دلایل مخالفت رهبری با کاندیداتوری احمدینژاد و حسن خمینی چه بود؟
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با تسنیم دربارهی دلایل مخالفت رهبری با کاندیداتوری سیدحسن خمینی در انتخابات 1400 و محمود احمدینژاد در انتخابات1396 گفت: «رهبری مشربشان این است که در مورد افرادی که میخواهند کاندیدا بشوند، اظهارنظر نکنند. در سی سال گذشته، همواره این گونه بوده است و این موضوع را به خود افراد واگذار میکردند، اما در برخی زمانها، اظهارنظر میکردند. البته این اظهارنظر نفیاً و نه اثباتاً بوده است. ما اثباتاً موردی را نداریم که رهبر انقلاب توصیه به حضور در انتخابات کرده باشند. نفیاً یکی از موارد در سال 96 و در رابطه با احمدینژاد بود و یک مورد هم آقای سیدحسن خمینی بود. هرکدام از اینها دلایل متفرقهای میتواند داشته باشد.
در مورد آقای احمدینژاد چون ایشان احساس میکردند با ورود احمدینژاد یک دوگانگی و دوقطبی در جامعه به وجود خواهد آمد، توصیه به نیامدن کردند، اما ایشان این کار را انجام دادند. ضمن اینکه آقای احمدینژد نزد بخش قابل توجهی از طرفدارهایش، به عنوان یک چهرهای که در خط رهبری هستند، شناخته میشود و رهبری خواستند این خط را جدا بکنند. یعنی رهبری به صراحت به ایشان گفتند شرکت نکن و ایشان شرکت کرد. نتیجه آن شد آن کسانی که فکر میکردند، احمدینژاد در خط رهبری است، فهمیدند که خیر، احمدینژاد در خط رهبری نیست. در واقع جلوی یک توطئه در سطح جامعه گرفته شد.
در مورد سیدحسن آقای خمینی ممکن است دلایل مختلفی وجود داشته باشد که ما نمیدانیم، اما آن دلایلی که ما میتوانیم حدس بزنیم این است که باتوجه به شانیت امام خمینی(ره) و بیت ایشان، بهتر بود که ایشان وارد صحنه انتخابات نشوند و آسیب نبینند. خب بالاخره ایشان به صحنه انتخابات میآمدند، یا ردصلاحیت میشد که خوب نبود. یا ردصلاحیت نمیشد، اما نمیتوانست رای بیاورد که باز هم خوب نبود. یا اینکه رای میآورد، اما دوره ریاستجمهوریای را طی میکرد که مورد اتهامهای بسیار قرار میگرفت. چرا که وضعیت کشور مستعد این وضعیت است. در نتیجه این نیز به ایشان آسیب میزد.»
انتهای پیام