خرید تور نوروزی

راهنمای جراحی ایمپلنت دندان

رپورتاژ آگهی

جراحی ایمپلنت دندان یک جراحی جزیی محسوب می شود. طی این عمل جراحی پایه ی ایمپلنت دندان را در استخوان فک جاگذاری می کنند. پایه ی ایمپلنت شکلی پیچ مانند دارد و از جنس تیتانیوم است. هرچه درصد خلوص این پایه بیشتر باشد پایه ی ایمپلنت زودتر با بافت استخوان فک ادغام می شود. این پایه جایگزین ریشه ی دندان از دست رفته می شود. یک روکش و یا دندان مصنوعی روی این پایه قرار می گیرد و در نهایت ظاهری کاملا شبیه به دندان طبیعی فرد پیدا می کند. ایمپلنت دندان یکی از محبوب ترین روش های درمان بی دندانی است که مزیت های زیادی دارد یکی از برجسته ترین مزیت های آن دوام و ماندگاری بالای این روش است. البته ماندگاری این روش تا حد زیادی به رعایت اصول بهداشتی توسط افراد بستگی دارد. اگر پروتکل های بهداشتی به دقت و درستی رعایت شوند ایمپلنت ها تا آخر عمر همراه فرد خواهند بود.

در انجام ایمپلنت دندان محدودیت سنی وجود دارد؟

استخوان فک انسان تا سن 18 سالگی رشد می کند. پیشنهاد ما این است که قبل از سن 18 سالگی ایمپلنت انجام ندهید تا استخوان ها به رشد کامل خود رسیده باشند. اگر فرد قبل ازسن 18 سالگی ایمپلنت دندان انجام دهد ممکن است مشکلاتی برای وی به وجود بیاید.

بافت استخوان ها رشد می کنند این درحالی است که ایمپلنت دندان رشد نمی کند. این باعث می شود ایمپلنت ها در سطح پایین تری از دندان ها قرار بگیرند. این موضوع علاوه بر ظاهر نامناسب، گیر غذایی و کاهش ماندگاری ایمپلنت ها را در پی خواهد داشت.

اگر از ایمپلنت دندان قبل از سن 18 سالگی به عنوان پایه ای برای بریج استفاده کنیم. بریج از رشد متقارن اسکلت صورت جلوگیری می کند و این موضوع باعث می شود قرینگی صورت افراد به هم بریزد.

گذشته از این موضوع محدودیت سنی خاصی برای انجام ایمپلنت دندان وجود ندارد. افراد بعد از 18 سالگی در هر سنی که باشند می توانند از درمان ایمپلنت دندان کمک بگیرند.

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان را انجام دهند؟

در مواردی برای انجام ایمپلنت دندان در بعضی از بیماران ممکن است با محدودیت هایی مواجه شویم. از جمله این محدودیت ها می توان به بیماری دیابت، مصرف سیگار، حجم ناکافی و کیفیت نامناسب بافت استخوان فک بیمار اشاره کرد.

در بیماران دیابتی معمولا سطح قند خون فرد بالا است. التیام بافت های بدن در این افراد به کندی صورت می گیرد و سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها تا حد بسیار زیادی ضعیف می شود. این عوامل باعث می شود ما در انجام ایمپلنت دندان با محدودیت هایی مواجه شویم.

معمولا برای انجام ایمپلنت دندان افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند باید تمام شرایط بیمار به دقت بررسی شود. معمولا میزان قند خون این افراد بصورت منظم اندازه گیری می شود. اگر افراد دارو های خود را به درستی مصرف کنند. رژیم غذایی درستی داشته باشند، بیماری آنها بصورت کنترل شده خواهد بود. سطح قند خون فرد در حد نرمالی خواهد بود. در این مواقع می توان ایمپلنت را برای این افراد بدون هیچ نگرانی انجام داد.

مصرف سیگار ماندگاری ایمپلنت ها را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار می دهد. افرادی که ایمپلنت انجام می دهند باید مصرف سیگار را تا جایی که می توانند محدود کنند.

یکی دیگر از محدودیت ها می تواند حجم ناکافی و کیفیت نامناسب بافت استخوان فک بیمار باشد. در این موارد می توانیم برای بیمار از پیوند بافت استخوان فک کمک بگیریم.

باید ها و نباید های بعد از جراحی ایمپلنت دندان

بعد از انجام جراحی ممکن است مقداری تورم در ناحیه جراحی داشته باشید این امری طبیعی است. جای نگرانی نیست زیرا این تورم به مرور در چند روز کاهش می یابد.

تا چند روز بعد از جراحی از مصرف سیگار و نوشیدن مایعات به وسیله ی نی خودداری کنید. مکیدن موجب می شود که خونریزی در محل جراحی تشدید شود.

در حین انجام جراحی افراد بی حس هستند و درد جراحی را حس نمی کنند. این بی حسی ممکن است تا ساعت ها بعد از جراحی ادامه دار باشد. از گاز گرفتن لب و گونه خود اجتناب کنید زیرا این کار ممکن است باعث آسیب و زخم شدن این نواحی  شود.

تا چند روز بعد از جراحی دقت کنید،زمانی که استراحت می کنید و دراز می کشید سرتان کمی بالاتر از سطح بدنتان قرار بگیرد تا از سرازیر شدن خون به سمت سر جلوگیری شود. این کار به کاهش خونریزی کمک شایانی می کند.

برای پیشگیری از عفونت های احتمالی ممکن است برای بیمار آنتی بیوتیک تجویز شود. باید دقت کنید که آنتی بیوتیک ها را راس ساعت و طبق تجویز پزشک مصرف کنید.

سعی کنید در روز های اولیه غذاهای داغ و سفت میل نکنید. پیشنهاد می کنیم از غذاهای نرم و سرد استفاده کنید. تا به نواحی جراحی فشاری وارد نشود و خونریزی افزایش پیدا نکند.

ممکن است بخیه ی جراحی از نوع بخیه کشیدنی باشد پس در تاریخ معین برای کشیدن بخیه ها به پزشک مراجعه کنید.

در عین حفظ بهداشت نواحی جراحی شده باید دقت شود که به این نقاط آسیبی وارد نشود. می توانید برای این کار از مسواک نرم استفاده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد لمینت دندان ، ایمپلنت دندان ، کامپوزیت و …  می توانید به وب سایت ما مراجعه کنید و یا با شماره های زیر تماس بگیرید تا مشاوران ما شما را راهنمایی کنند.

www.daya-dent.com

09907575065

09905776468

02177978249

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا