بیانیه حزب مجمع ایثارگران درباره مجلس یازدهم
بیانیه حزب مجمع ایثارگران در مورد شکل گیری مجلس یازدهم را در ادامه میخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم
بنام خداوند راستگویان
سلام و سر ارادت و تعظیم بر آستان مردم همیشه فداکار و صبور
سپاس دوباره از جامعه نجات بخش درمانی كه همچنان ايستاده اند بي ادعا در بیش از ۱۰۰ روز بحران کووید ۱۹، قرنطیه ها، شرایط سخت و طاقت فرسا و از همه مهم تر وضعیت بد اقتصادی مردم بویژه اقشار کم درآمد کشور؛
اين روزها مواجهيم با شکل گیری مجلس یازدهم؛ایام اين خردادپر خاطره؛ دوم خرداد، حماسه سوم خرداد و ارتحال رهبر فقيد جمهوری اسلامی امام خمينی(ره) که فرمود انتظار فرج از نیمه ی خرداد کشم…
حزب مجمع ایثارگران مانند گذشته ضمن همراهي با شما مردم شريف نكاتی را به استحضار می رساند:
راستش “ما” فکر می کردیم هزاره ی سوم بعد از هزار سال خشونت، کنار رفتن معنویت، دوری از اخلاق و ادب، جنگ های جهانی و منطقه ای، منازعات خشن و پوچ چهار نظام اردوگاهی ليبراليسم مدعی آزادی، سوسياليسم مدعی عدالت، ناسيوناليسم مدعی استقلال و نظام های توتاليتر نازيسم و فاشيسم، قرن آرامش، معنويت، انسانيت، كرامت و اندیشه های بزرگ است! كاش می شد جنگ ها تکرار نشود و پرچم صلح حقیقی برافراشته گردد.
ويروسي هرچند كوچك، وجدان مبتلاي چهار طرفه از تازيانه جهل، فقر و ظلم و استبداد خادم استعمار را بيدارمي كند. كوويد١٩ توانست مطلق اراده ملل جهان را به صحنه بياورد و بر اشتهاي وحشيانه ی ستاد هوشمند جهاني كه بشدت در برابر مسايل محيط زيست و زندگي مسالمت آميز بشريت مقاومت می كرد چيره گردد و این زمانه پس از کرونا درس و تجربه جدیدی به دنبال دارد که قرار نیست با معادلات پیش از کرونا آن را جلو برد.
متأسفانه امروز دنيا در آستانه ی دومينوی فروپاشی معنوی نيز هست!
به صليب كشيدن مسيحيت با فاجعه ي ترامپيسم در لباس يك قمارباز خشن عهد شكن، فرعونيت یهودی صهيونيسم و تروريسم نتاياهو، ويوراتا در ميانمار «چهره تازه ی قرون وسطاي بوديسم» يا وهابيت اسلامِ وحشیانه ی داعش و طالبان، همه ی اديان را در قربانگاه، سر بريده است؛
قرار بود ایران مدعی مساوات و انقلاب اسلامی پرچم دار حق، در بازی اين گلادياتورها باشد! نماينده ی آزادی، عدالت و صلح و امنیت؛ اما متأسفانه بی اخلاقی ها و تماميت طلبی های دلواپسان، مردم را خسته و ناامید و برجام بی فرجامی را رقم زد.
مسائل و مشکلات و فاصله زیاد با اهداف اصلی آنقدر پيش رفته که در این داستان وضعيت کشور از مباحث اختلاف نظر جناحی عبور کرده و تبدیل به موضوعات و چالش ملی شده است. بنابراین در این فراز لازم است نکاتی را یاد آور شد:
۱- با انتخابات مجلس یازدهم و ورود نمایندگانی با آراي حداقلي بعید است بتوان از کیان رأس امور بودن مجلس و رفع تبعیض استصوابی و اقدام عملی حرفي زد چرا که اين امر وقتی حاصل می شود که نظارت استصوابی و خودي-غيرخودي تعطیل گردد و الا اين حصاركشي ها تماميت مجلس را به سخره گرفته و چیزی از جمهوريت باقی نمي ماند. اما چون این مجلس خود را ضدفساد خوانده، حتماً باید بتواند در اولویت طرح ها و برنامه ها با فساد نهادینه که به اژدهای چند سری تبدیل شده مقابله ي جدی کند.
مهم پرداختن به دوگانه های درآمد، مسؤولیت، قدرت، حکمرانی خوب و… است؛ راه برخورد اصلی با فساد از بین بردن هر نوع رانت و فساد سیاسی قبل از فساد اقتصادی است؛ یعنی جلوگیری از خواست گروه و دسته ای تحت چتر حمایتی اربابان زر، زور وتزویر که هرکاری مي كنند! و این یعنی فساد ريشه اي يا همان فساد نهادينه که عزم جزمي را طلب می کند؛ وگرنه صرفا زدن دست، پا، دم و… فساد طبيعتا بدنه ي آن خواهد بود؛ چون اين اژدهاي توانمند راه ترميم را بلد است و از دري ديگر ورود مي كند؛
٢- حاكميت مطلق مردم بر مطلق سرنوشت خويش هدف مردم سالاري است؛ امروز جريان انحرافي خزنده ظاهرا مذهبي(دینی) سازمان يافته مافيايي با برقراري دولت پنهان اندك سالار اقليتي، كمر به نابودي دمكراسي بنام مذهب بسته است و به جاي احترام به اقليت هاي قومي و ديني آنان را ناديده گرفته و نماينده باندهاي مافيايي قدرت محور شده كه پيامد آن به جاي تكثر در قدرت يكدست سازي حاكميت و جايگزين كردن يأس در نهاد مردم نسبت به جمهوريت و رسما حذف حداكثري است.
٣- برای پیشبرد خواست مردم، همه، دولت، مجلس و نهادهای مستقل و… باید تدبیر نمایند که تأمین این خواسته ها راهی به جز ورود سرمایه، فروش نفت و تبادل با کشورهای منطقه و جهان نداشته و در این موج سخت کاهش منابع درآمدی، کسری بودجه، افزایش هزینه ها و فلاکت معيشت و مصيبت تحريم و معضلات اقتصادي به تنهایی نخواهد توانست منابع مورد نیاز را تأمین نماید.
۴- با تبعيض نژادي و سلطه جويي سفيد پوستان بر رنگين پوست ها، موج آزادي طلبي پس از خستگي و استيصال توده ها و خلق از استبداد بي چون و چراي سلطه جو يادآور فصل انقلاب ها است؛ اما يادمان نرود اين حركت غيرسياسي، درون متني و كاملا مردمي است؛ به آتش كشيدن پرچم، اعتراض به نمادها و… همه توسط مردم درون يك نظام صورت مي گيرد و ارتباطي با تجاوز كشورهاي ديگر و ماهي گرفتن از آب گل آلود و تبليغات ندارد؛ درد يك ملت است كه قرار است بين خودشان به نتيجه برسند و مجاز را تبديل به حقيقت كنند اما در منافع ملي آن ها همه باهم هستند و ما نيز بايد باهم باشيم و ايران براي همه ي ايرانيان است.
يادمان نرود روزهاي التهاب ٨٨، كهريزك و كشته شدگان آبان را؛ همه ي كساني كه به هر دليل بدون محاكمه تحت ظلم آشكار قرار گرفته اند و از حقوق ابتدايي برگزاري دادگاه علني، وكيل و… حتي فضاي مناسب و حداقلي زندان و زنداني محروم بودند؛
۵- هميشه در متن تاريخ گروهي با تكيه بر سركوب، تهديد، تطميع، ارعاب و… تلاش براي حذف مخالف و پاك كردن صورت مسأله هستند؛ تا آنجا كه دست به انكار ماهيت وجودي مخالفين مي زنند؛ امروز اصلاح طلبان مشخصا و بي پرده تحت اين نگاه قرار گرفته اند و قانوني و غير قانوني، مخفي يا علني مورد هجمه ي كلامي، خبري و… حتي فيزيكي محكوم به حصر و حذف هستند؛ به جز كساني كه در اين رابطه مستقيم و غير مستقيم دست دارند، سكوت تماشاگرانه و عدم واكنش، سبب همان عذابي است كه اين ها اتفاقا درباره ي بي و بدحجابي و گناه، هشدار مي دهند و بلاياي طبيعي را به آن مرتبط مي كنند؛ عدم توجه و سكوت در برابر ظلم دامن تك تك ما را خواهد گرفت و روزي خواهد رسيد كه اين تفكر علني مي گويد مملكت ماست و جمع كنيد برويد!
٥- ضمن نکو داشت یاد و خاطره کشته شدگان مظلوم درد بی درمان کرونا در سكوت، باز هم از جامعه ي متعهد، جهادي و ايثارگر پزشکان تقدیر و از مدیران ستاد و هیأت دولت که در حل اين بحران شبانه روز در تلاش بودند، سپاسگزاری می نمایيم.
انتهای پیام