خرید تور تابستان

دو حضور و چند خطا!

جلال چنور، وكيل دادگستری و تحليلگر سياسی در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «دو حضور و چند خطا!» به یهانه‌ی اظهارات وحید حقانیان پیرامون «انتخابات» ۱۴۰۰ و حاشیه‌های آن نوشت:

آقاي وحيد حقانيان – كه تازه فهميديم به شرافت سيادت نيز مزيّن هستند! – در طول دوران فعاليت در دفتر مقام معظم رهبري به‌عنوان معاونت ويژه  دو بار  بطور مشخص حضور رسانه‌اي داشته كه هر دو حضور ايشان با خطاهايي همراه بوده و واكنش‌هاي زيادي را به دنبال داشته است.

بار اول در بازديد ايشان از زلزله‌زدگان كرمانشاه فيلم كوتاهي – مصاحبه مانند! – از ايشان در فضاي رسانه‌اي پر بازديد شد كه در آن بدون هيچ پروائي معاون اول رئيس جمهور را مورد لعن قرار داده و با ادبيات خاص خود “تخم لق” لعن و نفرين مسؤولان را بنا گذاشت!

صرفنظر از اينكه در فرهنگ اسلامي لعن مؤمن و دوستدار اهل بيت (ع) از گناهان مسلّم شمرده شده و بعدها نيز اظهار ندامت و توبه‌اي از ايشان علناً ابراز نشد لكن ظاهراً جايگاه ايشان بعنوان معاون ويژه دفتر رهبري مانع از آن شد كه حتي “ملعون آن مصاحبه” يعني آقاي جهانگيري و سايرين نسبت به اين مصاحبه اقدام درخور و شايسته‌اي انجام دهند و قضيه با مسامحه همگان از جمله بزرگان ديني و سياسي و بدون واكنشي ناهيانه از منكر به سكوت برگزار گرديد!

امّا حضور دوم ايشان در فضاي رسانه‌اي در ٢٩ خرداد ١٤٠٠ رقم خورد كه به شكلي اعجاب‌آور نامه‌اي مثلاً تحليل‌گونه از شرايط برگزاري انتخابات رياست جمهوري صادر كرده كه فحواي اين متن داراي خطاهاي فاحشي است كه حتي داد خبرگزاري هاي همسو را نيز درآورده:

اولاً: ضرورت صدور چنين نامه تحليلي از سوي معاونت ويژه دفتر رهبري معلوم نيست و مشخص نيست آقاي حقانيان در اين نامه به دنبال چه هدفي بوده است!؟

ثانياً: در متن نامه علي‌رغم انكار نامزدهاي انصرافي به پوششي بودن، نامبرده آنان را صريحاً با عنوان “پوششي” ذكر كرده و به شؤونات و شخصيت ايشان بي توجهي كرده!

ثالثاً: عليرغم اينكه مقام رهبري و دفتر و كارمندان و مسوولان آن داراي جايگاهي فراجناحي بوده و هيچگاه بي پرده از جناحي طرفداري به‌عمل نياورده‌اند نامبرده بدون توجه به اين امر جانبداري خود از يك جناح و بدگوئي از جناح مقابل را صريحاً بيان نموده أست!

رابعاً: نكته عجيب و در عين حال جالب اينكه تلقي وي از خوشحالي و ابراز شعف  از عدم انصراف سه رقيب باقيمانده  بدين معنا بوده كه به زعم ايشان لابد انتخابات با يك نفر قابل اجراء بوده است!

آنجا كه نوشته “اگر بعد از كنار كشيدن نامزدهاي پوششي!، اين ٣ نفر نيز اعلام انصراف كرده بودند، ( ولو وزارت كشور هم قبول نمي‌كرد!) يقيناً چالش بزرگي براي نظام مقدس جمهوري اسلامي به‌وجود مي‌آمد!”

درست است نظام اسلامي ما همواره با چالش‌هاي بسياري مواجه بوده لكن “چالش تراشي” از نوع چالش مدّنظر جناب حقانيان از محدودهي “شذّ و نَدَر” هم يك فرسنگ آن‌طرف‌تر ست!

به‌قول سعدي شيراز : “تا مرد سخن نگفته باشد / عيب و هنرش نهفته باشد”

توصيه دلسوزانه به ” آقای وحيد” اين است كه در
همان جايگاه بي مانند كه هستند به مأموريت‌هاي محولّه مشغول باشند و مصاحبه و تحليل سياسي را به كنشگران اين عرصه واگذارند يا اينكه زعماي دفتر با بررسي اين دو حضور رسانه‌اي ايشان نامبرده را به جايگاه درخورشان منصوب دارند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. بزرگی فرمود :از آدم کوچک توقع کار بزرگ داشتن بی خردی و وانهادن کارهای خرد به افراد بزرگ، کفران نعمت است. تنها، قرار دادن افراد بزرگ در کارهای بزرگ و گذاشتن هر کس به فراخور توانش در جایگاهش عین عدل است.

  2. […] با اولا،ثانیا، ثالثا،رابعا
    نادانها مگر اینجا عربستانه که اینگونه می نویسید
    بنویسید یکم دوم سوم چهارم خیلی کار سختیه بی سوادها

    3
    1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا