مرعشی: افکار عمومی دربارهی فوت آیتالله هاشمی اقناع نشده
سخنگوی حزب کارگزاران میگوید: در مورد رحلت آقای هاشمی کسی به سندی نرسیده که ناشی از ترور باشد، اما جامعه هم اقناع نشد که این اتفاق عادی باشد. این اشتباه برخی در بیمارستان بود که شفاف اطلاع رسانی نکردند. در سنین بالا عموما سکته به مرگ ختم نمیشود، به هرحال یک نقصی هست که البته ما طبق قانون کشور عمل میکنیم.
به گزارش “عبارت” حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزارانِ سازندگی برای حضور در سالگرد آیتالله هاشمی رفسنجانی به ساری آمد و پیش از آغاز مراسم در نشستی خبری حاضر شد و به سؤالات چالشی رسانه ها پاسخ گفت.
مهمترین اظهارات حسین مرعشی را در ادامه میخوانید
بدعهدی و خباثت آمریکا به ویژه ترامپ عادی سازی رابطه با جهان را برای ایران خدشه دار کرد.
مردم ایران متحمل فشارهای سنگینی شدهاند. این فشارها خستگی سیاسی عمومی ایجاد کرده است. انتظارات مردم از انتخاب اصلاح طلبان هنوز به قدر کفایت برآورده نشده.
امروز نیز مثل ۴۰ سال گذشته با مردمی صبور و همراه مواجهیم که پیشبینی استکبار درمورد اعتراض مردمی را درهم شکست.
مردم تا به امروز خستگی ها را تحمل کردند اما نجابت و تیزهوشی به خرج دادند تا تصور آمریکا نقش بر آب شود.
ما باید دست مردم را ببوسیم و همراه آنها باشیم تا به ریل اصلی توسعه بازگردیم.
یکی از لوازم عبور از شرایط فعلی وحدت جبهه اصلاحات و همه اصلاح طلبان است که این نیازمند گذشت همه اصلاح طلبان به نفع مردم و مطالبات عمومی است.
امروز اگرچه سرمایه بزرگی مثل مرحوم هاشمی را از دست دادیم اما آقای خاتمی را داریم و باید از همه ظرفیت ها برای وحدت استفاده کنیم زیرا بارها تجربه کردیم هرگاه دور هم جمع شدیم قدرتمند و پیروز شدیم و هرگاه افتراق داشتیم عقب ماندیم.
شخصیت ها نباید به جای همراهی در موضع نقد غیرمنصفانه و تخریب قرار میگیرند. این شرایط مرا یاد قرآن میاندازد که ما را مسئول میداند.
عبور از دشواری های امروز بدون همدلی ممکن نیست.
شورای عالی اصلاح طلبان گام سوم را هم با قدرت بر میدارند و خیلی به آینده این شورا خوشبینم.
باید با فرمانی حرکت کنیم که چترمان بزرگتر و گسترده تر باشد. امیدواریم هرچه زودتر تشکل های استانی هم فعال شود.
مصاحبه خوئینی ها؛ اولا اینکه طبق خبر آقای مجید انصاری، ستاد برگزاری رحلت از ایشان مصاحبه خواستند و قرار این بود در همان نشریه داخلی منتشر شود، ولی بدون اطلاع ستاد و آقای خوئینی ها روی خروجی گذاشته شد.
ما هیچ کس را مبرا از انتقاد نمیدانیم اما زیر سوال بردن همه چیز، دیگر انتقاد نیست. زیر سوال بردن همه چیز اشکال بود و خودشان هم متوجه اشکال شدند به هرحال ما نمیخواهیم روبروی هم بایستیم. بهتر است این ماجرا را فراموش کنیم و چشم به آینده داشته باشیم.
دولت یازدهم آقای روحانی موفق عمل کرد ولی در دولت دوازدهم چالشهایی داریم.
برخی ایستادهاند برای شکست اصلاح طلبان مملکت را زمین بزنند. از تحریم ها خوشحال شدهاند و اصلا مردم را نمیبینند. گاهی تا زمین زدن کشور کار را پیش میبرند.
موضع ما حمایت انتقادی است زیرا دولت پشتوانه اجتماعی خودش را رها کرد، دلیلی ندارد ما استاندار و وزیری بگذاریم که با حامیان دولت سازگار نیستند.
یادمان باشد در ضمن انتقاد با دولت هم مسیر هستیم,، دولت هم نباید به مخالفانش میدان بدهد.
برداشت اشتباه این بود که همه آنهایی که توی لیست امید بودند باید بیایند فراکسیون امید. این اشتباه است. ما برای اینکه پایداری و تندروها مجلس را نگیرند از میانه روهای معتدل اصولگرایان مثل لاریجانی، جلالی یا مطهری حمایت کردیم.
نمایندگان این دوره تهران رضایت بخش عمل کردند.
در مورد رحلت آقای هاشمی کسی به سندی نرسیده که ناشی از ترور باشد، اما جامعه هم نپذیرفت که این اتفاق عادی باشد.
این اشتباه برخی در بیمارستان بود که شفاف اطلاع رسانی نکردند.
در سنین بالا عموما سکته به مرگ ختم نمیشود، به هرحال یک نقصی هست که البته ما طبق قانون کشور عمل میکنیم.
خیلی بد است نظام اسلامی در چهل سالگی اش دو رئیس جمهور رستگار داشته باشد. گویا دیگر کسی معتبر نیست و حتی احمدی نژاد هم رد صلاحیت شده است.
اگر به سمت جوانگرایی نرویم به سرنوشت اتحاد جماهیر شوروی دچار میشویم. کارگزاران به سمت جوانگرایی حرکت کرده است.
اصلا همه رای آقای روحانی مال آقای واعظی بوده است و ما هیچ نقشی نداشتیم. انشاالله اگر اینگونه است دفعه بعد هم رای میگیرند
انتهای پیام