یادداشت رسالت درباره ی سال 88
به گزارش انصاف نیوز، محمدکاظم انبارلویی در سرمقاله ی روزنامه ی اصولگرای رسالت نوشت:
«
فتنه سال 88 یک نقطه عطف در نبرد نرم دشمن علیه ملت ما بود. طی 8 ماه آشوب و اغتشاش، حوادثی به وجود آمد که صدها کتاب در مورد آن در داخل و خارج کشور نوشته شده است. هزاران گزارش صوتی و تصویری در رسانههای غربی و فضای مجازی وجود دارد تا از نزدیک ماهیت این حادثه مورد بررسی و مداقه قرار گیرد. اسناد مشهود این توطئه به قدری گویاست که نیازی به اسناد غیرمشهود برای اثبات ادعاها نیست. ما در انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری با یک ضلع رقیب روبهرو نیستیم. اگر دقیق بخواهیم نگاه کنیم با یک “جنبش” روبهرو هستیم.
شناسایی رهبران این جنبش در داخل و خارج، واکاوی شعارهای آنان، تحلیل سازماندهی و تقسیم کار آنها، ارتباط آنها با سرویسهای بیگانه و بالاخره بررسی اهداف آنها کمک میکند پس از 5 سال تصویر روشنتری از فتنه سال 88 داشته باشیم؛
1- فتنه، کودتا علیه رای ملت بود
هنوز رایگیری پایان نیافته بود و مردم در تهران و برخی شهرهای بزرگ در پای صندوقهای رای بودند که آقای موسوی طی مصاحبهای با خبرنگاران داخلی و خارجی، خود را پیروز انتخابات معرفی کرد. با اعلام نتایج انتخابات، “دروغ تقلب” رمز فرمان آشوب شد و کشور را هشت ماه دچار تلاطم اردوکشیهای خیابانی کرد.
آشوب برای غلبه بر حریف نبود. بازخوانی شعارهای شورشهای خیابانی نشان میدهد آنها اسلامیت و جمهوریت نظام را هدف قرار دادهاند. لذا فتنه 88 ضربه توامان به جمهوریت و اسلامیت نظام بود.
به شعارهای زیر توجه کنید و ببینید کدامین آنها ناظر به اعلام نتایج انتخابات بود؛
– مرگ بر جمهوری اسلامی
– استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی
– نه شرقی، نه غربی، دولت سبز ملی
– نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران
– مرگ بر اصل ولایت فقیه
– انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است
هرکسی که کوچکترین هوش سیاسی داشته باشد، میفهمد این شعارها معطوف به براندازی نظام است و هیچ یک ناظر به مسائل و اشکالات مطرح در مورد نتایج انتخابات نیست.
موسوی و کروبی میخواستند رئیسجمهور کشوری شوند که آرزوی مرگ آن را داشتند.
شعارهای یادشده محترمانهترین شعارها بود. در درگیریهای خیابانی، شعارهای موهنی داده شد که نمیتوان آنها را در اینجا ذکر کرد. این شعارها نشانگر عمق کینه و لجاجت و دشمنی کسانی بود که حب جاه، آنها را کر و کور کرده بود و حاضر نبودند ببینند چه اتفاقی در کشور رخ میدهد.
2- فتنه یک همگرایی تمامعیار با اهداف دشمنان اسلام بود
کنگره آمریکا بارها خبر تصویب کمک به اپوزیسیون داخلی را عنوان و منتشر کرده بود. بنیادهای آمریکایی مانند سوروس، کارنگی، صندوق حمایت از دموکراسی (NED) و … رسما بدون پردهپوشی، حمایت خود را از جنبش سبز اعلام کردند.
یحیی کیان تاجبخش نماینده سوروس در آشوبهای 18 تیر 78 و فتنه 88، در دادگاه، نقش این بنیادها را در براندازی نظام جمهوری اسلامی توضیح داد. او از ارتباط خود با تاجزاده و حجاریان در دادگاه پردهبرداری کرد. در دادگاه از ارتباط جانکین مغز متفکر سرویس اطلاعات خارجی انگلیس مربوط به امآی6 رونمایی شد. شمار زیادی از اعضای سفارت انگلیس در آشوبهای خیابانی دستگیر شدند. اظهارات محمدحسین رسام تحلیلگر ارشد بخش سیاسی سفارت انگلیس در تهران و متهم به جاسوسی برای بیگانگان، بسیاری از حقایق پشت پرده آشوبهای خیابانی را روشن کرد. او توضیح داد به همراه توماس برن دبیر دوم سیاسی سفارت انگلیس و خانم شون مورفی دیپلمات سفارت استرالیا در دفاتر تبلیغاتی موسوی تردد داشته و در آشوبهای خیابانی نیز مشارکت داشته است. آقای دومینیک روودز دبیر سوم سفارت انگلیس در دو مقطع لباس سبز پوشید و در میان اغتشاشگران ظاهر شد.
او گفت: سایمون گس سفیر انگلستان هر روز صبح با اعضای سفارت و تمام بخش سیاسی سفارت جلسه داشت و گزارش اغتشاشات را دریافت میکرد و دقیقا دستور میداد چه باید بکنند.
هر کسی که مشروح اظهارات دادگاه فتنه 88 در مورد محاکمه جاسوسان و وابستگان به سفارتخانهها را دنبال کرده باشد، میتواند جرم مشهود آنها را در کف خیابان هم ببیند. در حقیقت میتوان گفت فتنه، دعوت از بیگانگان برای براندازی نظام بود. بیبیسی و رادیو آمریکا سنگ تمام گذاشتند و اخبار بیرون روی موسوی و کروبی از خیمه انقلاب را به روز منتشر میکردند.
