“احمدینژاد بهطور شخصی عددی نیست”
«ائتلاف میکنیم» این کلام اصولگرایان و اصلاحطلبان است؛ هرکدام دنبال آن هستند که زیر یک چتر جمع شوند اما گاهی سایه اختلافات بر این ائتلافها سنگینی میکند. در حالی که در اردوگاه اصولگرایان صحبتها بر سر آن است که برخی تندروها به جریان اصولگرایی ضربه وارد کردهاند و حاضر به ائتلاف با آنها نیستند اما گویا ضدونقیض گوییهای بسیاری وجود دارد. به عبارت دیگر در عین حالی که برخی بویژه محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین قائل به مرزبندی با برخی طیفها مانند جبهه پایداری بود اما روز گذشته سخن دیگری به زبان آورد و آن ائتلاف با جبهه پایداری به عنوان نزدیکترین افراد به احمدینژاد بود و این گمانه را تقویت کرد که شاید اگر احمدینژاد هم وارد میدان شود تمام انتقادات به یکباره فراموش شده و بار دیگر حمایت اصولگرایان متوجه او برای بودن و بازگشتش به عرصه سیاسی شود. بر این اساس «آرمان» به سراغ سیدحسن نقویحسینی، نماینده اصولگرای مجلس رفت و در این رابطه با او گفتوگویی انجام داد که در ادامه میخوانید:
آقای باهنر گفته است که اصولگرایان باید با جبهه پایداری ائتلاف کنند آیا این امر موضوعیت دارد؟
بله، ببینید تلاش گستردهای در جبهه اصولگرایان در حال صورت گرفتن است تا اصولگرایان در انتخابات آینده مجلس خبرگان و مجلس با وحدت نظر وارد میدان شوند، لیستهای واحد بدهند و برای تمام کرسیها کاندیدای واحد داشته باشند تا بتوانند موقعیت خود را حفظ کنند بنابراین بیانشان صحیح است و تلاشهایی در این راستا صورت میگیرد که تمام طیفهای اصولگرا هم مدنظر هستند اعم از جبهه پایداری، خط امام و رهبری، آبادگران و… همه را دربر میگیرد.
اما اصولگرایان پایداریها را تندروهایی میدانستند که به جریان اصولگرایی ضربه وارد ساختهاند!
چه اشکالی دارد؟! در میان هر طیفی اختلاف وجود دارد الان در طیف اصلاحطلبی که درگیریهایی در حد پدرکشتگی وجود دارد و چنان یکدیگر را رد میکنند که گویی یکی کافر است و دیگری مسلمان! بنابراین در طیفها معمولا این اختلافات وجود دارد اما طبیعی است که باید با هم کنار بیایند و همسو شوند.
یعنی منش اصولگرایی متفاوت با پایداریها نیست؟
ببینید چارچوب اصولگرایی یک چارچوب کلان است که این چهار رکن همان است که مقام معظم رهبری تعیین کرده است و زیرمجموعه این چهار رکن زیرمجموعهها و دستورالعملهایی تعریف میشود. مسلم است با تعریف دستورالعملها فاصلهها بیشتر میشود که در چنین شرایطی اختلاف سلیقهها هم پیش میآید اما آنچه واضح است اینکه ارکان و اصول مشخص است و همه باید بر اساس آن حرکت کنند.
بحث احمدینژاد نیز مطرح است. آیا قرار است احمدینژاد وارد این ائتلاف شود؟
ما شخص احمدینژاد را در این مفهومی که داریم تعریف نمیکنیم بالاخره احمدینژاد که خودش کسی نیست بلکه آن پایگاه اجتماعی و آن طیفهایی که با او ارتباط دارند مهم هستند. تقریبا تمامی این طیفها اصولگرا هستند و هم در دور اول و هم در دور دوم از وی حمایت کردند بنابراین منهای شخص احمدینژاد که بخواهیم همه چیز را در آن خلاصه کنیم، طیفهایی که از ایشان حمایت کردند همه طیفهای اصولگرا هستند.
اگر بخواهیم شخص احمدینژاد را درنظر بگیریم.
هیچکس بهطور شخصی، عددی حساب نمیشود.
به هر حال شاهدیم برخی مطرح میکنند که احمدینژاد قرار است به قدرت برگردد و در انتخابات مجلس حضوریابد!
عیبی ندارد. هرکس میتواند وارد عرصه انتخابات شود بنابراین این حق ایشان است که بیاید و وارد میدان رقابتهای انتخاباتی شود.
حق داشتن درست اما آیا قرار است با لیست اصولگرایی وارد انتخابات شود؟
شخص ایشان چه تصمیمی میخواهد بگیرد نمیدانیم اما ما همه طیفهای اصولگرا را برای وحدت و هماهنگی دعوت میکنیم.
یعنی احمدینژاد میتواند با لیست اصولگرایان وارد انتخابات مجلس دهم شود؟ اصولگرایان میپذیرند؟
خیر، من درمورد شخص ایشان نگفتم که اصولگرایان قبول میکنند یا نمیکنند بلکه من گفتم همه طیفهای اصولگرایی میتوانند به وحدت اصولگرایان بپیوندند.
انتهای پیام