خرید تور تابستان

اخلاق یا بی اخلاقی مشاور احمدی نژاد

به گزارش انصاف نیوز، علی اکبر جوانفکر، مشاور رسانه ای احمدی نژاد در زمان ریاست جمهوری، در یادداشت وبلاگی خود با عنوان «اخلاق یا بی اخلاقی!»، ادعاهایی را در دفاع از آن دو دولت در مقابل دولت روحانی مطرح کرده که بدون هیچ قضاوتی در پی می آید:

حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسن روحانی رییس جمهور محترم دوشنبه گذشته در اجتماع مردم یزد گفت: در دوران وفور نفت در سال های گذشته با اینکه درآمد نفتی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد دلار بود، هیچ گونه اشتغالی برای جوانان درست نکردند اما دولت او کشور را با نفت ۲۵ دلاری اداره می کند و توانسته است در مدت دو سال یک ‌میلیون و ۱۷۹ هزار شغل جدید را ایجاد کند.

به زبان ساده تر نیز می توان گفت که آقای روحانی تلاش کرده است تا در سایه ضعیف و ناکارامد نشان دادن دولت قبل، به نحوی موقعیت دولت خود را نزد افکار عمومی توجیه کند و آن را قوی و توانمند بنمایاند. انتظار این است که از جایگاه مهم ریاست جمهوری ، اخلاق و صفات پسندیده ترویج و از بدآموزی پیشگیری شود تا در نتیجه آن ، عده ای تصور نکنند که برای کسب وجهه و آبرو و رسیدن به قله های موفقیت، می توانند دیگران را تخریب کنند یا آماج توهین و اتهامات بی پایه و اساس قرار دهند.

شاید زبان ساده تری هم برای تبیین سخن آقای روحانی وجود داشته باشد و آن اینکه دولت یازدهم به زعم آقای روحانی از دولت قبل برتر و بالاتر است. شایسته است رئیس جمهور محترم به گونه ای سخن گویند و در عمل مرامی و رفتاری را در پیش گیرند که خدای ناکرده، به ترویج اخلاق نکوهیده در جامعه منجر نشود. این حقیقت از چشم روشن بین مردم ایران دور نمانده است که دولت قبل نیز تحت تاثیر نوسانات قیمت، گاهی نفت را به قیمتی نازل به فروش رسانده، همانطور که دولت کنونی نیز در ابتدای کار خود، هر بشکه نفت را به ازای ۱۱۵ دلار فروخته است، با این حال، میانگین فروش قیمتی نفت در دولت کنونی، ۷۳ دلار یعنی نزدیک به میانگین فروش نفت در دولت قبل بوده است و ادعای اداره کشور برپایه فروش هر بشکه نفت به ازای ۲۵ دلار نیز واقعیت خارجی ندارد

علاوه بر آن، باید توجه کرد که اگر دولت قصد داشت کشور را بر این مبنا اداره کند، باید به صرفه جویی روی می آورد و نه ریخت و پاشی که در نتیجه آن هزینه های جاری دولت یازدهم را به بیش از دو برابر هزینه های جاری دولت قبل افزایش دهد و بودجه های عمرانی در پایین ترین سطح ممکن قرار گیرد که بر اثر آن بسیاری از کارگاهها و فعالیت های عمرانی کشور تعطیل شده و دهها هزار نفر نیز مشاغل خود را از دست داده اند.

جناب آقای روحانی مدعی هستند که دولت قبل هیچ شغلی را ایجاد نکرده است. به این ترتیب ایشان خواسته اند بگویند که اقدامات دولت قبل نظیر هسته ای شدن کشور و غنی سازی اورانیوم در سطح بیست درصد، حضور ایران در فضا ، پیشرفت های خیره کننده ایران در فن آوریهای نانو، ساخت داروهای نو ترکیب، احداث چهار میلیون و سیصد هزار واحد مسکونی ارزان قیمت، سهمیه بندی سوخت، اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها به عنوان کامل‌ترین برنامه اقتصادی کشور، اصلاح نظام گمرکی، نظام مالیاتی و نظام توزیع، واگذاری سهام عدالت، حمایت از بنگاه‌های کوچک و زود بازده که در پایین ترین وضع ممکن، موجد بیش از یک میلیون شغل بودند، بهبود شاخص ضریب جینی و کاهش شدید فاصله درآمدی ده درصد با درآمد بالا نسبت به افراد کم درآمد، ارتقاء شاخص توسعه انسانی و بهبود جایگاه ایران با انتقال از بین کشورهای با توسعه انسانی متوسط به توسعه انسانی بالا، نایل شدن به رتبه اول تولید علم در منطقه و رتبه اول سرعت رشد علمی در جهان، برابری صادرات غیرنفتی با واردات کشور برای اولین بار ، کاهش شدید بدهی های خارجی کشور و ایجاد صندوق توسعه ملی و تحویل آن به دولت کنونی با سرمایه ای معادل بیش از ۵۲ میلیارد دلار ، توسعه جهش‌وار بازار بورس و نظام بانکی کشور، رشد ۲ برابری سرمایه خارجی جذب شده نسبت به دولت‌های هفتم و هشتم، سه برابر شدن ارزش تجارت خارجی، پنج و نیم برابر شدن ارزش صادرات غیرنفتی، کاهش ۶۰ درصدی اتکاء بودجه عمومی به نفت در سال ۹۱، چهار و نیم برابر شدن حجم سرمایه گذاری صنعتی و صدور ۵۵ هزار پروانه بهره برداری صنعتی، دوبرابر شدن تولید خودرو، احداث تعدای زیادی کارخانه و اشتغال هزاران نفر در آنها که به دو برابر شدن تولید فولاد، سه و نیم برابر شدن تولید سیمان و دو برابر شدن تولید شمش آلومینیوم انجامید و همچنین دو برابر شدن تولید کاشی و سرامیک، توسعه معادن، ظرفیت سازی در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و تولید برق و افزایش تولیدات بخش کشاورزی و خدمات ، دو نیم برابر شدن آزاد راه‌ها و سه و نیم برابر شدن بزرگراه‌های فعال کشور ، آسفالت راههای روستایی به اندازه شش برابر دولت های هفتم و هشتم و به همین اندازه گسترش ظرفیت بنادر تجاری کشور و … خود به خود به انجام رسیده و این امور مستلزم ایجاد هیچ شغل جدیدی نبوده است!

قضاوت در باره این سخن جناب آقای روحانی را باید به مردم سپرد که بهترین قضاوت را خواهند داشت اما در دیگر سو خدشه در ادعای رئیس جمهور مبنی بر ایجاد یک میلیون و دویست هزار شغل جدید نیز منصفانه به نظر نمی رسد و البته دلایل روشنی هم برای آن وجود دارد. نابود کردن تاسیسات هسته ای کشور به ارزش بیش از ٣٠ میلیارد دلار ، خود به خود اتفاق نمی افتد و حتما باید مشاغل تازه ای بوجود آید و افرادی به کار گمارده شوند تا با ساختن بتن مناسب، قلب راکتور هسته ای را بتن ریزی کنند تا آمریکا و انگلیس اطمینان یابند که کار راکتور هسته ای در ایران تمام شده است. درست است که می گویند سانتریفیوژها می چرخد اما این چرخش کجا و آن چرخیدن کجا!

باید در باره فعالیت دولت کنونی منصفانه قضاوت کرد. آقای روحانی وقتی دولت را از دکتر احمدی نژاد تحویل گرفت، حجم نقدینگی ۴۶۰ هزار میلیارد تومان بود که اینک این رقم به بیش از یکهزار هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. کاری به تاثیرات مخرب این موضوع ندارم اما باید واقع بین بود و پذیرفت که افزایش این حجم از نقدینگی در کشور، مستلزم به خدمت گرفتن نیروهای جدید و ایجاد شغل است.

آقای ظریف وزیر محترم امور خارجه با این کمردرد شدیدی که داشتند باید با ویلچر به ژنو مسافرت می کردند و چه شب ها که تا صبح بیدار ماندند تا اسناد افتخار آفرین! نابودی تاسیسات هسته ای کشور را برای امضاء آماده کنند و در خیابانهای ژنو با همتای آمریکایی خود به کار سخت و طاقت فرسای قدم زنی مشغول باشند. بنابراین خدم و حشمی لازم بوده است تا ایشان را برای انجام این ماموریت سنگین، تر و خشک و آماده کنند و البته همه اینها ، شغل جدید محسوب می شوند.

از اینها که بگذریم تازه به پسابرجام می رسیم. درست است که اولین روز پس از برجام به روز یکشنبه افتاد و در این روز بانک های خارجی تعطیل بودند اما رئیس جمهور محترم از گشایش یک هزار ال سی در همین روز خبردادند که منطقا نباید یک امر خلاف واقع تلقی شود. بالاخره گشایش یک هزار سوئیفت در روز تعطیل، کار سخت و دشواری است و برای انجام آن نیز ، حتما باید مشاغل جدیدی ایجاد شوند تا از پس این کارها بر بیایند.

این همه هیأت های خارجی یکی پس از دیگری به ایران می آیند و می روند تا سهم خود را از امتیازهای پسابرجام مشخص کنند، بعضی ها با ساده انکاری فکر می کنند که این کار بسیار مهم، خود به خود انجام می شود. لازم است بین خود و خدا محاسبه کنیم و ببینیم چقدر شغل جدید باید ایجاد شود تا این هیأت ها را از فرودگاه تحویل بگیرند و آنها را با تعطیل کردن مدارس و بستن خیابانها ببرند و بیاورند و با آنها قرارداد تنظیم کنند و سهمشان را بدهند که بروند با آن صفا کنند! این نکته نیز نباید فراموش شود که حجت الاسلام والمسلین شیخ حسن روحانی در یزد از موضوعی به نام اخلاق هم سخن گفته است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. پاسخ ایشان یک کلام است مردم روزهفت اسفندنشان دادند که چه چیز راباور دارند.نیازی به توضیح نداردضمن اینکه فرهنگ پاکدستی هم ازافتخارات دولت گذشته است که فراموش نمودند.!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا