خرید تور تابستان

زبان کیهان بند آمد: با هاشمی غافلگیر شدیم

روزنامه ی کیهان نوشت: اگر بتوانند با استفاده از شگرد به اصطلاح غافلگیری، در آخرین فرصت‌ها تا زمان انتخابات هیئت رئیسه ی مجلس خبرگان با اعلام نامزدی آقای هاشمی، آیت‌آلله هاشمی شاهرودی را در موضع رودربایستی بیاندازند و مجبور به کناره‌گیری از نامزدی کنند.
به گزارش انصاف نیوز، این روزنامه ی تندرو که در دو انتخابات 84 و 88 با ترسیم دو قطبی ساختگی علیه استوانه ی انقلاب، محمود احمدی نژاد را در کاسه ی مردم گذاشت، حالا به جای پاسخگویی درباره ی عملکرد به جای مانده از آن دولت از جمله پرونده های چند هزار میلیاردی و معاون اول زندانی، تلاش دارد که انتخابات هیات رییسه ی مجلس خبرگان را هم سیاسی جلوه دهد.
کیهان که ید طولایی در پرونده سازی علیه جریانات سیاسی غیر هم سلیقه با خود دارد؛ این بار نیز سعی کرده که برخی حواشی را به همراه اخبار خلاف واقع به آیت الله هاشمی رفسنجانی نسبت دهد؛ هر چند دوره ی این نسبت دادن ها گذشته و مردم پاسخ خود را با حمایت از حسن روحانی کاندیدای مورد حمایت هاشمی در سال 92 داده اند.
وصله های این روزنامه در خبر دلواپسی از احتمال کاندیداتوری هاشمی برای ریاست خبرگان، یک نکته ی ظریف دارد: اشاره نکردن به پرونده ی مهدی هاشمی، فرزند آیت الله هاشمی. این احتمال می رود که اشاره نکردن کیهان به این پرونده، با اطلاع یا پیش بینی حکمی باشد که برای این روزنامه غیرقابل باور است؛ حکمی در حد هیچ!
نکته ی بعدی گزارش نگرانی کیهان، ادعای عجیب این روزنامه است که می گوید:
«اکثریت قریب‌به اتفاق مجلس خبرگان کمترین نظر مساعدی نسبت به وی [آیت الله هاشمی رفسنجانی] ندارند چه اینکه فتنه را خط قرمز می‌دانند و حداقل صلاحیت ریاست مجلس خبرگان را پایبندی پررنگ و صریح نسبت به این خط قرمز می‌شمارند».
اولا ادعاهای کیهان در مورد کاندیدای هاشمی در انتخابات 24 خرداد 92 هم به همین اندازه سطحی بود و نتیجه چیز دیگری شد. از کجا و با کدام شواهد می توان ادعای این روزنامه را پذیرفت؟ آیا آیت الله مصباح یزدی که در انتخابات خبرگان از تهران کاندیدا شده و نفر هفتم شد، حاضر است با آیت الله هاشمی که در همین تهران نفر اول شد، برای ریاست رقابت کند؟ از سوی دیگر، نشستن هر یک از هاشمی ها (رفسنجانی یا شاهرودی) در صندلی ریاست خبرگان، نه به کیهان است و این روزنامه از همین امروز موضع اکثریت خبرگان و جایگاه آیت الله مصباح را به خوبی می داند.
در ثانی، کیهان در هفته ی منتهی به انتخابات 92 بارها هشدار داده بود که روحانی مورد حمایت و کاندیدای فتنه گران است. مگر ربیعی، زنگنه، واعظی، ابتکار، آخوندی … که وزیر و معاون رییس جمهور هستند هر روز فتنه گر خوانده نمی شدند؟ آقای شریعتمداری گویا در ایران تشریف ندارد و یا حواسش به ایران نیست؛ شاید هم مانند احمدی نژاد هوای دیگر کشورها را در سر دارد و نمی داند در ایران چه خبر است.
متن خبر ویژه کیهان
فتنه برای مجلس خبرگان خط قرمز است
«
جریان رسانه‌ای فعال در فتنه 88 و سرخورده از تحولات مجلس خبرگان در حال سناریوسازی چند لایه است.
