فرافکنی شهرداری منطقه 3 درباره ی نظافت + توضیحات تابناک
تابناک تهران نوشت:
هفته گذشته تابناک تهران در یک گزارش مستند و با تصاویر مربوط به عدم توانایی و بی توجهی شهردار ناحیه منطقه 3 شهرداری به نظافت منطقه «جام جم» و همچنین عدم توجه به تذکرات مکرر ساکنین محل اشاره داشت که در اقدامی سوال برانگیز شهرداری منطقه سه با زیر سوال بردن فرهنگ ساکنین منطقه ضعف شهردار ناتوان ناحیه خود را پنهان کرده است. [در زیر واکنش روابط عمومی شهرداری این منطقه و پاسخ تابناک به آن می آید]
با احترام و سپاس از محبت های همواره پیرو درج مطلبی با عنوان “سطل آشغال های لعنتی در محله جام جم” مورخ 11/02/95 به استحضار می رساند:جمع آوری زباله های شهری براساس فرایند تعریف شده و مشخص چندین سال گذشته تاکنون راس ساعت 21 هر شب در تمامی موضوعات پسماند تا نیمه های شب ادامه دارد که متاسفانه به دلیل عدم رعایت این نکته مهم از سوی برخی از شهروندان محترم در طول شبانه رو ز چندین نوبت زباله ها جمع آوری می شوند.
توضیح تابناک:
اولا طبق بررسیهای به عمل آمده و پرس و جو از ساکنین محل متاسفانه جمع آوری زباله فقط یک نوبت در روز انجام میشود و چون به کسبه محل دستور داده شده است که از مخازن زباله کوچهها استفاده کنند وضع نابسامان و بد نظافت کوچهها در کنار عدم نظافت شبانه معابر چهره نازیبایی را بوجود آورده که در عکسهای مطالب قبلی و این مطلب قابل مشاهده است.
دوما شهرداری ناحیه با اطلاع از موضوع در یک اقدام خودخواهانه در مقابل و نزدیکی درب ساختمان خود اجازه نصب مخزنی را نداده و به کسبه دستور داده از مخازن کوچههای دیگر استفاده کنند و حاضر به اختصاص مخزن مخصوص زبالههای کسبه نیست و برای مثال اهالی کوچه کرانه در این منطقه مجبورند در طول روز بوی بد زباله و حشرات را در نزدیکی درب منازلشان تحمل کنند. آن هم برای مخازنی که اصلا معلوم نیست جای آنها کجاست.
قرار گرفتن مخازن زباله نیز از معابر اصلی و بسیار پر رفت و آمد به معابر فرعی منتقل شده تا منظر شهری، پاکیزگی بیشتری داشته باشد و تلاش می شود استقرار مخازن زباله نیز با دقت و وسواس فراوانی در بهترین نقطه ممکن صورت گیرد از سوی دیگر فرهنگ زندگی شهرنشینی، همگان را ملزم به رعایت بسیاری از نکات می کند.
توضیح تابناک:
مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. شهرداری محترم میتواند برای اثبات این ادعای غیر صحیح، تصاویر مربوط به این وسواس در نصب را برای رسانه ها ارسال کند و تابناک تهران خود را موظف خواهد دانست که تصاویر ارسالی را منتشر کند اما واقعیت اینجاست که گشتیم نبود شما هم نگردید که نیست! دهها مخزن بدون زیر مخزنی و کثیف، به نوعی که مدتهاست شسته نشده و حتی کوچه های جارو نشده و پر از آشغال نشانههای کم کاری شهردار ناحیه است، که در حال ایجاد لکه سیاه در کارنامه شهردار پرتلاش تهران و شهردار محترم منطقه است و با یک تغییر در این مدیریت شاید همه مشکلات رفع شود.
از جمله تفکیک پسماند و خروج به موقع زباله از منزل و محیط کار، تصاویر ارائه شده در این مطلب درج شده، خود بیانگر انباشت زباله ی خشک در طول روز است و این به معنای عدم رعایت واحد های اداری و تجاری در زمان قرار دادن پسماند خشک فعالیت خود در کنار مخزن زباله است.
توضیح تابناک:
این موضوع با بعضی از کسبه و افراد در میان گذاشته شد، پاسخ آنها بسیار جالب است که وقتی در صبح زود مواد غذایی و بار به مغازهها میرسد و در طول روز تولید زباله میشود این زبالهها را به مخازن منتقل میکنند اما شهردای محترم ناحیه چرا از درک این موضوع عاجز است که مخازن برای زبالههای خانگی است نه تجاری و اداری و میتواند به ازای هر چند کسبه منطقه یک مخزن مخصوص در نزدیک آنها اختصاص دهد و آنها قبل از اتمام کارشان به محل مناسب برای تخلیه هدایت کنند. این مضوع با اینکه ظاهرا با شهردار ناحیه درمیان گذاشته شده اما مورد توجه نبوده است.
حال چه باید کرد؟ تدبیر چیست؟ به راستی از کجا و چگونه باید آغاز کرد؟ چه کنیم تا هزینههای نگهداشت شهر کاهش یابد؟ آیا رسانه ها می توانند کمکی به این موضوع داشته باشند؟ و انعکاس چه محتوایی توسط رسانه ها در اولویت و ضرورت قرار دارد؟ آیا رسانه های جمعی می توانند در ارتقای فرهنگ شهرنشینی و مشارکت بیشتر شهروندان عزیز نقش آفرینی کنند؟”
توضیح تابناک:
هزینههای نگاهداشت شهر با نظافت محلات افزایش نمییابد، بلکه این حقوق مدیران ناکارآمد و ضیافتهای بیمورد است که هزینهها را افزایش داده است. راه بهتر تجدید نظر در این موارد است.
بهترین کمک رسانهها گفتن عیبها و نقدهاست چرا که اگر با من نبودش میلی چرا ظرف مرا بشکسته لیلی و این خود نشان از اهمیت موضوع و کمک به مدیریت شهری است که اطمینان کاذب خود به بعضی از افراد زیر مجموعه را اصلاح کند. در مورد فرهنگ شهر نشینی هم این نکته بسیار قابل توجه است که شهرداران ناحیه ها باید از همان محلات باشند چرا که نسبت ارزش محل زندگی خود آگاهترند. در محله ای که قسمت بالایی شهر است و افراد از درآمد و تحصیلات بالایی برخوردارند و سالها ساکن همین منطقه بوده اند سخن گفتن از فرهنگ شهر نشینی برای پوشش گذاشتن بر کم کاری و ناتوانی شهردار ناحیه سخنی نارواست و بهتر است فردی در زمام امور ناحیه باشد که بجای علاقه برای عکس گرفتن با مجسمه ورودی پارک ملت جرات این را داشته باشد تا با سطل آشغالهای ناحیه خود عکس بگیرد و بجای عکس حذف شده ار تلگرام خود انتظار عکسهای نصب سطل آشغالهای تمیز و با وسواس را داریم.
عکس شهردار ناحیه با مجسمه ورودی پارک ملت – هر روزه در ایام گرم سال تعداد زیادی از هموطنان شهرستانی که به تهران سفر کردهاند با این مجسمه عکس یادگاری میگیرند.
انتهای پیام