رابرت مالی: مقابل سرنوشت برجام علامت سوالی بزرگ قرار گرفته
نماینده دولت آمریکا در امور ایران گفت: مقابل سرنوشت توافق هستهای یک «علامت سوال بزرگ» قرار گرفته است.
به گزارش فارس، «رابرت مالی» که با خبرنامه پایگاه خبری-تحلیلی «پولیتیکو» مصاحبه میکرد، تهران را به عدم همکاری متهم کرده و مدعی شده بازگشت آمریکا به برجام «چیزی نیست که کاملاً تحت کنترل ما باشد.»
رابرت مالی از اظهارنظر درباره اینکه چند در صد احتمال دارد آمریکا به برجام برگردد طفره رفته و به خبرنگار پولیتیکو گفته است: «اگر به شما درصد بدهم، کمک چندانی به شما نمیکند.»
او مدعی شده متغیرهای نامعلوم به اینکه ایرانیها چه کارهایی را انجام خواهند داد و چه کارهایی خیر، مربوط میشوند.
رابرت مالی با جود این گفت: «ما آمادهایم مذاکرات را آغاز کنیم، اما اگر تصورمان این نباشد که رسیدن به توافق ممکن است این کار را انجام نخواهیم داد.»
طبق نوشته پولیتیکو، رابرت مالی گفته تیم او در حال آماده کردن برخی برنامههای اقتضائی برای حالتی است که ایران و آمریکا طی ماههای آینده به توافق نرسند. به گفته او، یکی از آن برنامهها این است که واشنگتن و تهران، توافق کاملاً جداگانهای امضا کنند. برنامه دیگر، اعمال برخی تدابیر تنبیهی با همکاری متحدان اروپایی است.
نماینده آمریکا در امور ایران همچنین گفته از نظر او، تنها حالت منطقی این است که بازگشت به برجام گزینه پیش روی دو طرف باشد، چرا که هم ایران و هم آمریکا گفتهاند که این را میخواهند. مالی تصریح کرده تأخیر در آغاز مذاکرات به دلیل بیاعتمادی ایجاد شده در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» و سیاست «فشار حداکثری» او و همچنین انتقال قدرت سیاسی در ایران است.
او در ادامه تصریح کرد: «اما برای گذاشتن علامت سوال [مقابل سرنوشت برجام] کاملاً توجیه وجود دارد، چون اگر هنوز به توافق نرسیدهایم [یعنی اینکه] گفتوگوها دارند کشدار میشوند.»
وی اضافه کرد: «چنانچه پیشرفتهای هستهای ایران ادامه پیدا کنند و ایران برداشتن گامهای تحریکآمیز هستهای را ادامه دهد- تازه اگر از فعالیتهای تحریکآمیز منطقهایش هم صرفنظر کنیم- این، ما را به مسیر دیگری (یعنی دور شدن از توافق هستهای) هدایت میکند.»
او تأکید کرد: «این مسئله باعث میشود ما کاملاً واقف باشیم که [رسیدن به] توافق، امر محتوم نیست و واقف باشیم که این سوال که آیا میتوانیم به برجام بازگردیم یا نه، سوالی بجا است و واقف باشیم که لازم است برای دنیایی آماده باشیم که در آن قصد ایران بازگشت به توافق نیست و دستکم نمیخواهد این کار را به نحوی واقعگرایانه انجام دهد.»
انتهای پیام
.علامت سوال بزرگی که رابرت مالی جرأت گفتن ان را ندارد همان دروغ بودن سلاح اتمیست.
سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد و یک تفنگ خالیست و هیچگاه ماشه ان چکانده نخواهد شد..
و نه تنها رابرت مالی بلکه هیچ سیاستمدار و یا رسانه دیگری هم این جرأت را ندارد
از نظر دولتمردان اصلی و تصمیم گیر امریکا برجام مرده است و افراد درجه دو و درجه سه مثل رابرت مالی تلاش مذبوحانه ای می کنند که عملیات احیا را بر روی برجام انجام دهند و ان را زنده کنند، اما تلاششان بیهوده است.
در ضمن رابرت مالی یک بانکدار است . چکارش به برجام که مثلا یک موصوع هسته ایست.؟
و دخالتش در موضوع برجام نشان می دهد که برجام چقدر موضوع چرند و مزخرفیست و چه دروغ بزرگیست که با ان ملتها را درگیر یک بازی کثیف پایان ناپذیر کرده اند.
مطمئنا ریگی در کفششان است و اثار ترس و نگرانی در چهره رابرت مالی کاملا اشکار است.