این شبکه سیاسی- رسانه‌ای پیش از این در جریان احساس مسئولیت انقلابی آیت‌الله مهدوی کنی(ره) و نامزدی ایشان برای ریاست مجلس خبرگان دچار شوک شدید شد. اعلام نامزدی آیت‌الله مهدوی کنی در حالی بود که آن مرحوم در یکی دو دهه اخیر تمایلی به پذیرش مسئولیت‌های رسمی نشان نمی‌داد اما به اعتبار بدعملی آقای هاشمی در جریان فتنه‌انگیزی مثلث استکبار (آمریکا، انگلیس اسرائیل) با بصیرت تمام به میدان آمد و با رأی اکثریت قریب به اتفاق اعضای مجلس خبرگان به عنوان رئیس انتخاب شد.
بعد از رحلت این عالم مجاهد، شبکه حامی فتنه از یک سو سعی کرد امید بازگشت آقای هاشمی به منصب ریاست مجلس خبرگان را احیا کند حال آن که از یک سو هاشمی تکلیف خود را با فتنه‌گران یکسره نکرده بود تا اطمینان خاطری برای نیروهای مؤمن انقلابی باشد و از سوی دیگر مجلس خبرگان همان مجلس انقلابی و بصیری بود که اکثریت قریب به اتفاق آن در ماجرای فتنه 88، پای اسلام و انقلاب و ولایت فقیه ایستادند.
فاز دومی که شبکه ی سیاسی- رسانه‌ای مذکور کلید زده‌اند القای این مطلب است که بالاخره «هاشمی رفسنجانی» و «هاشمی شاهرودی» هر دو هاشمی هستند و اگر هم آیت‌الله هاشمی شاهرودی نامزد شود، نظر طیف مورد بحث و هاشمی رفسنجانی تأمین شده است!
در عین حال فاز سومی نیز از سوی این طیف- با ناامیدی- در حال تست شدن است. مبنی بر اینکه اگر بتوانند با استفاده از شگرد به اصطلاح غافلگیری، در آخرین فرصت‌ها تا زمان انتخابات هیئت رئیسه ی مجلس خبرگان با اعلام نامزدی آقای هاشمی، آیت‌آلله هاشمی شاهرودی را در موضع رودربایستی بیاندازند و مجبور به کناره‌گیری از نامزدی کنند. این در حالی است که منطقاً شرط حمایت اعضای خبرگان از نامزدی آیت‌الله هاشمی شاهرودی، کسب اطیمنان از ماندن وی در جایگاه نامزدی و عدم کناره‌گیری است اما به اعتبار علت پیش گفته درباره عملکرد آقای هاشمی رفسنجانی، اکثریت قریب‌به اتفاق مجلس خبرگان کمترین نظر مساعدی نسبت به وی ندارند چه اینکه فتنه را خط قرمز می‌دانند و حداقل صلاحیت ریاست مجلس خبرگان را پایبندی پررنگ و صریح نسبت به این خط قرمز می‌شمارند؛ حال آن که به عنوان مثال در همین یک سال اخیر هم امثال عبدالحسین هراتی هتاک علیه حضرت امام در دفتر آقای هاشمی (به عنوان مشاور در دیدار هیئت ایتالیایی) حضور داشته‌اند و هم امثال عیسی سحرخیز و برخی گروهکی‌های مشابه با وساطت امثال فائزه هاشمی به ملاقات وی رفته‌اند که قبلاً به صراحت از نامزدی بهایی‌ها و هم‌جنس‌بازان حمایت کرده و به صراحت نیز گفته‌اند اصلاح‌طلبان برخلاف اول انقلاب کمترین علاقه‌ای به آقای خمینی ندارند.
وساطت فائزه هاشمی برای ملاقات امثال سحرخیز با هاشمی در حالی است که فائزه هاشمی برای دومین بار در طول یکی دو سال اخیر اعضای بازداشت شده سازمان منافقین و بهائیت را جزو دوستان خوب خود در زندان معرفی کرد (مصاحبه با روزنامه بهار و مصاحبه با روزنامه فیگارو)
»
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا