تحلیل/ یک خودکشی مشکوک در فرانسه
به گزارش انصاف نیوز، کیومرث انصاری در فیسبوک نوشت:
با خودکشی مشکوک افسر پرونده ی حمله به نشریه ی فرانسوی در حالی که تلاش زیادی برای عدم اشاعه ی این خبر صورت گرفته بود، این پرونده ابعاد جدیدی به خود خواهد گرفت.
در حالی که فرانسه روز یکشنبه 21 دی ماه 93 مشغول راهپیمایی سراسری به منظور حمایت از کشته شدگان واقعه «شارلی ابدو» بود، خبر مهمی منتشر شده است. افسر پلیس فرانسوی که مسئول تحقیق در این زمینه بود به طرز مشکوکی خودکشی کرده است.
ناظران و تحلیلگران سیاسی که از ابتدا نسبت به این واقعه مشکوک بودند و گافهای عجیبی را در آن به خوبی مشاهده میکردند پیشتر نیز در این باره مطالبی را منتشر کرده بودند. گافهایی چون دستگیری و سپس آزادی همدست دو برادر تروریست و همچنین جا گذاشتن کارت شناسایی در اتومبیلی که برای ترور آن را سرقت کرده بودند.
در این میان یادداشت مهم پل کریگ رابرتز، سردبیر وال استریت در ارتباط با نقش برخی سازمان های اطلاعاتی در ماجرای شارلی ابدو… اشاره کرد.
وبسایت اسپوتنیک یکی از اولین وبسایتهایی بود که خبر خودکشی افسر پرونده ی حمله به شارلی ابدو را منتشر کرد. اما با وجود گذشت دو روز از انتشار این خبر، خبرگزاریهای رسمی نسبت به آن بی تفاوت بودند. حالا کم کم خبرگزاریهای بزرگ نیز ناچار به انتشار این خبر شدند. در این راستا لیبرالیسیون نیز نتوانست خبر خودکشی این افسر پلیس را منتشر نکند.
« Helric Fredou افسر پلیس 45 سالهای که مسوول رسیدگی به پرونده ی حمله به «شارلی ابدو» بود خودکشی کرده است». این خبری بود که ساعاتی قبل لیبراسیون آن را منتشر کرد. دلیل خودکشی این افسر پلیس افسردگی(!) ذکر شده است.
از طرف دیگر خبرگزاریهای فرانسه گزارش دادند که حمید مراد هیجده ساله، که نامش به عنوان «مظنون سوم» در ماجرای شارلی ابدو ذکر شد، جمعه آزاد شده است. شهود متعدد گفتهاند که در زمان حادثه او سر کلاس درس بود.
خواهر حمیدمراد زن سابق یکی از برادران کواشی است. حمید مراد میگوید هنوز از شنیدن نام خودش در این پرونده شوکه است.
حال این پرسش مطرح است که آیا واقعاً برادران کواشی عامل حادثه ی شارلی ابدو بودند؟ کسانی که آنقدر حرفهای و خونسرد عمل میکنند چرا باید کارت شناسایی جا بگذارند؟ سئوالاتی که رفته رفته با مرگ مشکوک «هرلیک هردو» ابعاد جدیدی به خود گرفته است.
آیا ممکن است این افراد که به عنوان حمله کنندگان به پاریس معروف شده اند قبلا شناسایی، دستگیر و در اختیار آنان بوده باشند؟ آیا ممکن است که برخی به دنیال بهره وری علیه اسلام و تضعیف مسلمانان در فلسطین و گوشه گوشه ی دنیا باشند؟ آیا اسنادی روشن و دقیقا از زنده یا مرده ی گروگانگیرهای فرانسه منتشر خواهد شد؟ آیا تحقیق درباره ی این اتفاقات همانند تحقیق درباره ی حادثه یازده سپتامبر ممنوع خواهد بود؟
جالب اینجاست که تمام افرادی که دست به قتل در نشریه و همینطور گروگانگیری زده بودند قبلا جرم های همانندی را در فرانسه و دیگر نقاط دنیا انجام داده بودند و هویت آنان معلوم بود. مثلا یکی از همین گروگانگیرها به نام امدی کولیبالی، ضمن اعلام وفاداری به داعش، مسوولیت کشته شدن یک افسر پلیس زن را برعهده گرفته بود.
این افسر پلیس روز پنج شنبه ۸ ژانویه در شرق پاریس کشته شد، و گزارشها حاکی بود که امدی کولیبالی به همراه حیات بومدین، شریک زندگیاش در قتل این پلیس زن دست داشتهاند.
حال آیا ممکن است این افراد وابسته به گروه جهادی داعش قبلا توسط برخی سرویس های اطلاعاتی دستگیر شده باشند و اینگونه از هویت آنان در ماجراهای فرانسه استفاده شود؟
انتهای پیام