3- فتنه، رونمایی از همکاری منافقین، مارکسیستها، سلطنتطلبها و بهائیها با سران فتنه بود
شمار زیادی از منافقین و بهائیها و سلطنتطلبها در آشوبهای خیابانی در حین ارتکاب جرم آتش زدن اموال عمومی و خصوصی و قتل و غارت دستگیر شدند. آنها در محاکمات علنی به جرم خود اعتراف کردند. آنان که مجالی در خارج از کشور داشتند، با بیبیسی و رادیو آمریکا و شبکههای امپریالیستی و صهیونیستی رسانههای دشمن هر روز مصاحبه داشتند و علیه نظام و مردم، هتاکی و اهانت میکردند.
این امر مخفی نیست که وزیر ارشاد دولت اصلاحات به همراه برخی روزنامهنگاران، زینتبخش صفحه تلویزیون بیبیسی بودند و رسما نقش براندازی جمهوری اسلامی را مطابق طراحی سرویسهای امنیتی انگلیس در بعد رسانهای ایفا میکردند.
محصول همکاری موسوی و کروبی با گروههای ضدانقلاب دهها کشته و 22 شهیدی است که از فتنه بر روی دست مردم باقی ماند. این روی فتنه و حوادث دلخراش آن در حقیقت اتهام قتل را به جرایم سران فتنه افزود. نتیجه این همکاری این شد که در خارج، صفوف ضدانقلاب از گوگوش تا سروش در یک خط علیه نظام قرار گرفتند.
4- خسارتهای مادی فتنه88
برآورد خسارتهای مادی فتنه 324 هزار میلیارد تومان است که میتوانست دو میلیون و 162 هزار فرصت شغلی پدید آورد.
– فتنه سرمایهگذاری خارجی را به خطر انداخت.
– در ایجاد رابطه اقتصادی با دنیا اخلال ایجاد کرد.
– از همه مهمتر تحریمها را تشدید کرد که نمیتوان خسارات آن را احصا نمود.
5- سازمان فتنه و رجال سیاسی سبز
فتنه سال 88 از روی انقلابات رنگی در جهان که توسط سیا مدیریت میشود، کپیبرداری شده بود. رنگ سبز، رنگی بود که این جنبش را فارغ از هر طرز تفکری در کنار هم قرار میداد. وقتی منافقین، سلطنتطلبها و بهائیان در کنار حزب مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب و مجمع روحانیون مبارز برای اتصال به هم از این رنگ استفاده میکردند، خود به خود در یک سازمان به نام “فتنه” در کنار هم قرار میگرفتند. مجمع روحانیون مبارز روز 30خرداد 88 رسما اعلام راهپیمایی به عنوان اعتراض به نتایج انتخابات کرد. این روز درست همان روزی بود که منافقین با نظام در زمان امام(ره) اعلام جنگ مسلحانه کرده بودند. آنها زمانی متوجه خبط خود شدند که دیگر دیر شده بود. در هیچ مقطعی از آشوب، موسوی و کروبی حاضر نشدند مرز خود را با ضدانقلاب و سرویسهای اطلاعاتی دشمن مشخص کنند و از آنها تبری جویند. آنها برعکس مشتاق این پیوند نانوشته بودند و عملا از فتنهگریها و آشوبآفرینی خط نفاق و کفر و الحاد سود میبردند بدون اینکه بخواهند هزینهای پرداخت کنند.
این رسوایی آنقدر بالا گرفت که در تیرماه 88 نتانیاهو اعلام کرد: “ما موسوی و جریان سبز را تحسین میکنیم. آنها مورد احترام ما هستند.” کمی نگذشت که اوباما رئیسجمهور آمریکا نیز گفت: “موسوی منشا الهامبخش آن دسته از هموطنان خود شده که خواهان گشایش به سوی غرب هستند.”
اکنون 5 سال از آن حوادث تلخ میگذرد، غبارها فرونشسته است، چهره خائنین به ملت را بهتر میتوان دید و دشمنان نظام، نان تحریم را در تنور فتنه پختند و اقتدار و امنیت ملی را به چالش کشاندند. هرکسی که اندک اطلاعی از فقه و قانون داشته باشد، میداند که جرم اصلی سران فتنه، بغی و افساد فیالارض است. آنها باید روزی در محکمه الهی محاکمه و به اتهام همین جرایم، مجازات شوند.
هرکس که کمترین فهم سیاسی داشته باشد، میداند که سران فتنه هنوز بر سر موضع خود هستند. کسانی هم که برای رفع حصر میکوشند، دنبال بازتولید فتنه میباشند، چرا که آنها کمترین کاری درباره اینکه موتور فتنه را خاموش کنند، در کارنامه سیاسی خود ندارند. لذا باید هوشیار بود و تحرکات این جماعت را رصد کرد و به دنبال مجازات سران فتنه بود. انقلاب نباید از یک سوراخ 10 بار گزیده شود.
امروز 5 سال است که از قیام حماسی و تاریخی 9 دی می گذرد.ارزش کار بزرگی که مردم در 9 دی ماه در پاسداشت جمهوریت و اسلامیت نظام و طرد فتنهگران انجام دادند در تاریخ ایران ماندنی و به عنوان یک نقطه عطف یاد می شود.یاد شهدای مظلوم فتنه سال 88 و حضور حماسی ملت در این روز بزرگ را گرامی می داریم.
»
انتهای پیام