خرید تور نوروزی

آیا در مقایسه با سایر خدمات حقوقی، استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی نیز موثر واقع می‌شود؟

رپورتاژ آگهی

همانطور که می‌دانید شرکت در جلسه مشاوره حقوقی نیازمند صرف وقت و هزینه‌هایی است. همچنین در بسیاری از مواقع نه وقت لازم برای چنین امری در اختیار شرکت‌ها یا افراد می‌باشد، نه پرداخت چنین هزینه‌هایی برای برخی از امور حقوقی منطقی به نظر می‌رسد. استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی بهترین دستورالعمل برای چنین زمان‌هایی است که هم در وقت و هم در هزینه شما صرفه ‌جویی خواهد کرد. بنابراین مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی، یکی از راه‌های اصلی در برقراری ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری مشاوره از طریق تلفن است. از این طریق می‌توانید بسیاری از مباحث و معضلات حقوقی خود را با مشاور مطرح نموده و راهکار قانونی آن را دریافت نمایید.

مزایای مشاوره حقوقی تلفنی 

به طور کلی مشاوره حقوقی تلفنی به عنوان فراگیرترین روش مشاوره حقوقی تخصصی دارای مزایای زیر است:

  • امکان استفاده از مشاوره حقوقی افراد، مراکز مشاوره و یا وکلای مختلف و انتخاب بهترین مشاور
  • دسترسی سریع و آسان به مشاور متخصص و یا بهترین وکیل از طریق تماس با مرکز مشاوره یا دفتر وکالت 
  • هزینه بسیار اندک مشاوره حقوقی تلفنی توسط وکیل تلفنی 
  • مناسب برای سوالات حقوقی کوتاه و بدون نیاز به ارسال مدارک برای وکیل و یا مشاور 
  • امکان ضبط مکالمه برای یادآوری نکات مهم مشاوره حقوقی 

اهمیت اخذ مشاوره حقوقی از وکیل تلفنی

باید توجه داشت مشاوره حقوقی تلفنی در مواردی بسیار کاربرد داشته که موضوع نیازمند بررسی اسناد و مدارک طرفین نباشد. برخی از دعاوی و مشکلات حقوقی نیازمند بررسی اسناد و مدارک است به عنوان مثال در دعاوی مربوط به پیش فروش آپارتمان‌ها و قراردادهای مشارکت در ساخت وجود یک شرط و یا بند در مفاد قرارداد می‌تواند نحوه رسیدگی به پرونده را تغییر دهد. بدیهی است در دعاوی سنگین مانند دعاوی املاک و دعاوی مربوط به تعهدات بررسی مدارک و مستندات بسیار ضروری بوده و لذا نمی‌توان به صرف مشاوره حقوقی تلفنی اکتفا نمود؛ اما در مواردی ارائه مشاوره حقوقی در جهت حل مشکلات و معضلات نیازمند بررسی دقیق اسناد و مدارک نیست به عنوان مثال در دعاوی خانوادگی و یا مشاوره‌های حقوقی مربوط به قبل از ازدواج و همچنین نحوه برقراری جلسات صلح و سازش نیازی به بررسی دقیق مدارک نیست. بنابراین در این قبیل موارد می‌توان از مشاوره حقوقی تـلفنی با وکیل دادگستری بهره مند شد.

مشاوره با وکیل تلفنی در چه مواردی انجام می‌شود؟ 

مشاوره حقوقی قبل از هر گونه اقدام قضایی این امکان را به شما می‌دهد که در صورت عدم آشنایی با موضوع مورد نظرتان تمامی مسیر پیش رو را برای شما روشن نماید و به تمامی امور احتمالی واقف شوید البته این امر علاوه به آن است که شما را از هزینه‌های سنگین مالی و صرف زمان بیهوده ممکن است معاف نماید برای مثال در ادامه چند نمونه از اموری که در مسایل مختلف بدون مشاوره حقوقی تلفنی احتمال شکست و ضرر و زیان وجود دارد را ذکر خواهیم کرد.

مشاوره حقوقی تلفنی خانواده

در خصوص مسایل قضایی خانواده علی رغم این که ممکن است از سایر منابع اطلاعاتی به شما آگاهی داده شده باشد ولیکن این تجربیات و اطلاعات پراکنده برای موضوع به خصوص شما مشاوره حقوقی رایگان محسوب نخواهد شد زیرا هر پرونده شرایط خاص خود را دارا بوده و تجربه سایرین بنا به تغییرات قوانین و رویه رسیدگی و عدم تخصص افراد عادی مشاوره متناسب با مشکل شما نخواهد بود، برای مثال جهت اخذ حضانت فرزند مشترک شرایط هر خانواده با یکدیگر متفاوت و بنا به شرایط زوجین تعیین می‌گردد و گاهاً افراد علی رغم استحقاق برای حضانت فرزند بنا به تنها صحبت همسرشان از سایر حقوق خویش صرف نظر و یا حتی امتیازهایی به طرف مقابل می‌دهد بنابراین هرگز به اطلاعات اقوام و دوستان در مسائل حقوقی اعتماد نکنید. 

مشاوره وکالت تلفنی در امور ملکی 

در خصوص امور ملکی بنا به ظرافت این گونه پرونده‌ها با اخذ مشاوره حقوقی حتی به صورت تلفنی و قبل از هر اقدامی از وکیل متخصص ملکی از ضرر و زیان‌های احتمالی جلوگیری می‌نماید. برای مثال در قراردادهای مشارکت در ساخت ملک گاهی اوقات سازنده با پیش فروش قسمتی از سهم خویش قبل از موعد مالکیت در قرارداد مشارکت باعث بروز مشکلاتی می‌شود، قبل از پیش خرید ملک از سازنده بهتر است از مفاد قرارداد مشارکت و زمان مالکیت سازنده اطمینان حاصل نمایید برای مثال ممکن است سازنده بعد از مرحله نازک کاری ساختمان مستحق و مالک محسوب شود و قبل از این مرحله در صورت پیش فروش باعث مشکل برای شما در الزام به تنظیم سند رسمی شوند و در مثالی دیگر این که شما برای ارائه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی در صورت عدم الزام به اخذ پایان کار و صورت جلسه تفکیک و فک رهن، با قرار عدم استماع دعوا ممکن است مواجه شوید.   

مشاوره حقوقی تلفنی برای پاسخ به چه سوالاتی مناسب است؟

یکی از مشکلات و دغدغه‌هایی که هم موکلین و هم کارشناسان در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی دارند، نوع سوالاتی است که پرسیده می‌شود. برای پاسخ به این سوال باید گفت که مشاوره تلفنی با توجه به ذات خود دارای محدودیت‌های فراوانی است. اکثر موسسات حقوقی و دفاتر وکالتی که دارای یک برند و تبلیغات گسترده هستند، روزانه با تماس‌های بسیاری مواجه هستند. بنابراین، زیاد رخ می‌دهد که افراد زیادی پشت خط بمانند. به همین جهت، قطعا برای خود کارشناس نیز این کلافگی رخ می‌دهد، چرا که قطعا هر مشاوری، تمایل دارد که به افراد بیشتری خدمت مشاوره حقوقی را ارائه دهد. بنابراین، باید گفت این نوع مشاوره برای سوالات بسیار کوتاه با پاسخ‌های کوتاه مناسب است.

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی

به طور کلی هزینه‌های مربوط به مشاوره حقوقی تلفنی در موسسه‌ها و سایت‌های مختلف حقوقی متفاوت و حتی برخی از افراد و یا موسسات انجام این خدمات را به طور رایگان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند. بنابراین با توجه به مطالب گفته شده می‌توان گفت که هزینه مشاوره حقوقی تلفنی نسبت به سایر خدمات حقوقی مشابه به صرفه تر و حتی در برخی از مواقع رایگان است. فرآیند دریافت خدمات مشاوره حقوقی تلفنی در دادیاب بسیار ساده است و شما می‌توانید پس از انتخاب موضوع مشاوره، با انتخاب بسته 30 یا 60 دقیقه‌ای، بسته مشاوره مورد نظر خود را خریداری نمایید. شرایط و مراحل انجام مشاوره با وکیل تلفنی در سامانه دادیاب را می توانید در این سامانه به صورت کامل مشاهده نمایید و خدمت خود را از هر وکیلی که می خواهید با بررسی رزومه آنها انتخاب نمایید.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا