خرید تور تابستان

هَرَس درخت سعيد محمد!

جلال چنور، تحليلگر سياسي و وكيل دادگستری در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «هَرَس درخت سعيد محمد» نوشت:

پرده اول:

از چندماه قبل زمزمه حضور فرماندهي قرارگاه سازندگي خاتم، آقاي سعيد محمد در كارزار انتخابات رياست جمهوري مطرح شد و تبليغ وسيعي براي او به عنوان مصداق “دولت جوان انقلابي” انجام شد تا اينكه نهايتاً وي با استعفاء از سمت خود به گمانه هاي مذكور صورت حقيقت بخشيد و در كليپي عجيب در كنار مضجع شريف امام رئوف ورود خود را به عنوان نامزد رياست جمهوري رسماً اعلام كرد.

پرده دوم:

به ناگاه عضو ارشد حزب مؤتلفه، آقاي ترقي بدون مقدمه از تخلفات سعيد محمد دم زده و علت بركناري وي را همين امر اعلام كرد كه در ادامه آقاي سعيد محمد با انتشار استعفانامه خود موضوع تخلف و بركناري به اين علت را تكذيب نمود و جالب اينكه در آن موقعيت و زمان هيچكدام از مقامات رسمي سپاه در خصوص تصديق آقاي ترقي و يا تكذيب ادعاي آقاي محمد بر نيامدند و جناب ترقي از ادعاي خود عدول كرد و رسماًعذرخواهي نمود.

پرده سوم:

دقيقاً روز اول بعد از تعطيلات نوروز معاونت سياسي سپاه، جناب آقاي جواني با ردّ ادعاهاي مربوط به حمايت سپاه از مصاديق كانديداي رياست جمهوري به تخلف سعيد محمد از مقررات سپاه و “منفك كردن” وي از قرارگاه به همين علت اشاره نمود‌ و همزمان چند نفر از تحليلگران اصولگرا كانديداتوري سعيد محمد را خاتمه يافته اعلام كردند و حتي عده اي از قول شوراي نگهبان “جعل حديث” كردند كه شوراي نگهبان به وي گفته كه رجل سياسي نيستي! اينكه شوراي نگهبان قبل از ثبت نام كجا و كِي و چطور به وي گفته‌اند رجل سياسي نيستي!؟ و اينكه چطور فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم كه وزراي توانمند بعد از دوران وزارت به فرماندهي و حتي معاونت آن مباهات مي كنند رجل سياسي محسوب نمي‌شود ولي شهرداري تهران به عنوان رجل سياسي شناخته مي شود!؟ سوالاتي است كه بايد تحليلگران موصوف بدانها پاسخ دهند!

پرده چهارم:

بلافاصله دفتر سعيد محمد اظهارات معاونت سياسي سپاه را نظر و تحليل شخصي وي عنوان كرده و سوء استفاده معاندين از اين اظهارات معاون سياسي (نه هر پاسدار ساده!) را نتيجه اين تحليل هاي شخصي دانسته و برخلاف استنباط تحليلگران اصولگرا تلويحاً بر اصرار خود به كانديداتوري تأكيد نمود.

پرده آخر:

اظهارات جواني با توجه به عنواني كه دارد (معاونت سياسي سپاه) آن هم يك‌روز پس از تعطيلات و با وجود سكوت در زمان پاسخ سعيد محمد به اظهارات ترقي و متعاقباً عذرخواهي ترقي، همه و همه سيگنال مشخصي را ارائه مي دهد و آن اينكه گفته هاي معاون سياست‌ورز سپاه را مي توان به نوعي هَرَس كردن درخت انتخاباتي سعيد محمد قلمداد كرد و سعيد محمد را كه به نسبت ساير كانديدا چهره كمتر شناخته شده‌اي‌ست با اين روش ها به صدر اخبار و جايگاه اجتماعي سياسي كشاند ، همان مدلي كه در مورد رئيس جمهور سابق رخ داد و موج اجتماعي عجيبي را به راه انداخت!

بنابراين اينگه گمان شود سعيد محمد بدون هماهنگي با اركان نهاد متبوع خود هوس ورود در انتخابات را كرده و براي زمان اعلام ورود و استعفاي وي مقامات مافوقش اطلاعي نداشته اند گمان باطلي است، چه اينكه اگر اظهارات معاون سياسي سپاه درست بود قاعدتاً بايد سعيد محمد بطور كامل از سپاه خارج ميشد و انفكاك وي از فرماندهي قرارگاه و انتصاب وي به مشاور فرماندهي سپاه حناي ادعاهاي جواني را بي رنگ مي‌سازد. ضمن آنكه انتخاب كلمه “منفك كردن” (و نه اخراج!) توسط معاون سياست‌پيشه سپاه هم قرينه‌اي‌ست كه ثابت مي‌كند جواني، اهتمام كاملي براي “هَرَس پرفايده سعيد محمد” به‌كار بست تا در انتخاباتي كه همواره نظامي‌ها شانس زيادي نداشته اند بلكه اين هَرَس كارگر افتد و حربه شائبه سازي “مخالفت سپاه با سعيد محمد” موج اجتماعي را به نفع وي برانگيزاند
تا يار كه را خواهد و ميلش به كه باشد!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. رسانه های زیادی طرفدار حسن روحانی بودن نتیجه این شد

    الان همین رسانه ها ضد ( سعید محمد ) شدن
    چرا نباید به سعید محمد رای بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا