رئیس عقیدتی سیاسی ارتش: واکسن فایزر در آمریکا جواب نداد
حجتالاسلام محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: در جریان سیل و زلزله آمریکایی ها اجازه ندادند کمکهای نوع دوستانه هم وطنان خارج نشین به ملت ایران برسد حالا چه شده که میخواهند به ما واکسن کرونا بدهند، در حالی بنابر اعلام خود آنها واکسن فایزر در کشور آنها تلفاتی داشته و جواب نداده و این نشان میدهد که با تلاش برای فروش واکسن به ایران احتمالا در پی اهداف غیر خیرخواهانه بوده و هستند که خوشبختانه با هوشمندی رهبر حکیم انقلاب جلو این هدف غیر خیرخواهانه گرفته شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، حجتالاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی در جشنواره گوهر فاطمی نیروی هوایی ارتش با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: دشمن در حال جنگ ترکیبی تمام عیار نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی علیه ایران است و بهترین راه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن علیه کشور مقاومت ترکیبی است که با اقتدار هرچه تمام در حال انجام است.
وی افزود: در جریان سیل و زلزله آمریکایی ها اجازه ندادند کمکهای نوع دوستانه هم وطنان خارج نشین به ملت ایران برسد حالا چه شده که میخواهند به ما واکسن کرونا بدهند، در حالی بنابر اعلام خود آنها واکسن فایزر در کشور آنها تلفاتی داشته و جواب نداده و این نشان میدهد که با تلاش برای فروش واکسن به ایران احتمالا در پی اهداف غیر خیرخواهانه بوده و هستند که خوشبختانه با هوشمندی رهبر حکیم انقلاب جلو این هدف غیر خیرخواهانه گرفته شد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به نظر یکی از اندیشمندان غربی که معتقد است کشتن مسلمانان مانع پیشرفت و حرکت مسلمانان نمیشود، از این رو به جای ریختن بمب بر سر مردم ایران باید با ترویج فرهنگ غربی و گسترش بد حجابی زمینه فساد جوانان را فرهم نموده و از این راه به اهداف خود برسیم افزود: گرچه تا کنون در سایه این جنگ ترکیبی آسیبی هایی را وارد کرده اند اما به برکت هدایت های حکیمانه رهبر عظیم الشان انقلاب و حضور هوشمندانه ملت به نتیجه دلخواهشان نرسیده اند و نخواهند رسید.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: برای نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب باید در قالب تشکلیل کلاس های بصیرت افزایی هدفمند کار فرهنگی اقناعی صورت بگیرد تا در این عرصه هم مانند عرصه نظامی موفق ظاهر شویم و بتوانیم از هویت خود به شایستگی دفاع و مراقبت نماییم.
انتهای پیام
انصاف، میگم یه بررسی بفرمائید ببینیم آیا اطبا و پزشکان در رشته های مختلف، مجازند در مورد حوزه های علمیه، جامع المقدمات و رسائل و مکاسب و دروس خارج فقه و تاثیر این علوم بر افراد و علوم دیگر ، ورود کرده و نظر بدهند!!؟ یا فقط این ورود به تمامی عرصه ها مختص طلبه ها و طلابه است؟