خرید تور تابستان

زندگى عجيب خسرو سينایی با دو زن [+عکس]

کاربری در توییتر در رشته توییتی به زندگی مشترک طولانی «خسرو سینایی» کارگردان مطرح سینما پرداخت.

به گزارش انصاف نیوز «محسن افشارى» با نام کاربری «@Mohsenafshari3» در توییتر نوشت:

چرا #خسروسینایی به خاطر اینکه دوتا زن داشت هرگز مورد قضاوت، انتقاد و فحاشی و شماتت هیچ شخص و گروهی قرار نگرفت؟ به گمان من مهم‌ترین دلیل این سکوت سهمگین وحشت از یک الگوسازی نامتعارف است!

حتی #فمنیست های تندرو هم قبل و بعد مرگ #سینایی درباره‌ی زندگی او با دو زن در یک خانه سکوت کردند!
خیلی‌ها رفتار زیرکانه و هنرمندانه‌ی #خسروسينايي را دلیل رسانه‌ای نشدن و در نتیجه دور ماندن از قضاوت‌ها و جنجال‌های احتمالی زندگی همزمان او با دو زن می‌دانند

#گزیلا و #فرح دو زنی که وقتی به صفحه‌های #اینستاگرام شان سر می‌زنید در کمال تعجب می‌بینید یک زندگی خوش و خرم سه نفره را به تصویر کشیده‌اند. آنها در آخرین پست یکسانشان در معذوریت پذیرش مهمانان برای عزاداری نشان دادند که همچنان دو هووی عاشق‌اند

اولین بار که با #خسروسینایی مواجه شدم درست یادم نیست در سال هفتادوچند بود در جشنواره فیلم کوتاه در #فرهنگسرای_بهمن
او درمحاصره دو همسرش بوددرحالیکه من نمی‌دانستم آن دو نفر زن او هستند.وسط صحبت گاهی نگاهم با همسران سینایی گره می‌خورد و فکر می‌کردم شاگردان یا طرفداران او هستند

وقتی حرفمان تمام شد و جدا شدیم به من گفتند که آن دونفر همسر #سینایی هستند خون در بدنم خشک شد. یادم هست از شدت ناباوری برای چند لحظه فکر کردم در خواب هستم!
به خودم که آمدم گوشم افتاد روی میز بغل که #جهانگیر_الماسی که داور بود داشت درمورد همین موضوع با چندنفر حرف می‌زد

حرف‌هایم با #سینایی را مرور کردم؛ فیلم آن سال من در جشنواره یک فیلم چهارده‌دقیقه‌ای برعکس به نام «از میان اینهمه روز» بود که در چهار رشته از جمله بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمبرداری و بهترین تدوین کاندیدا شده بود.
از آقای #سینایی نظرش را پرسیدم

گفت فیلم که شروع شد گفتم خریت کردی دوربین را برعکس کردی فیلم که تمام شد تحسینت کردم گفتم خودم خریت کردم زود قضاوت کردم؛ همه خندیدیم
قبل از خداحاحافظی سینایی گفت فکر کنم جایزه بهترین فیلم امسال را بگیری؛ داور نبود اما حدسش این بود.

بماند که فیلم من جایزه بهترین فیلمبرداری را گرفت اما جایزه بهترین فیلم با اتفاقات پیچیده و عجیب و غریبی که افتاد از فیلم من گرفته شد و به فیلم #سرتاشخانه ی #بهمن قبادی رسید.
تصویر سینایی و همسرانش و صحبت کردنمان مثل یک فیلم سورئال و غیر واقعی در ذهنم حک شد و دنبال منبع، مصاحبه یا هر روایت دیگری بودم که ببینم چطور دو زن همزمان تا آن حد در صلح و دوستی کنار یک مرد زندگی می‌کنند و مورد حمله و قضاوت کسی قرار نمی‌گیرند؟

هر چند که سال ۱۳۷۶ که مصاحبه همسر دوم او #فرح اصولی منتشر شد معلوم شد آنها در بایکوتی نامحسوس قرار دارند و به خاطر این سبک زندگی تحت فشارهای زیادی بودند که البته همه‌ی آن فشارها دور از رسانه‌ها سر و صدا بوده است.

#فرح_اصولی در آن مصاحبه رازهای مگویی را فاش می‌کند و از مثلث رضایتی حرف می‌زند که بسیار عجیب و غیرقابل باور به نظر می‌رسد. او می‌گوید در سال ۱۳۵۶ هنگام ساخت یک انیمیشن با #خسروسینایی و همسر اولش #گیزلا وارگا سینایی مواجه می‌شود و یک حس سه نفره بین آنها شکل می‌گیرد که باعث این ازدواج می‌شود

#خسروسینایی متولد ۱۳۱۹ در ساری و #گیزلاوارگاسینایی متولد ۱۳۲۳ در مجارستان و #فرح_اصولی متولد۱۳۳۲ در زنجان است.

نکته جالب اینکه هر دو زن سینایی نقاش‌های چیره دست مطرحی هستند

آنها در سال ۱۳۸۸ یک نقاشی مشترک با نام « در این جهان که منم » را در فرانسه رونمایی کردند که نمادهایی از اسلام و مسیحیت در آن وجود داشت

گویا خانم #گیزلاوارگاسینایی هم در مورد زندگی سه نفره‌شان مصاحبه‌ای کرده که نگارنده‌ی این سطور موفق به یافتن آن نشد.

نقاشی مشترک همسران خسرو سینایی
نقاشی مشترک همسران خسرو سینایی

اما به نظر می‌رسد شخص #خسروسینایی هرگز درباره‌ی کم و کیف زندگی به دو زن اظهار نظر آشکار و رسانه‌ای نکرده و از همسر دوم‌شان خانم #فرح_اصولی هم همان مصاحبه سال ۱۳۷۶ با مجله‌ی زنان وجود دارد.

صفحه‌ای که در #اینستاگرام به نام #خسرو_سینایی وجود دارد با زیرکی هیچ عکسی از زندگی خانوادگی‌اش منتشر نکرده و همین مؤید حساسیت این کارگردان بزرگ سینمای ایران در حفظ حریم خصوصی ۵۴ ساله‌اش با #گیزلا همسر اولش و زندگی ۴۳ ساله‌اش با #فرح_اصولی است

اینستاگرام خسرو سینایی

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. خوب شد که یه همچین اعوجاج ضد اجتماعی زننده این مرد بر ملا نشد و شما هم اشتباه کردی که بر ملا کردی! و انصاف هم اشتباه کرد که باز نشر کرد!

    12
    18
  2. خوب شد که یه همچین اعوجاج ضد اجتماعی زننده این مرد بر ملا نشد و شما هم اشتباه کردی که بر ملا کردی! و انصاف هم اشتباه کرد که باز نشر کرد!

    9
    20
  3. همین اعوجاج ضد اجتماعی برآمده از فرهنگی هست که ما و گذشتگان ما در پذیرش اون لحظه ای درنگ نکردیم، و این موضوع – یعنی تعدد زوجین – شرحش فراتر از حد دانش مختصر من و شماست. نگرش های فمنیستی تناسبی با فرهنگ مذهبی یک جامعه – خاصه از نوع اسلامی اون – ندارند، بنابراین قبل از اینکه به سمت قانون های الهی شمشیر بکشیم می بایست تکلیف خودمون رو با جامعه ای که پذیرفتیم در اون زندگی کنیم مشخص کنیم.

    5
    18
    1. کدوم فرهنگ ؟! منظورت خرده فرهنگ بخش بسیار کوچک از جامعه سنتی و نه لزوما مذهبی ایرانیه که ضد هنجار های فرهنگ غالب جامعه معتقد و مقید و یا دین ناباور ایران؟! چرا مدام تلاش می کنید این خرده فرهنگ رو به عنوان جزئی از باور دینی کل مردم ایران قالبش کنید یا به عنوان دستورالعمل حکیمانه برای به اصطلاح مشکلات خود ساخته روابط که بر مبنای آمار های غیر واقعی و تحلیلهای مزخرف و بدون مبنای علمی و پژوهشی در جامعه امروز ایران “یافتید” ؟! از مرکب عناد و تعصب و سیاست بیا پایین یه چرخی تو جامعه بزن و ببین عرف ایرانی فارغ از جنسیت و میزان تقید و دین باوری نگاه و قضاوتشون به این رسم بدوی و قبیله ای متعلق به بعضی از کلونی های اولیه انسانی چیه؟! در فقه مبحث عتق و احکام مربوط به اون منسوخ نشده ولی کسی سراغ این مباحث نمی ره چرا؟! چون رسم و فرهنگ برده داری تبدیل به ضد فرهنگ شده همین! شما که احتمالا بدون آیفون یا اندرویدت نمی تونی زندگی کنی نمی شه وقتی صحبت از تکنولوژی می شه سرعت نور تغییر و تطبیق فرهنگ رو بپذیری ولی نسبت به تحولات فرهنگی انسانی، بطئ و کور عمل کنی ! ۵۰ درصد جوامع رو زنان تشکیل می دن و این مساله با طبیعت و غریزه اونها در تعارضه همیشه بوده و تحمیل ها و استثنائات این واقعیت طبیعی رو عوض نمی کنه ضمن اینکه خوب می دونی بسیاری از مردان هم این مساله رو با مراتب مدنیت و هنجار های فرهنگی انسان مدرن همخوان نمی بینند !

      14
      7
  4. بنظرمن که یک زن هستم دو زنه بودن یک مرد فقط و فقط نشان از حوسرانی مردی هست مطمئنا آقای سینایی هنرمند فیلسوف دانشمند هرچه که بشه اسمشو گذاشت باشند ولی دوزنه بودن فقط نشان از حوسران بودن مردی هست و واقعانمیدونم ان دوزن که زنان عامی هم نیستن چگونه این مسئله را هضم کردن و قسمت بد قضیه اینجاست که وقتی یه عملی بد هست فرق نمیکنه خسرو سینایی باشه یا مسعود ده نمکی

    24
    12
  5. به کسی چه کسی چندتا زن داره؟؟؟ برو یقه اوناییو بگیر که تجاوز میکنن و میکشن و خشونتشونو زیر مقامشون مخفی میکنن و راحت میگذرن از روی همه به کمک دوستان بالاشون.
    همینایی که فمنیزم فمنیزم میکنن اولین دنبال کننده امثال بیلزریانن،
    زر زر کن و فضول زندگی ادما نباشیم خصوصا وقتی با هم راحتن!!!!

    27
    10
  6. هر انسانی سفر زندگی خود را دارد….چرا اینقدر زندگی دیگران را برملا میکنیم…و چرا اینقدر راحت قضاوت میکنیم…و چرا اینقدر راحت تعدد زوجات را…..ممکن است کسی در زندگی با این مسئله کنار بیاید…و کس دیگری نه…به افراد و حریم خصوصیات احترام بگزاریم.

    26
    3
  7. خیلی مشتاقم بدونم اگه به جای خانم فرح اصولی ،شخص دیگه ای بود مثلا آقای فرهاد اصولی و اون حس سه نفره شکل میگرفت تکلیف چه بود ؟
    از روابط نامتعارف حالم بد میشه هرکسی باهرعنوانی که میخواد باشه

    31
    11
    1. جواب شما خیلی عجیب بود ! در جواب سوالی کردید که عجیب باورها و هنجارها یا شاید بهتر بگم ناهنجاری های اجتماعی، خانوادگی ، زناشویی ، مذهبی رو زیر سوال میبره ! شاید باورتون شده هستند آقایونی که به سوال شما جواب مثبت میدهند !! که البته از نظر من که زن هستم دیگه مرد نیستند ! یا حداقل مرد زندگی زناشویی شسته رفته و سالم و عاشق همسر نیستند ! همون طور که مرد دو زنه هم مشکل داره

      فقط جهت اطلاع عزیزانی که پرخاشگرانه در مقابل این مدل ازدواج ها جبهه میگرند ازدواج ها یه دلایل مختلف انجام می‌شوند، امیال جنسی عجیب و پیچیده که گاها دو زن رو با یک مرد و برعکس درگیر میکنه ، مسائل مالی ، … اوووه خدا میدونه به هزار دلیل که به عقل جن هم نمیرسه ! خب خیلی ها با این مدل های عجیب غریب مشکلی ندارند ، خیلی هم لذت میبرن !! تا جایی که ملاک و معیار و الگو و قانون نشه خب هر کس هر جور راحتِ عمل کنه ، اونها با هم خوش بودن ، ما چکاره ایم ؟!

      6
      1
  8. کدوم فرهنگ ؟! منظورت خرده فرهنگ بخش بسیار کوچک از جامعه سنتی و نه لزوما مذهبی ایرانیه که ضد هنجار های فرهنگ غالب جامعه معتقد و مقید و یا دین ناباور ایران؟! چرا مدام تلاش می کنید این خرده فرهنگ رو به عنوان جزئی از باور دینی کل مردم ایران قالبش کنید یا به عنوان دستورالعمل حکیمانه برای به اصطلاح مشکلات خود ساخته روابط که بر مبنای آمار های غیر واقعی و تحلیلهای مزخرف و بدون مبنای علمی و پژوهشی در جامعه امروز ایران “یافتید” ؟! از مرکب عناد و تعصب و سیاست بیا پایین یه چرخی تو جامعه بزن و ببین عرف ایرانی فارغ از جنسیت و میزان تقید و دین باوری نگاه و قضاوتشون به این رسم بدوی و قبیله ای متعلق به بعضی از کلونی های اولیه انسانی چیه؟! در فقه مبحث عتق و احکام مربوط به اون منسوخ نشده ولی کسی سراغ این مباحث نمی ره چرا؟! چون رسم و فرهنگ برده داری تبدیل به ضد فرهنگ شده همین! شما که احتمالا بدون آیفون یا اندرویدت نمی تونی زندگی کنی نمی شه وقتی صحبت از تکنولوژی می شه سرعت نور تغییر و تطبیق فرهنگ رو بپذیری ولی نسبت به تحولات فرهنگی انسانی، بطئ و کور عمل کنی ! ۵۰ درصد جوامع رو زنان تشکیل می دن و این مساله با طبیعت و غریزه اونها در تعارضه همیشه بوده و تحمیل ها و استثنائات این واقعیت طبیعی رو عوض نمی کنه ضمن اینکه خوب می دونی بسیاری از مردان هم این مساله رو با مراتب مدنیت و هنجار های فرهنگی انسان مدرن همخوان نمی بینند !

    4
    3
  9. سینایی زیرکانه و موقع مناسبی به چند همسری روی آورد. بعد از انقلاب حاکمان جدید اکثرا خودشان چند همسر داشته و حتی آن را تبلیغ میکردند. برای همین انتقاد از این رفتار عملا ممکن نبود .به نوعی سینایی از شرایط مذهبی جامعه سود جست. هرچند این رفتار ها بیشتر شخصی ست. اما میتواند برای کسی که ادعای روشنفکری داشته کمی عجیب و قابل نقد باشد.

    4
    8
  10. جواب شما خیلی عجیب بود ! در جواب سوالی کردید که عجیب باورها و هنجارها یا شاید بهتر بگم ناهنجاری های اجتماعی، خانوادگی ، زناشویی ، مذهبی رو زیر سوال میبره ! شاید باورتون شده هستند آقایونی که به سوال شما جواب مثبت میدهند !! که البته از نظر من که زن هستم دیگه مرد نیستند ! یا حداقل مرد زندگی زناشویی شسته رفته و سالم و عاشق همسر نیستند ! همون طور که مرد دو زنه هم مشکل داره

    فقط جهت اطلاع عزیزانی که پرخاشگرانه در مقابل این مدل ازدواج ها جبهه میگرند ازدواج ها یه دلایل مختلف انجام می‌شوند، امیال جنسی عجیب و پیچیده که گاها دو زن رو با یک مرد و برعکس درگیر میکنه ، مسائل مالی ، … اوووه خدا میدونه به هزار دلیل که به عقل جن هم نمیرسه ! خب خیلی ها با این مدل های عجیب غریب مشکلی ندارند ، خیلی هم لذت میبرن !! تا جایی که ملاک و معیار و الگو و قانون نشه خب هر کس هر جور راحتِ عمل کنه ، اونها با هم خوش بودن ، ما چکاره ایم ؟!

    2
    0
  11. چقدر بد! خانم اصولی وارد زندگی آن دو شده و حس ایجاد کرده و خانم کیزلا هم خب عاشق بوده و تحمل کرده
    بعد اسم روشنفکرانه هم روی آن میکذارند و دوستی هم میکنند
    درواقع همسر اول، کنارل و تحمل کرده و اکرنه هیچ زنی خوشش نمی اید
    جالب فیلمهایی با طرفداری حقوق زن است که اقای سینایی ساخت!

    2
    2
  12. شک ندارم یک حس ماورایی غیر قابل وصف مسبب چنین قضیه ای شده . شگفت انگیز و تحسین برانگیزه

    4
    1
  13. زندگی شخصیشون به چه کسی مربوط میشه! اما وقتی گفتمانی قصد ترویج سبک خاصی رو داره در هر مقوله ای اونجاست که زور مورد شماتت بقیه میشه. فرهنگ یک الگوی لباس تحمیلی نیست که به تن همه افراد بشه دوخت.

  14. ایشون به حس سه نفره اشاره کردن،شنونده باید زیرک باشه متوجه مطلب بشه.به هر حال به دلایل عرفی،فرهنکی،قانونی و مذهبی نمی‌تونستن از این واضح تر بگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا