالی 1948 خود را برای اعتصاب عمومی سراسری در روز یکشنبه 18 آبان ماه آماده می کنند.
پلیس رژیم صهیونیستی مدعی شد که حمدان قصد حمله به عناصر پلیس صهیونیستی در جریان یک درگیری خانوادگی را داشته که در نهایت عناصر پلیس به سمت وی تیراندازی و او را به شدت زخمی کردند و در نهایت این جوان پس از انتقال به بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.
اما تصاویری که دوربین های مداربسته ثبت کرده اند ادعاهای پلیس صهیونیستی را رد می کند. در این تصاویر اینگونه دیده می شود که یک جوان فلسطینی به خودروی پلیس ضربه ای وارد می کند اما هنگامی که نیروهای پلیس پیاده می شوند او نیز عقب نشینی می کند و خطری برای آن ها ایجاد نمی کند اما با این وجود نیروهای پلیس به سمت وی تیراندازی کرده و او را به شدت زخمی می کنند که و این جوان پس از انتقال به بیمارستان بر اثر شدت خونریزی و جراحات وارده به شهادت می رسد.
در همین راستا، کمیته عالی مبارزه با خشونت در اراضی اشغالی 48 شهادت خیر حمدان جوان فلسطینی ساکن روستای کفر کنا به ضرب گلوله نیروهای پلیس صهیونیستی را محکوم کرد.
این کمیته در بیانیه ای پلیس رژیم صهیونیستی را مسئول این جنایت معرفی و تاکید کرد که پلیس با کینه و دشمنی با عرب های ساکن اراضی اشغالی تعامل می کند و به دستورالعمل های کمیته اور که پس از ناآرامی های قدس و مسجد الاقصی تشکیل شد عمل نمی کند. در آن درگیری ها 13 جوان فلسطینی به ضرب گلوله نیروهای پلیس صهیونیستی به شهادت رسیدند و کمیته اور در آن زمان اعلام کرد که پلیس تعامل نژاد پرستانه ای با عرب های ساکن اراضی اشغالی دارد.
رئیس این کمیته پلیس رژیم صهیونستی را منبع خشونت و نقض حقوق شهروندان عرب دانست و تاکید کرد که این کمیته پرونده شهادت حمدان را با همکاری شورای روستای کفر کنا بررسی خواهد کرد و تحقیقات گسترده و فراگیری را در این راستا به منظور شناسایی مجرمان و تحویل آن ها به دادگاه انجام خواهد داد.
از سوی دیگر، نماینده عرب کنست صهیونیستی در پیامی فوری به اسحاق اهرونوویچ وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار تحقیق فوری برای رسیدگی به پرونده حمدان و اعلام جزئیات شهادت وی شد.
مسعود غنایم تصریح کرد که این اقدام پلیس رژیم صهیونیستی ثابت کرد که پلیس اهمیتی بای جان عرب ها و فلسطینیان در اراضی اشغالی قائل نمی شوند و به راحتی اقدام به تیراندازی و قتل آن ها می کند.
وی این اقدام جنایتکارانه را بسیار خطرناک خواند و نسبت به پیامدهای آن و خیزش مردمی علیه دشمن صهیونیستی در این منطقه هشدار داد.
قرار است نشستی در شورای محلی روستای کفر کنا با مشارکت کمیته عالی پیگیری امور عرب های ساکن اراضی اشغالی 48 و سازمان ها و نهادهای عربی و محلی به منظور رسیدگی به این مساله برگزار شود و پس از آن نیز تظاهرات گسترده ای در محکومیت شهادت این جوان فلسطینی در میدان شهدای این روستا برپا شود.
انتهای پیام




