هوشمند سازی ساختمان چیست و چگونه انجام میشود؟
رپورتاژآگهی
هوشمند سازی سیستمی یکپارچه است که تمامی امور ساختمان از جمله سیستم برق، دزدگیر، گرمایش سرمایش، دوربین، صوت و غیره را به صورت یکپارچه کرده و نقش موثری در صرفه جویی در هزینه و انرژی دارد.
با پیاده سازی هوشمند سازی ساختمان می توان تمام امور ساختمان را از راه دور مدیریت کرد. به طور مثال قبل از رسیدن به خانه سیستم های گرمایشی یا سرمایشی را روشن و دمای ساختمان را تنظیم کرد. یا در نبود خانه از طریق دوربین های مدار بسته وضعیت خانه را مشاهده کرد. یا سیستم خانه را بر روی حالت خودکار قرار داد تا سیستم با توجه به شرایط ساختمان بهترین وضعیت را قرار دهد.
چگونه یک ساختمان را هوشمند کنیم؟
پیاده سازی و اجرای پروژه های هوشمند سازی ساختمان امری تخصصی بوده و از مراحل گوناگونی تشکیل شده است. در اولین ابتدا می بایست روش های هوشمند سازی بررسی و بهترین روش را با توجه به نیازهای خود انتخاب نمایید. برای هوشمندسازی ساختمان روش های گوناگونی وجود دارد. می توان از طریق پی ال سی نسبت به هوشمند کردن ساختمان اقدام کرد. هوشمند سازی به روش wireless، knx و BUS مجزا از دیگر روش های متداول برای پیاده سازی و اجرای پروژه های هوشمندسازی می باشد که در ادامه به طور مختصر با آنها آشنا می شویم.
هوشمند سازی به روش پی ال سی
در این روش هوشمندسازی بدون سیم کشی مجدد در ساختمان می توان نسبت به پیاده سازی هوشمندسازی اقدام کرد. در این روش ماژول هایی در نقاط کنترلی ساختمان برای دریافت اطلاعات نصب می شوند. این ماژول ها بر روی اطلاعاتی که از مرکز کنترل دریافت می کنند واکنش نشان داده و دستورات لازم را اجرا می کنند.
روش BUS مجزا
برای هوشمند سازی به این روش برخلاف روش plc بایستی از سیم های مجزا استفاده کرد و سنسورها اطلاعات را به مرکز کنترل ارسال می کنند. مرکز کنترل پی از تحلیل اطلاعات از طریق عملگرها فرمان ها را صادر کرده و دستورات اجرا می شود.
هوشمند سازی به روش knx
این روش یکی از پرکاربردترین روش های هوشمند سازی در دنیا و ایران است. در این روش شما می توانید با یک نرم افزار نصب به هوشمند سازی اقدام کنید. این روش برای هوشمند کردن انواع ساختمان ها کاربرد دارد. همچنین با انواع تجهیزات هوشمند سازی سازگار است.
هوشمند کردن خانه به روش wireless
در روش wireless وظیفه ارسال فرمان بر عهده سیگنال های وایرلس می باشد. این روش هوشمند سازی نیز نیازی به سیم کشی مجدد نداشته و سرعت انتقال اطلاعات در آن بسیار بالا می باشد.
در این بخش به صورت مختصر به بررسی روش های هوشمند سازی پرداختیم در صورتی که قصد دریافت اطلاعات بیشتری در رابطه با هوشمند سازی هستید بر روی آموزش هوشمند سازی کلیک نمایید.
پس از انتخاب روش هوشمند سازی می بایست تجهیزات لازم را خریداری و نسبت به نصب آنها اقدام نمایید. پردازنده مرکزی، رله، سنسور، پنل دیواری، ترموستات، کلیدها، دستگاه مرکزی، مودم، عملگرها برخی از این تجهیزات می باشد.
پس از خرید تجهیزات نوبت به پیاده سازی و نصب سیستم های هوشمندسازی و تجهیزات مربوط به آن است. پیاده سازی پروژه های هوشمندسازی نیازمند کسب مهارت های لازم در زمنیه برق ساختمان، نصب سیستم های امنیتی و رفاهی از قبیل: نصب دزدگیر، نصب دوربین، اعلام حریق و غیره، برنامه نویسی و کامپیوتر می باشد. برق کشی ساختمان تاثیر زیادی بر پیاده سازی صحیح پروژه های هوشمند سازی دارد، برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنیم بر روی آموزش برق ساختمان کلیک کنید.
آخرین مرحله از مراحل هوشمند سازی، انجام تنظیمات و برنامه ریزی های لازم می باشد. در این برنامه ریزی ها می توانید زمان روشن و خاموش شدن سیستم های صوتی، برقی، تهویه و غیره را تعیین کنید. دمای خانه را کم یا زیاد کنید و بسیاری از دیگر تنظیمات را اعمال نمایید.
چگونه هوشمند سازی ساختمان را یاد بگیریم؟
همانطور که اشاره شده هوشمند سازی امری تخصصی بوده و نیازمند یادگیری مهارت های گوناگونی می باشد. از این رو بهترین راه برای یادگیری هوشمند سازی شناسایی بهترین آموزشگاه هوشمند سازی و شرکت در دوره های آن است.
آموزشگاه فنی پارس یکی از بهترین و معتبرترین آموزشگاه های فعال در زمینه برگزاری دوره های هوشمندسازی در کشور است که به صورت کاملا تخصصی دوره های فوق را برگزار می نماید. دوره های برگزار شده در این آموزشگاه به صورت کاملا عملی و کارگاهی بوده و شرایطی برای کارآموزان فراهم شده است تا به تمرین عملی پرداخته و در پایان دوره وارد بازار کار شود.
آموزشگاه فنی پارس علاوه بر دوره فوق، دوره های متعدد دیگری را برگزار می نماید. آموزش تعمیرات لوازم خانگی، آموزش نصب و تعمیرات پکیج و کولرگازی، آموزش تعمیرات برد برخی از دیگر دوره های برگزار شده در این مرکز آموزشی می باشد. در ادامه با یکی از دیگر دوره های بسیار عالی و پرطرفدار در این آموزشگاه آشنا خواهیم شد.
آموزش تعمیرات لوازم خانگی در آموزشگاه فنی پارس
دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی در این آموزشگاه یک دوره کارگاهی و عملی است که در آن طریقه تعمیر و عیب یابی انواع مشکلات مکانیکی و الکترونیکی لوازم خانگی آموزش داده می شود. در این دوره ابتدا به صورت تخصصی مشکلات در انواع لوازم خانگی بررسی شده و پس از آن به صورت عملی بر روی یخچال، لباسشویی، ظرفشویی، جارو برقی و دیگر لوازم خانگی کار شده و هر یک از کارآموزان به تمرین و رفع اشکال می پردازد.
هدف آموزشگاه فنی پارس از برگزاری دوره های خود تربیت نیروی متخصص برای ورود به بازار کار است. در همین راستا دوره های برگزار شده در این آموزشگاه به این صورت است که تا زمانی که کارآموز به تمامی مباحث تسلط پیدا نکرده باشد، از دوره فارغ نخواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دورههای این مرکز آموزشی به سایت آموزشگاه به آدرس https://amoozeshgahfanni.com/ مراجعه نمایید و یا در ساعات کاری آموزشگاه با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۲۰۳۰۳ بگیرید.