دیدار اعضای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با بیات زنجانی
اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها همراه با جمعی از دیگر اساتید دانشگاههای مختلف کشور با حضور در دفتر آیت الله بیات زنجانی از مراجع تقلید، با وی دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از سایت دفتر آیت الله بیات زنجانی، در ابتدای این دیدار حجت الإسلام و المسلمین دکتر محسن رهامی همراه با دو تن از اساتید دانشگاه به ایراد سخن پرداخته و به نمایندگی از حضار، نظرات و دیدگاههای خود را ارائه کردند.
آیت الله بیات زنجانی نیز در این دیدار در پاسخ به سؤالی درباره ی نقش روحانیت در هدایت جامعه و امکان خارج شدن این نهاد از جایگاه واقعی خود گفت: این نهاد در طول تاریخ بواسطۀ ارتباط مستمر و بی واسطۀ خود با مردم منشأ تحرکات مفید اجتماعی بوده و اگر توانسته اثرگذار باشد، به این دلیل بوده که بین این نهاد و مردم، یک ارتباط صادقانه و بی پیرایه حاکم بوده است.
بیات زنجانی استقلال نهاد روحانیت و مرجعیت را مهمترین عنصر اثربخشی این نهاد دانسته و گفت: اگر روزی روزگاری شاهد عدم تأثیرگذاری این نهاد باشیم، باید بدانیم که این موضوع از عدم استقلال این نهاد نشأت گرفته است چراکه اگر روحانیت مستقل شد، بدون شک هم اثرگذار خواهد بود و هم نقش ناظر امین را بر حکومت ها ایفا خواهد کرد.
وی در ادامه ضمن اشاره به روایتی از پیامبر مکرم اسلام از کتاب مسند امام علی ابن ابیطالب(ع) گفت: حضرت می فرمایند که علماء مادامی که در امور دنیا و حکومت وارد نشود، سلامت می مانند و این موضوع به اعتقاد من، صرف ورود در کارهای سیاسی نیست بلکه مقصود حضرت، سیاسی کار شدن علما است بدین معنا که عالمان به توجیه گر رفتار حاکمیت بدل شوند که بدون شک فاصله گرفتن با جایگاه حقیقی آنهاست.
بیات زنجانی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به شرایط جاری کشور و وضعیت میرحسین موسوی و مهدی کروبی که در حصر خانگی به سر می برند، گفت: این روزها مردم از ما سؤال می کنند جرم اینها چیست؟ آیا جز این است که آنها چند سال زودتر مسائل در حال وقوع را تذکر دادند؟ این روزها که هر روزش با یکی از مفاسد اقتصادی برملا شده و محکومیت های پی در پی همراه است، حقیقتاً بیانگر حقانیت سخنان آن بزرگواران نیست؟
وی در پایان سخنان خود، ضمن تأکید بر ورود منطقی و علمی دانشگاهیان در عرصه های سیاسی و نظریه پردازی گفت: جایی که انحرافی دیده می شود، تکلیف همه شما و ما ورود و تذکر است که این مهمترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر است و تأکید من بر ورود علمی و منطقی برای این است که راه بهانه جوئی اهل بهانه را ببندد.
انتهای پیام