اسرائیلی “دموکرات نما” در راه است … ؟!
حسام ناظم بکایی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز نوشت: پس از تأسیس رسمی اسرائیل در سال 1948 میلادی، این رژیم با حمایت گسترده ی غرب از جمله آمریکا و شوروی دست به اقدامات وحشیانه ی عظیمی در سرزمین اشغالی فلسطین و اطراف آن زد. کشتار وحشیانه ی صبرا و شتیلا و همچنین حملات متعدد به غزه از معروفترین این جنایات است.
این روزها و با پیشرفت خبرگزاریها و افزایش سرعت و سهولت در گردش اطلاعات و خبرها در دنیا، حتی با اینکه بسیاری از رسانههای وابسته اقدام به فیلترینگ بعضی از خبرها میکنند، اما کثرت رسانهها اجازه نمیدهد اینگونه خبرها از جمله اخبار مربوط به جنایات و کشتار اسرائیلیها سانسور شود و در دنیا پخش نشود. همین عامل و آگاهی مردم از جنایات رژیم صهیونیستی به مرور زمان باعث ایجاد نفرت مردم دنیا از این رژیم شده است. دولتها نیز با اینکه احتمال دارد در پشت پرده پشتیبان و حامی سیاستهای اسرائیل باشند اما در راستای از دست نرفتن محبوبیتشان در بین مردم کشورشان، اقدام به محکومیت اینگونه رفتارها میکنند و از طرفی با هدف فشار به رژیم صهیونیستی، طرح به رسمیت شناختن فلسطین توسط پارلمان تعدادی از کشورها از جمله پارلمان فرانسه و همچنین پارلمان اروپا به رأی گذاشته شده و تصویب می شود.
قابل ذکر است ایالات متحده آمریکا جزو اولین کشورهایی بود که رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و یکی از حامیان سرسخت آن بود و به نوعی این رژیم را نماینده ی خود در خاورمیانه قرار داد. به طوری که میتوان گفت، خط قرمز آمریکا در منطقه ی خاورمیانه، اسرائیل است و هر کاری برای بقای این رژیم انجام خواهد داد. در همین راستا سیاستمداران و دولتمردان آمریکایی بارها اعلام کردهاند که همواره اسرائیل را مورد حمایت خود قرار میدهند. اما به وجود آمدن نگرش ضد اسرائیلی در جوامع بینالملل به نظر میرسد آمریکا را به این فکر برده است که تغییری در سیاستهای این رژیم اتخاذ کند. همچنین این احتمال وجود دارد که آمریکا با تعویض مهرههای خود در اسرائیل در صدد تغییر چهره ی این رژیم از یک رژیم تندرو به چهرهای دموکرات باشد تا با این راهکار سیاستهای خود در منطقه را پیش ببرد.
یکی دیگر از عواملی که احتمال میرود باعث تغییر نگرش آمریکا در این زمینه شده باشد، مخالفتهای پیدرپی و کارشکنانه ی دولت فعلی اسرائیل از جمله بنیامین نتانیاهو با مذاکرات هستهای ایران است. آمریکا هم خوب میداند اگر بخواهد با توجه به سیاستهای فعلی رژیم صهیونیستی و تبعیت از حرفهای نتانیاهو برنامه ی خود را پیش ببرد، ایران ذرهای کوتاه نخواهد آمد و هرگز حاضر نخواهد بود همسو با سیاست های نتانیاهو حرکت کند. این در حالی است که مذاکره با ایران و به توافق رسیدن در پرونده ی هستهای برای شخص اوباما و تیم دموکراتش و بسیاری از سیاستمداران این کشور اهمیت بسزایی دارد.
در همین راستا احتمال دارد ایالت متحده و قدرت های غرب قصد این را داشته باشند تا با فضاسازی در رسانهها، دولت نتانیاهو را تضعیف کنند و در راستای رسیدن به اهداف خود، اسرائیلی دموکرات به وجود آورند. این در حالی است که اخیراً اتفاقات و اخبار ضد دولت نتانیاهو بهطور گستردهای در حال انتشار بوده و اینگونه تداعی میکند که تمام آنها از سیاستهای پنهان آمریکا و قدرتهای غربی برای تغییر نگرش در مورد اسرائیل سرچشمه میگیرد. به طور مثال از تیترهایی که این روزها در رسانهها منتشر میشود میتوان به: نتایج نظرسنجیها، پایان کار نتانیاهو / آمریکا در فکر تحریم اسرائیل! / احزاب اسرائیلی علیه نتانیاهو متحد میشوند / انتخابات زودرس اسرائیل و صفآرایی علیه نتانیاهو و … اشاره کرد.
حال باید تا انتخابات اسرائیل منتظر بود و دید آیا آمریکا و قدرت های غرب حاضر خواهند بود از سیاستهای خصمانه ی فعلی رژیم صهیونیستی و بنیامین نتانیاهو بگذرند و دولتی “دموکرات نما” را برای پیشبرد اهداف خود جایگزین آن کنند یا خیر!
انتهای پیام