خرید تور تابستان

پیام‌های تسلیت برای درگذشت فرشته طائرپور

ایسنا نوشت: فرشته طائرپور تهیه کننده و از فیلم نامه نویسان سینمای ایران بر اثر عوارض ناشی از کرونا در سن 69 سالگی از دنیا رفت.

این تهیه کننده سینما که آثاری چون “گلنار” ،”خداحافظ دختر شیرازی” ،”آینه‌های روبرو” ، “نخودی”، “زن دوم”، “وقتی همه خواب بودند”، “پسر مریم”، “نان و شعر”، “پاتال و آرزوهای کوچک”، “مدرسه پیرمردها” را تهیه کرده است، از چند هفته گذشته به دلیل درگیری ریه پس از ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد و امروز 26 مرداد ماه، نزدیکانش خبر دادند با وجود اینکه از بیمارستان مرخص شده بود، اما از دو روز قبل دوباره به بیمارستان برگشته و امروز از دنیا رفته است.

طائرپور متولد 1331 به عنوان رئیس انجمن کارفرمایی تهیه کنندگان فیلم (اکت) بارها مطالبه واکسیناسیون هنرمندان مقابل دوربین را مطرح کرده بود.


بسیاری از اهالی سینما فرشته طائرپور را نه فقط به عنوان تهیه‌کننده آثار ماندگاری همچون «گلنار»، «نخودی»، «خاله قورباغه» و «پاتال و آرزوهای کوچک» می‌شناسند بلکه او را یکی از فعالان ادبیات و سینمای کودک و از مسلط‌ترین سینماگرها به مسائل صنفی می‌دانند که بویژه در امور مالیاتی و به عنوان مشاور مالیاتی خانه سینما همیشه پیگیر حل و فصل مشکلات سینمایی‌ها بود و حتی با تئاتری‌ها نیز در این رابطه همراهی می‌کرد.

او متولد سال 1331 بود و فعالیت مطبوعاتی‌اش در سال‌های دور در کنار فعالیت‌های ادبی در مقام مشاور و نویسنده بخصوص در حوزه کودک و نوجوان قلم نوشتاری شیوایی به او داده بود. شاید همین توانایی خوب نوشتن بود که سبب می‌شد دیدگاه‌های صنفی و غیرصنفی خود را خیلی راحت‌تر از بقیه همکارانش عمومی کند.

جستجویی در خبرهای منتشر شده از این بانوی سینماگر یادآور نوشته‌های متعددی از اوست که هر بار به بهانه‌های مختلف در رسانه‌ها بازتاب داشته است. آخرین نوشتاری که از او منتشر شده مربوط به درگذشت علی مرادخانی بود که در شرایطی مشابه با طائرپور براثر کرونا از دنیا رفت. او برای مرادخانی نوشته بود، «نمی‌دانم هنوز چند مدیر در عرصه فرهنگ و هنر کشور باقیمانده، که صاحبِ ظرفیتِ شنیدن و اهلِ مهربانی و بذله‌گویی و نشانه خوانی‌های هنری باشد.»

او با پیام‌های خود از بسیاری هنرمندانی که به دور از هیاهو زندگی می‌گذرانند یا غریبانه از این دنیا رخت بربستند هم یاد می‌کرد، مثل اصغر عبداللهی که دی‌ماه سال گذشته براثر سرطان درگذشت.

طائرپور چند ماه قبل در مقام رییس صنف اکت (انجمن کارفرمایی تهیه کنندگان فیلم) بر لزوم در اولویت قرار گرفتن واکسیناسیون هنرمندان مشغول به کار تاکید کرده و گفته بود: «وقت آن رسیده که با توجه به واکسینه شدن کادر درمانی و انجام تدریجی واکسیناسیون رده‌های مختلف از مشاغل پرخطر و سالمندان و همچنین بهبود در روند تامین واکسن‌های مورد نیاز (خارجی و داخلی)، مسئولان ذیربط در وزارت بهداشت و ستاد کرونا، با نگاهی ویژه به هنرمندان و عوامل پروژه‌های در حال تولید، این جمع محدود را در تعامل با خانه سینما شناسایی کرده و بی اعتنا به سن عوامل، آنان را در شمار گروه‌های پرخطر، مشمول اولویت برای دریافت واکسن قرار دهند.»

هر چند این درخواست‌ها مورد توجه قرار نگرفته و همچنان شاهد ابتلا به کرونا یا از دست رفتن هنرمندانی هستیم که هر کدام به نحوی در پروژه‌ای مشغول به کار هستند.

تهیه‌کننده فیلم‌های «زن دوم» و «آینه‌های روبرو» در مقاطعی داور جشنواره‌هایی همچون فجر هم بوده و یکی از آخرین داوری‌هایش در جشنواره پرحاشیه سال 98 بود که پس از یکسری اتفاق‌های تلخ سیاسی و اجتماعی بازار تحریم جشنواره‌های هنری داغ بود. او اما داوری این جشنواره را پذیرفت و بعد در نوشتاری خطاب به همکارانش درباره چرایی داوری کردن در این رویداد توضح داد: «برای من همیشه بخش فیلم‌های اول و فیلمسازان اول- که منطقا آینده سینمای ایران را به تجسم می‌آورند، جذاب‌ترین بخش جشنواره فجر بوده و هست؛ و مطلقا مایل نیستم در تحریم توجه، تقویت و حتی تماشای این بخش مهم، نقشی داشته باشم. لذا با آنکه عافیت‌طلبی و مراقبت از وجهه شخصی، حکم می‌کرد به جریان پس زدن جشنواره فجر -فارغ میزان صدق و کذب آن- بپیوندم، به احترام صدها فیلمسازی که از عمر و امید و توان و سرمایه خود هزینه کرده‌اند تا فیلم‌هایی برای همین مردم تحریم زده بسازند، داوری بخش “فیلم‌های اول، مستند و کوتاه” جشنواره را پذیرفتم و امیدوارم نتایج این داوری، فیلمسازان توانا و قابلی را به سینمای حرفه‌ای ایران معرفی کند. با احترام به همه دلسوختگانی که با روش تحریم، حال خود را اعلام می‌کنند، من با استفاده از حق آزادی فردی‌ام، تحریم را تحریم کرده و برای روشن نگه داشتن چراغ سینمای ایران، می‌کوشم.»

فرشته طائرپور که جدا از مطالبه‌گری برای واکسیناسیون در گفت‌وگویی بیان کرده بود:‌ «سهم تک‌تک ما در پیشگیری از کرونا، مدیون نشدن به تک‌تک پزشکان، پرستاران، کادر درمانی، اداری و خدماتی همه بیمارستان‌ها و قرارگاه‌های ستاد بحران کرونا در وطن‌مان است که این روزها خیلی خسته‌اند، خیلی در خطرند، خیلی نگرانند و بیشتر از همه ما دلشان می‌خواهد که در خانه‌هایشان و در کنار عزیزانشان پناه بگیرند و احساس کنند که بین آن‌ها و کرونا، نه فقط یک ماسک، بلکه لااقل یک در فاصله است.»

این تهیه‌کننده که اخیرا مجوز ساخت فیلم «نطق نویس» به کارگردانی نگار آذربایجانی را دریافت کرده بود، در حالی براثر کرونا درگذشت که همکارانش در پیام‌هایی از درگذشت او به عنوان یک فعال صنفی پرشور و خستگی‌ناپذیر ابراز تاسف می‌کنند و از رفتن زودهنگام او افسوس می‌خورند.


فریدون جیرانی در پی درگذشت فرشته طائرپور ( تهیه کننده و فیلم نامه نویس سینمای ایران) دل نوشته ای را منتشر کرد.

این کارگردان سینما در این متن نوشت:

«افسوس که زود رفت

تهیه کننده ای باسواد و فهمیده از بین ما رفت، زود رفت، هنوز سینما به او احتیاج داشت. به او احتیاج داشت برای تهیه کردن فیلم درست برای کودکان، بزرگسالان، برای تماشاگران جدی.

به او احتیاج داشت برای نوشتن فیلمنامه،برای طراحی و برنامه ریزی در مسائل کلی سینما. به او احتیاج داشت در صنف که یک فعال صنفی باشعور بود وخستگی ناپذیر. به او احتیاج داشت برای دفاع از آزادی تفکر داخل سینما که می فهمید چه طوری با چه زبانی با مخالفان آزادی حرف بزند. اصلا به او احتیاج داشت برای دفاع از آرمان های طبقه ی متوسط ایران که سینمای متفکر ایران با دفاع از این آرمان ها هویت پیدا کرده بود.

زندگی به او احتیاج داشت برای مادر بودن، مادر یک بازیگر شایسته بودن، خواهر بودن و اصلا زن بودن که یک زن ایرانی با اراده بود. جایش خالی است در سینما، در زندگی، در کنار همه‌ی ما در این روز های تلخ و دلگیر، افسوس».

منوچهر محمدی بیان کرد: فقدان فرشته طائرپور یکی از ستون‌های سینما را شکست.

این تهیه‌کننده سینما که به همراه فرشته طائرپور پیگیر مسائل مالیاتی اهالی سینما بود، در نوشتاری نوشته است:

«روزگار تلخی است. خانم فرشته طائرپور براستی انسانی دلسوز بود. در این چهل سال آشنایی در کمتر دیداری بود که او را در دغدغه غم و درد دیگران ندیده باشم. گواهی می‌دهم در این یک سال اخیر تمامی تلاش خود را مصروف یافتن راهی کرد تا اهالی سینما واکسن بزنند.

انجمن تهیه کنندگان صندوقی داشت با مختصر اندوخته‌ای از اعضا، سال گذشته از همه اجازه گرفت که موجودی این صندوق صرف گرفتاران و نیازمندان سینما شود.

بانو و مادر سینمای ایران در کار خیر و صنفی همیشه پیشگام بود. فکر می کنم تمامی اهل سینما گواهی دهند که با چه غیرت و تعصبی از حقوق اهل سینما دفاع می کرد. ادب در کلام، قلم شیوا، نثر فاخر و بیان جسور و شجاعانه خود را وقف سینما و اهل آن کرد.

هنوز باور نکردنی است این خبر تلخ، در روز غریبی درگذشت. فقدان او یکی از ستون‌های سینما راشکست. روحش قرین آمرزش و اعمال بسیار نیک او ذخیره گرانقدرش در عالم باقی باشد.

به فرزندانش و خانواده محترمش و کلیه همکاران تهیه کننده تسلیت می‌گویم.»


مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در پیامی درگذشت «فرشته طائرپور» بانوی هنرمند سینمای ایران را تسلیت گفت.

به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، متن پیام علیرضا تابش به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

صدایِ مظلومیتِ سینما و سینماگرانِ ایرانی خاموش شد.

چه سخت و دشوارست؛ روزِ وداعِ یاران و بس صعب و سترگ است دل کندن از شناسنامه همواره زنده‌یِ سینمایِ کودک و نوجوان ایران.

درگذشتِ بانویِ مُکرمه سینمای ایران سرکارخانم «فرشته طائرپور» بر اثر ابتلا به کرونا ضایعه‌ای اسف‌بار است.

او نه فقط بیش از سه دهه در سینمای نوپای کودک و نوجوان ایران، جشنواره‌های مهم سینمایی، تهیه و تولید فیلم و فعالیت‌های صنفی و بین‌المللی، نقش آفرینی ممتازی داشت که در تمام این سالها مدافع رشید و بی‌قید و شرط سهم کودکان از شادی، نشاط و سرزندگی بود.

خداوندا راضی هستیم به رضایت، مسافرِ ما را بر سفره گسترده رحمتِ خویش، اِسکان بده و از نعماتِ ابدی‌ات، بهره مندش ساز. و پاداش لبخندهایی را که در عمر پربرکتش، به کودکان سرزمینمان نشاند، آنطور که در شأن عظمت تو باشد، بر فرشته سینمای ایران اعطا کن.

خداوندا، بار دیگر دستِ نیازمان را از درگاهت کوتاه مدار، به عزیزانش، بارانِ صبرت را ببار و آرامشِ جاودانه‌ات را نصیبشان فرما.

غروب غم‌بار و فقدانِ مصیبت بارِ این یارِ همیشگیِ هنر و هنرمندانِ را از صمیم قلبم به مادر بزرگوارشان، فرزندان داغدارش ، خانواده و بستگان و جامعه بزرگ سینما تسلیت و تعزیت عرض نموده از درگاه باریتعالی، برای بازماندگان و دوستدارانش، صبرِ جمیل و اجرِ جزیل و برای روحِ بلندش، آرامش پایدار طلب می‌کنم.

پیام تسلیت اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران در فراق بانوی سینمای ایران

“سینمای ایران همزمان با روزهای محرم و در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی به سوک یکی از بهترین و انسان ترین و بزرگ فعال صنفی نشست.
فرشته طائر پور شیرزن کاردان ، تهیه کننده و فیلمنامه نویس و همچون نامش فرشته ای برای سینمای ایران بود.
تهیه کنندگان سینمای ایران درگذشت این مدیر مقتدر و همکار گرانقدر را به آقای منوچهر شاهسواری، خانواده شاکری وطائرپور و خانواده بزرگ سینما ی ایران تسلیت گفته ، رحمت واسعه و بیکران الهی را برای این بانو بزرگ طلب می کند.

اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران”

پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری در پی درگذشت فرشته طائرپور

رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری در پیامی، درگذشت فرشته طائرپور تهیه کننده سینما را تسلیت گفت.

حمیدرضا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری در پیامی به منوچهر شاهسواری، درگذشت فرشته طائرپور تهیه‌کننده سینما را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

“إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

برادر بزرگوار؛
جناب آقای منوچهر شاهسواری

مصیبت درگذشت نویسنده و تهیه‌کننده پیشکسوت سینما و همسر گرامیتان، سرکار خانم «فرشته طائرپور» را تسلیت می‌گویم. حسرتِ فقدان هنرمندی که سال‌ها عمر عزیز خود را وقفِ سینمای کودک و نوجوان کرد و تلاش بسیاری برای پیشبرد مسائل صنفی سینمای ایران داشت، بر جامعهٔ هنری سخت و دشوار است.

از درگاه خداوند منّان برای روح ایشان، رحمت و مغفرت الهی و برای…”

تسلیت انجمن بازیگران سینمای ایران به مناسبت درگذشت بانو فرشته طائرپور

در پی درگذشت تاسف بار بانو فرشته طائرپور،انجمن بازیگران سینمای ایران پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کرد:

“اتفاقی دردناک و تاسف‌بار یکی از با ارزش‌ترین هنرمندان سینمای کشورمان را از ما گرفت.
بانو فرشته طائرپور تهیه‌کننده ، نویسنده ، چهره شاخص فعالیت‌های صنفی و مدافع خستگی ناپذیر حقوق سینماگران هم قربانی کرونا شد و از میان ما رفت.
انسانی بزرگ که بی تردید نامش در حافظه تاریخی سینمای ایران برای همیشه ثبت و ماندگار خواهد ماند .
شورای مرکزی انجمن بازیگران سینمای ایران ، در گذشت این شخصیت بی بدیل را به خانواده هنرمند ایشان به ویژه سرکارخانم غزل شاکری و جناب آقای منوچهر شاهسواری و همه هنرمندان و سینماگران تسلیت عرض می‌نماید .”

پیام تسلیت فیلم‌نامه‌نویسان برای درگذشت فرشته طائرپور

انجمن صنفی فیلم‌نامه‌نویسان سینمای ایران در پیامی درگذشت فرشته طائرپور را تسلیت گفت.

در این پیام، شورای مرکزی فیلم‌نامه‌نویسان ضمن برشمردن ویژگی‌های کارنامه‌ی پربار این تهیه‌کننده و نویسنده، با انتقاد از روند واکسیناسیون سراسری، خواستار تسریع این موضوع و پایان‌دادن مسئولان به خزان سینمای ایران و از دست رفتن جان‌های بی‌قیمت ایرانیان با تسریع واکسیناسیون سراسری شده است.
متن کامل پیام تسلیت انجمن صنفی فیلم‌نامه‌نویسان سینمای ایران به شرح زیر است:
فرشته طائرپور را به فعالیت‌های صنفی‌اش، تلاش‌هایی که برای زندگی بهتر اهالی سینمای ایران می‌کرد و به عشق و علاقه‌اش به کودکان که او را از مهم‌ترین فعالان عرصه‌ی سینمای کودک کرده بود، می‌شناختند. وجه کم‌تر دیده‌شده‌ی او اما، خلق بود و نوشتن. از روزگار کار مطبوعاتی در نشریه‌ی زن و مدیریت مرکز نگارش ویرایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تا این دو دهه‌ی اخیر که جدی‌تر برای سینما می‌نوشت؛ چه شخصی‌ترها و دغدغه‌مندترهایی چون «زن دوم» و «آینه‌های روبه‌رو»، چه کودکانه‌هایی چون «نخودی» و «خاله قورباغه»، که برای این آخری، نخستین نشان سپنتای فیلم‌نامه‌نویسی در عرصه‌ی سینمای فانتزی را کم‌تر از دو سال قبل به او تقدیم کردیم.
آن روز گمان نمی‌کردیم این خداحافظی چنین زود اتفاق بیفتد اما امروز سرافکنده نیستیم که به عادت دیرینه، وقت نبودن، به یاد ازدست‌رفته‌ها افتاده باشیم. ما شما را و تلاش‌هایی را که برای سینمای ایران و کودکان این سرزمین کردید، دیدیم و ارج نهادیم؛ شمایی که فیلم‌تان را با «به نام خدای مهربان و به‌خاطر شادی کودکان» آغاز می‌کردید.
انجمن صنفی فیلم‌نامه‌نویسان سینمای ایران درگذشت فرشته طائرپور را به دخترانش غزل و عسل و پسرش علی، خانواده‌ی اصناف سینمایی ایران و دوستداران این سینما تسلیت می‌گوید و بار دیگر تأکید می‌کند این جان‌هایی که در اهمال مسئولان و تأخیر در واکسیناسیون سراسری از دست می‌رود، هیچ قدر و قیمتی ندارد، که قابل جبران باشد. خزان جامعه‌ی‌ ایران و سینماگرانی را که فرزندان این جامعه هستند، متوقف کنید.

همچنین رییس سازمان سینمایی در پیامی درگذشت فرشته طائرپور تهیه کننده سینما را تسلیت گفت.

به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، در پیام حسین انتظامی آمده است: «خبر درگذشت سرکار خانم فرشته طائرپور از سینماگران برجسته و عضو شورای پروانه نمایش سینمایی که در کنار فعالیت تهیه کنندگی خدمات موثری در امور صنفی داشت و عمر خود را صرف حل و فصل مشکلات اهالی سینما و اعتلای سینمای کشور کرد، مایه تاثر شد.

بی‌تردید، آثار و برکات تلاش‌های خستگی ناپذیر این بانوی سینماگر، همچنان برای سینمای ایران ماندگار خواهد بود.

فقدان ایشان را به جامعه سینمای کشور و همچنین خانواده محترم تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال برای آن مرحومه، غفران الهی و برای خانواده‌شان، صبر مسالت می‌کنم.»

هیات موسس انجمن عرضه و پخش کنندگان بین المللی سینمای ایران هم در پیام نوشت: “درگذشت دردناک بانوی پرتلاش سینمای ایران، سرکار خانم فرشته طائرپور، از تهیه کننده های پیشکسوت و درد آشنای حوزه بین الملل را به خانواده محترم ایشان و به ویژه دوست و همکار عزیزمان سرکار خانم کتایون شهابی تسلیت گفته و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزومندیم.”

انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند با انتشار متنی، با تسلیت درگذشت فرشته طائرپور به این سینماگر پرتلاش ادای احترام کرد.

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، در این متن آمده است: چنان زنده بود که فعل ماضی به ایشان نمی‌آید، حس گناه به ما می‌دهد؛ حسی که دیگرانی هستند هزاربار سزاوار آن، به قدر هر فراغی که کشیدیم، خواهیم کشید.

مرگ از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است، شبیه ریسمانی بر گِردِ گلوی ماست که بر سکوی لرزان تصمیم‌های سست ایستاده‌ایم. نخبگان سینما را یک‌به‌یک، پی‌درپی از دست دادیم و ماجرا در جریان است.

سرکار خانم فرشتهٔ‌طائرپور، چنان محکم و استوار و سرزنده و مؤمن به زیستن، حاضر و تکیه‌گاه بودید و شور و خنده و خاطره ساخته‌اید که نمی‌شود تعریفتان کرد؛ خوش به حال ما که فرصت معاشرت با شما را یافتیم. هر وقت، هر تنگنایی بود، دلگرمی اهالی سینما بودید و این‌که شما را چیزهایی از سنخ کاهلی و تخمین اشتباه و ناهوشیاری و بی‌مِهری و بسیار چیز دیگر از ما گرفت؛ حالی از غم و خشمِ درهم آمیخته و خفقان به ما داده است.

سینما، خانهٔ سینما، رکنی رکین را از کف داد و هیچ رسمِ تسلایی خوب کار نمی‌کند که نثار عزیزان و نزدیکان و دوستان شود؛ چه باید کرد؟ بارها همهٔ اهالی سینما از شما پرسیدند چه باید کرد و بی‌پاسخ نماند. اکنون بفرمایید چه باید کرد؟

انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند، همراهی گرم و مهربان و باورکردنی شما را در تمام لحظه‌ها و رخدادها در خاطر دارد؛ ما به همراه تمامی سینمای ایران، به شدت سوگواریم و این خبر، دیگر از آن خبرها بود.

غمگینیم و چون مستندسازیم؛ پرسشگریم و داریم به تفاوت مرگ، قتل غیر عمد و قتل عامدانه فکر می‌کنیم و می‌خواهیم تشخیص دهیم، دلیل این که نیستند و انگار به زودی نخواهیم بود چیست؟ این پرسش، حتماً پاسخ گرانسنگی خواهد داشت.

حق‌دارید که نگران ما هستید؛ خیلی نگران‌تان بودیم و حق داشتیم.

بیانیه تسلیت اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه‌های تصویری ایران به مناسبت درگذشت فرشته طائرپور

در پی درگذشت فرشته طائرپور تهیه کننده و فیلمنامه‌نویس با سابقه سینمای کشورمان و عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه‌های تصویری ایران این اتحادیه پیام تسلیتی را صادر کرد:

انا لله و انا الیه راجعون

بیش از یک سال و نیم است که با ویروس منحوس کرونا روبرو هستیم. ویروسی که هر روزه، جان یکی از عزیزان ما را می گیرد و رنگ خنده را از لبانمان بر می‌چیند. خبر فوت خانم فرشته طائرپور تهیه کننده پیشکسوت سینمای ایران در سحرگاه امروز باز غم و اندوه بزرگی را بر خانواده بزرگ سینما به ویژه اعضای اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه های تصویری ایران وارد کرد. از غم از دست دادن علی سلیمانی چند روزی نگذشته بود که باز یک خبر تلخ دیگر.

برکسی پوشیده نیست خانم فرشته طائرپور تا آخرین روزهای زندگی اش از تلاش برای واکسیناسیون اهالی سینما و هنرهای تصویری که از مشاغل در معرض خطر بوده و با تولیدات خود در حال حفاظت از امنیت روانی جامعه هستند. فروگذار نکرد

بی شک اگردولتمردان و مسئولان اقدامات موثری را در پیش نگیرند و روند تزریق واکسیناسیون همه مردم بخصوص گروههای شغلی در معرض خطر را تسریع نبخشند، فوت خانم طائرپور که تا روزهای آخر برای سهمیه واکسیناسیون اهالی فیلم و سینما تلاش‌های زیادی داشت، خبر آخر نخواهد بود وقطعا افراد نازنینی دیگری مثل او را در صنعت تصویر کشور از دست خواهیم داد.

اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه‌های تصویری ایران درگذشت این تهیه کننده پیشکسوت و فرهیختۀ سینما و تلویزیون را به آقای منوچهر شاهسواری همسرِ ایشان و غزل شاکری دخترشان، جامعه هنری بویژه اهالی سینما و صنعت تصویر کشور تسلیت می‌گوید و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و غفران الهی و برای خانواده محترم اشان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماید.

پیام تسلیت انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران

“سینمای ایران بزرگی از تباراندیشه، بانوی فرهیخته و ارجمند خانم فرشته طائرپور را ازدست داد.
هنرمندی والا، ارزشمند ، کاردان و تهیه کننده کاربلد که به احتمال هنگام دفاع از حقوق همکارانش در هیات‌های مالیاتی، این بلای خانما نسوز گرفتارش کرد.
فرشته طائر پور حداقل هفته ای سه روز وقتش صرف دفاع از حقوق اهالی سینمای ایران در مراکز مختلف می شد.
انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران درگذشت این فرشته مهربانی ها را به خانواده گرانقدرش ، منوچهر شاهسواری و خانواده بزرگ سینمای ایران تسلیت می گوید. خداوند ایشان را تحت رحمت واسعه خود قرار دهد.”

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا