خرید تور تابستان ایران بوم گردی

متن سخنان نویسنده «آن 23 نفر» در حضور رییس جمهور

نویسنده کتاب آن 23 نفر در دیدار دیروز رییس جمهور با ایثارگران و خانواده های شهدا در سخنان حماسی مقدم رییس جمهور در کرمان را گرامی داشت.

به گزارش سایت محلی گفتارنو، احمد یوسف زاده، نویسنده کتاب آن 23 نفر بعدازظهر امروز در دیدار ایثارگران و خانواده های شهدا با حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی ضمن توصیف دلاوری های مردم کرمان مقدم رییس جمهوری به این استان را گرامی داشت.

وی گفت: آقای رییس جمهور به کرمان ما خیلی تا خیلی خوش آمدید به زادگاه مردانی که بر این بوم و بر بالیده اند و در تاریخ ایران بزرگی کرده اند خوش آمدید. مردان و زنانی که نامشان به فخر و فخامت از صفحات کتاب پایداری این وطن قد کشیده است. از میرزا رضا کرمانی آن مرد جگردار که با غل و زنجیری سنگین، سبک بال و قرص و قبراق نشسته وسط میدان مردانگی تاریخ ایران تا حاج قاسم ما که نماد محبت و غیرت ایرانیان است. بزرگا مردا که نمی شود ایرانی بود و عاشقش نبود سرداری که خوش ندارد صدای تیر تفنگش آرامش مردم ایران را به هم بزند چه کار می کند؟ بسیجی های جوانش و یاران محاسن سپید بادپایش را بر می دارد و جبهه جنگ می رود. هزار کیلومتر آن طرف تر که به قول شاعر:

نه پای آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان

نویسنده کتاب آن 23 نفر افزود: رییس جمهور محترم؛ سرزمینی که هواپیمای شما امروز صبح در گوشه ای از آن فرود آمد به لطف رهبر فرزانه انقلاب منشوری است هفت رنگ و زیبا و درخشان جایی است که معظم له سال گذشته به این حقیر فرمودند اگر قرار باشد در دنیا جایی غیر از تهران و قم زندگی کنم آنجا حتما کرمان خواهد بود.

احمد یوسف زاده ادامه داد: مهمان بزرگوار کرمان؛ شما که جبهه و جنگ را از نزدیک لمس کرده اید حتما یادتان هست سال های دور، یک شب بر صفحه تلویزیون های سیاه و سفید مردم ایران شیری ظاهر شد خشم آگین با دست های بسته در محاصره شغالان بعث که می غرید و فریاد می زد: مرگ بر صدام ضد اسلام، او شهید محمد شهسواری کهنوجی فرزند همین دیار بود، و آن 23 نفر را لابد می شناسید سال گذشته همین روزها بود که رهبر ادیب و سخندان در حاشیه کتاب دلاوری های این گروه نوشتند «لحظه ها را با این مردان کم سال و پر همت گذراندم. و به آن 23 نفر درود می فرستم.»

وی تاکید کرد: 17 تن از آن 23 نفر از همین خاک خیلی غیرت خیز بلند شده بودند 16 ساله هایی که در کاخ پر زرق و برق صدام پیشنهاد فریبنده آزادی به دست او را نپذیرفتند و اسارت 8 ساله را ترجیح دادند، مباد که در نبرد روزنامه و دوربین صدام برنده شود.

این نویسنده رزمنده افزود:آقایان و خانم هایی که همراه رییس جمهورمان به کرمان آمده اید حتما شما از آتش و سمندر شعرها خوانده و حکایت ها شنیده اید. اما هرگز شنیده بودید یک شب در عملیات شناسایی در صدارس دشمن، آتش در کوله پشتی پرباروت جوان کرمانی افتاده باشد و او برای اینکه فریادش بلند نشود و عملیات لو نرود چفیه در دهان خود فرو برده سمندر وار سوخته و چون شمع آب شده باشد او شهید علی عرب بود ققنوسی از همین خاک خاطره ساز.

احمد یوسف زاده با اشاره به مفاخر استان کرمان گفت: آقای روحانی زنان نام آور کرمانی زیادند ولی به گمانم شما کل زهرا خانوکی، فرمانده گردان نانواها را نشناسید. شنیده بود رزمنده ها به حمایت نیاز دارند زنان محله و شهر خانوک را بسیج کرده بود به نان پزی. کاروان اهدایی های مرحوم که می رسید به مقر لشکر در اهواز نان های هیزم پز کل زهرا و نیروهای گردانش میان رزمندگان مشتری فراوانی داشت همین که در توانش بود خریدار این مدلی یوسف کنعان دیده اید؟

نویسنده کتاب آن 23 نفر افزود: جناب آقای رییس جمهور اینجا استان کرمان است خاستگاه لشگر سلیمان ثارالله. سرزمین زندان کشیده های طاغوت آیت الله هاشمی رفسنجانی دکتر شهید باهنر، آیت الله موحدی کرمانی، آیت الله حجتی کرمانی، آیت الله سید یحیی جعفری عزیز که تنش به ناز طبیبان نیازمند نباد. سرزمین جانبازان بزرگی که امروز بر روی صندلی های چرخدار نشستند و اگر چرخ این کشور بر ثبات و امنیت می چرخد دستاورد پاهای بی جان همین صنوبران صبور است که درد را خسته کردند. طلبکار نیستند اما اگر حضرتعالی در همین سفر دستور فرمایید اعتبار 30 درصد باقیمانده مجتمع توانبخشی شان تامین بشود با بدرقه دعای خیرشان به تهران باز خواهید گشت.

وی در پایان سخنانش گفت: دستانتان برای ساختن وطن پر توان ایامتان به کام و شهد شیرین موفقیت تان برجام

پس از سخنرانی احمد یوسف زاده، وی به دیدار رییس جمهور رفت و ضمن اهدای یک نسخه از کتابش به دکتر روحانی، دقایقی به صورت صمیمانه با وی گفت و گوی خصوصی انجام داد. رییس جمهوری نیز در این گفتگو از احمد یوسف زاده برای کتاب آن 23 نفر و خدمات ماندگارش تقدیر کرد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا