مدیر همایش امید: لاریجانی همایش دیگر را جابجا کند

نایب رییس کمیته اجرایی نشست هم اندیشی منتخبان لیست امید با اشاره به این که ممکن است همزمانی برنامه مجلس با برنامه منتخبان لیست امید از روی بی اطلاعی یا عدم دریافت اخبار ، انجام شده باشد اظهار امیدواری کرد: با اقداماتی که در حال انجام است در فضای تعاملی و دوستانه ترتیباتی اتخاذ کنیم که دوستان برنامه خود را به وقت دیگری موکول کنند.
مهرداد محمدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در مورد این نشست که قرار است روز شنبه ۱۸ فروردین ماه در مجموعه رایزن دایره المعارف اسلامی برگزار شود، گفت: بر اساس جلساتی که برخی از منتخبین قبل از شروع مجلس و بعد از مرحله اول انتخابات داشتند بنا شد که نشست هم اندیشی منتخبان لیست امید برگزار شود.
وی با اشاره به این که برای برگزاری این نشست جلسات و برنامه ریزی های مداومی انجام شده است، اظهار داشت: برنامه ریزی برای برگزاری این نشست از حدود یک ماه قبل آغاز شد و پس از تعطیلات فروردین جلسات مداومی در این راستا برگزار شده و زمان برگزاری این نشست از قبل مشخص شده بود.
محمدی خاطر نشان کرد: ما برای برگزاری این نشست هماهنگی های لازم را با بخش های مختلف انجام دادیم تا این نشست، تداخلی با نشست های دیگر نداشته باشد، نهایتا به این نتیجه رسیدیم که این هم اندیشی در روز ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شود.
نایب رییس کمیته اجرایی نشست هم اندیشی منتخبان لیست امید یادآور شد: محمدرضا عارف سخنران مراسم افتتاحیه این نشست خواهد بود، همچنین در این نشست هم اندیشی و تبادل نظر با منتخبان مجلس دهم و حوزه وظایف نمایندگی خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: بخشی از این نشست مربوط به تعامل با دولت است که در این راستا قرار است محمد جواد ظریف و علی طیب نیا وزرای امور خارجه و امور اقتصادی و دارایی در این نشست حضور یابند. البته ما از محمد باقر نوبخت معاون رییس جمهوری و معصوبه ابتکار رییس سازمان محیط زیست نیز برای حضور در این مراسم دعوت کرده ایم ولی حضور آن ها قطعی نشده است.
محمدی در مورد همزمانی این نشست با نشست منتخبان مجلس دهم که قرار است در روز شنبه به صورت همزمان با این نشست در مجلس شورای اسلامی برگزار شود گفت: ما قطعا نگاه اولمان به همه جریانات و دوستان کاملا خوشبینانه است و به جهت این که اطلاع دقیق از ماجرا نداریم، به دیده تردید به این موضوع نمی نگریم.
وی افزود: تلقی جدی من در این شرایط این است که ناهماهنگی در بخش هایی منجر به این موضوع شده است.
محمدی ادامه داد: محمدرضا عارف پیش از این در سفر به تبریز اعلام کرده بود که این نشست برگزار می شود و در همان روز در سایت گام دوم که تریبون رسمی شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان است، روز و زمان این نشست مشخص شده بود.
وی گفت: البته محمدرضا تابش نماینده اردکان در مجلس و عضو کمیته اجرایی این نشست نیز در مصاحبه ای که در روز جمعه گذشته داشت جزییات و محل برگزاری و محتوای این نشست را تشریح کرد.
محمدی افزود: البته ما از برگزاری هر گونه نشستی که به آمادگی منتخبین مردم کمک کند استقبال می کنیم و تلقی مان این است که دوستان به دلیل بی اطلاعی یا عدم دریافت بموقع اخبار، همایش خود را همزمان با این همایش برگزار می کنند.
وی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم با اقداماتی که در حال انجام است در فضای تعاملی و دوستانه ترتیباتی را اتخاذ کنیم که دوستان برنامه خود را به وقت دیگری موکول کنند، زیرا ما کاملا بعید می دانیم که عزیزان مجلس بخواهند با همزمانی برنامه خود با نشست منتخبین لیست امید، هر دو نشست را تحت الشعاع قرار دهند.
انتهای پیام




