نطق صریح نماینده ارومیه در مجلس: از دامادسالاری تا همهپرسی
روحالله حضرتپور، نمایندهی مردم ارومیه در مجلس با بیان اینکه «چه شد که دامادسالاری که تقبیح میشد توسط تقبیحگران احیا شده است؟!»، گفت: جمهوریت را با ابزارهایی چون نظرخواهی و همه پرسی قدرت ببخشیم و مردم را به رأس امور بازگردانده و جمهوری اسلامی ایران را تکریم کنیم.
بهگزارش انصاف نیوز، آقای حضرتپور در بخش دیگری از نطق خود گفت: مردم از افزایش تنشها با جهان کلافه هستند و یک عقیده همواره تبلیغ میشود و هر کس خلاف آن را بگوید مورد هجمه قرار گرفته و به طور طبیعی این وضع مردم را خشمگین کرده و حتی مراجع عالیقدر که حرف مردم را میزنند مورد هجمه قرار میگیرند.
خانه ملت نوشت: روحالله حضرتپور، در نشست علنی صبح امروز(یکشنبه، 23 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه باید به مردم بازگردیم و طبق خواسته آنها عمل کنیم، گفت: متأسفانه برخی تصمیمات و مواضع ما با خواسته مردم متضاد شده و مسئولان کم کاری می کنند که باید از این ملت عذرخواهی کنیم.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه متأسفانه نظرات مردم شنیده نمی شود، اظهار کرد: مردم از افزایش تنش ها با جهان کلافه هستند و یک عقیده همواره تبلیغ می شود و هر کس خلاف آن را بگوید مورد هجمه قرار گرفته و به طور طبیعی این وضع مردم را خشمگین کرده و حتی مراجع عالیقدر که حرف مردم را می زنند مورد هجمه قرار می گیرند.
وی در ادامه با بیان اینکه مردم می خواهند از حق زندگی بهره برده و عدالت را تجربه کنند، یادآور شد: من نمی دانم در فردای آخرین شب انتخابات چه شد؟ گویا خیلی از استانداردهای سیاسی کشور عوض شده چرا که صداوسیما از دلار 28 هزار تومانی حرفی به میان نیاورد. نمی دانم چرا گرانی های افسارگسیخته رسانه ای نشده و دیگر بورس دغدغه ملی نیست. چه شد که دامادسالاری و خویشاوندسالاری که تقبیح می شود توسط تقبیح گران احیا شده است.
حضرت پور در ادامه با بیان اینکه مذاکره با جهان که از نظر برخی امری ضد ملی بود امروز با جدیت دنبال می شود، عنوان کرد: هر کسی می تواند مشکلات را حل کند ما نیز در کنار او هستیم البته دیگر هیچ یک از این سوال و جواب ها برای ملت رنج کشیده ارزشی ندارد و اگر می توانید در عمل به داد مردم برسید در غیر این صورت، تحول اساسی در سیستم کشورداری را آغاز کنید.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه آمار خروج نخبگان و ثروت از کشور را فاجعه آمیز دانست و افزود: با مردم چه کرده ایم که سرمایه های خود را صرف خرید ملک در سایر کشور ها می کنند؟ ما با عزت ایرانیان چه کرده ایم؟ این دولت و آن دولت برای مردم تفاوتی ندارد. شعله های بحران اقتصادی 4گوشه معیشت و زندگی مردم را به آتش کشیده و مردم اعتمادی به مسئولان ندارند و حتی می گویند زمانی که وعده و قولی از مسئولان می شنویم دلهره بیشتری می گیریم چرا که در کمترین مدت خلاف آن اتفاق می افتد.
وی ادامه داد: نمونه بارز آن گرانی خودرو بود که وزیر صمت وعده کاهش قیمت ها را داد ولی در عمل چه شد؟ در همین دو سه ماه اخیر بسیاری از کالاهای اساسی باز هم گران تر شده است و همین چند روز قیمت های اعلامی برای 25 کالای اساسی مردم را شوکه کرده است.
حضرت پور اضافه کرد: یک میلیون و 200 هزار تن سیب تولیدی و هزاران تن محصولات کشاورزی در خاک زرخیز منطقه ما تولید می شود اما امروز قیمت آب از قیمت محصولات بیشتر است. نزدیک هزار کیلومتر مرز بین المللی داریم اما در بن بست ارتباطات جهانی رنج می بریم.
عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی ادامه داد: بزرگ ترین معادن کشور از جمله طلا از دل خاک استان من بیرون کشیده می شود اما هنوز فقیر مانده ایم و از این درآمدزایی ها برای کشور چیزی جز سونامی سرطان ها عاید ما نمی شود. همچنان که دو دهه است برای احیای دریاچه ارومیه وعده سرخرمن انتخاباتی سرلوحه شده است، با دشنه به جان این نگین آذربایجان افتاده و نمک آن را نیز به یغما می برند.
وی در ادامه با بیان اینکه سهم چندانی از منابع کشور نداریم و از این ناعدالتی شکایت خود را نزد رهبری معظم می بریم، عنوان کرد: چرا اقشار ضعیف جامعه باید تقاص تورم ها را پرداخت کنند. تصمیمات کارشناسی نشده، کشاورزان و دامداران را کلافه کرده و فقط میانگین هزینه علوفه هر رأس گوسفند در سال بیش از 4 میلیون و 300 هزار تومان است، آن وقت با چه منطقی این گوسفند زنده را کیلویی 62 هزار تومان قیمت گذاری کرده اید.
حضرت پور در ادامه با بیان اینکه تورم با دستوری کردن و فشار به کشاورز و دامدار کنترل نمی شود و این تدبیر نیست، گفت: بار مالی افزایش قیمت سفره مردم نباید به روستایی تحمیل شود. امروز ساده ترین مسائل کشور به دلیل سوءمدیریت بر زمین مانده و ما برای سرک کشیدن به حریم خصوصی مردم به دنبال مصوبه هستیم و به بهانه صیانت، سرعت اینترنت را محدود و پهنای باند را کم کرده و تعطیلی کسب و کارهای اینترنتی را منجر می شویم.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: کارگران، معلمان، کشاورزان، بازنشستگان و رانندگان و ملت عزیز ایران امروز در شرایط سختی زندگی می کنند. گنجشکان باغ مجلس هر روز صدای آنها را می شنوند اما ما نمی شنویم لذا باید از ابزارهای قانونی بهره مند شده و از اراده ملت نترسیم.
وی افزود: جمهوریت را با ابزارهایی چون نظرخواهی و همه پرسی قدرت ببخشیم و مردم را به رأس امور بازگردانده و جمهوری اسلامی ایران را تکریم کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: ما فرزندان انقلاب و راهبری مثل پدرانمان آماده ایم تا جان و مال خویش را در مسیر عمل به وظیفه قانونی و رفع مشکلات مردم فدا کنیم.
انتهای پیام
جناب حضرت پور عزیز سلام
بنده سخنان شما را باور ندارم می دانید چرا ؟
یادتان هست دکتر حسن روحانی رئیس جمهور سابق در مراسم 22 بهمن از همه پرسی و مراجعه به آرای عمومی سخن گفتند شما و دوستان هم طیفتان چقدر علیه ایشان هجمه کردید
آنقدر اینطرف و آنطرف مرگ بر روحانی مرگ بر روحانی کردید تا دکتر روحانی از این حقوق ملی مردم صرف نظر کرد .
در ضمن شما خودتان به جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور رای دادید و اعتماد کردید خیل کثیری از مردم اصلا رای ندادند و شما آنرا حماسه قلمداد کردید نکته بعدی اینکه اگر منصف هستید و وکیل ملت جلوی داماد سالاری و فامیل بازی را بگیرید و از رئیس جمهور سئوال کنید .
سلام آقای محمد خوشبختانه پرونده هشت ساله دولتهای11 و 12 که ریاست آن با آقای حسن روحانی بود بقدری مخدوش,مشکوک و سیاه هست که قابل مقایسه با هیچیک از دولتهای بعد از انقلاب نیست مگر با دولت هویدا که جدایی بحرین یکی از عملکردهای آن دولت طاغوتی ست , شما اگر عملکرد دولت سیزدهم در زمینه واکسن کرونا را بررسی و نقد کنید بتنهایی جوابگوی عملکرد دولتهای هاشمی,خاتمی,احمدی نژاد و روحانی ست فراموش نکنیم دولت 12 روحانی برای تحت فشار قرار دادن مردم در جهت ایجاد نارضایتی عمومی و دگردیسی نظام که ماحصل آن بیش از یکصدهزار کشته در اثر کروناست رو نباید فراموش کنیم که مطمئناً فراموش نخواهد شد و بزودی مسببین آن باید جوابگوی مردم و تاریخ باشند…فلذا عملکرد سه ماهه با 8 ساله خیلی دور از انصاف است مضافاً اینکه دولت فامیلی نام دوم دولتهای حسن روحانی ست و از همه مهم تر دسته گلهای آقای حسین فریدون در زمینه رانت خواری های گوناگون ایشان است…یادمان باشد صندوق بازنشستگی آموزش و پرورش توسط کدام دولت , گروه و خط فکری و جناح سیاسی به یغما رفت.#انصاف_در_قضاوت بهترین اتیکت یک انسان است لازم به ذکره من با حرفهای آقای حضرت پور هم موافق نیستم زیرا جهت تبلیغات انتخابات پیش رو صورت گرفته و حرکتی پوپولیستی ست.
حرفهای خوب بلکه حرف دل مردم رازدید ،درزمان خواندنش خوشحال شدم که یکی ازتریبون رسمی داردحرف مارا میزند ولی ته دلم اعتمادی به این گونه حرفها و به گویندگانش ندارم….. امان ازاین بی اعتمادی که سالهاست گریبانمان راگرفته است.
بازاری ها وقتی بازارشان خراب است میگن داریم از حیب میخوریم در مملکت ما هم 40 سال است که همان رهیران و روسا و بجه هایشان و شاه دامادهایشان دارند به اصطلاح خدمت میکنند ولی از وضع جیب مردم بفهمید که 40 سال خدمت صادقانه شان جطور خدمتی بوده است .این مثل خانه ای کلنگی است که باید از بنیان نوسازی شود
من از سخنان شما بسیار خوشحال شدم و امیدوارم قلبا اینرا گفته باشید و پشت ان بایستید چون اگر به ان دنیا و اخرت اعتقاد داشته باشید حتما در رابطه با بی عدالتی ها و ظلم هایی که در حق مردم شده باید جوابگو باشید
بله برگشت به قانون اساسی و اجرای همه پرسی با طرح ۴ سوال
۱: ملت ایران آیا خواهان رابطه ی سیاسی اقتصادی و …با آمریکا هستید یا خیر ؟
۲: ملت ایران آیا کشوری به نام اسرائیل را به رسمیت می شناسید یا خیر ؟
۳: ملت ایران آیا خواهان ادامه ی کمک های مالی نظامی و …به سایر کشورها و قاره ها از خاورمیانه تا اروپا و آمریکا و آسیا و آفریقا هستید یا خیر ؟
۴: ملت ایران آیا حجاب را بصورت فعلی (قانونی)می خواهید یا بطور اختیاری ؟
علاوه ی بر این سوالات تا زمانی که روابط سیاسی کشور با ۷ کشور تاثیرگذار سیاسی اقتصادی نظامی فرهنگی و …دنیا یعنی ۵+۱ و اسرائیل به حالت عادی برنگردد (مثل رابطه ی فعلی مثلا با لهستان یا اروگوئه و …) مشکلات کشور ادامه خواهد داشت و با تغییر دولت ها فقط فراز و فرود خواهند داشت…
و البته عدم تربیت مدیران رده پایین و میانی همسو با ایدئولوژی…
همچنین ۵ شاخص بقای حکومت ها و جوامع از نظر علمی به شدت در حالت کما قرار دارد
۱ اقتصاد (خرد و کلان)
۲ سیاست (داخلی و خارجی)
۳ فرهنگ (وضعیت فرهنگیان نشر کتاب و مجلات و روزنامه ها بازیگران تئاتر و سینما سرانه ی مطالعه و باور و اعتقاد مردم به مهمترین شعار فرهنگی انقلاب یعنی حجاب)
۴ محیط زیست ( کم ابی و جنگ نظامی پیش رو برای آب ، ریزگردها بیابان زائی و عدم بیابان زدایی کوه خواری جنگل خواری دریاخواری زباله های شهری و بیمارستانی و عدم بازیافت خشک شدن سفره های آب زیر زمینی از بین رفتن جنگل ها و مراتع …)
۵ آسیب های اجتماعی (فساد اداری و جنسی رشوه رانت های اطلاعاتی کودکان کار بزهکاری اطفال زنان بد سرپرست و بی سرپرست اعتیاد طلاق و…)
و همه ی این تکه های پازل در کنار هم یک نتیجه دارد…