خرید تور تابستان

امارات درحال جذب کارآفرینان، سرمایه داران و نخبگان ایرانی؛ مهاجرت تنها اقتصادی نیست

به گزارش منابع مختلف تنها 500 هزار نفر ایرانی در دبی زندگی می‌کنند و حدود یک میلیون نفر نیز اقامتت این کشور را به عناوین مختلف دارند، حال برنامه امارات برای کارآفرینان ایرانی/ موج مهاجرت به لوله‌کش و آشپز و کابینت‌ساز رسید/.
به گزارش خبر آنلاین سید حمید حسینی گفت: موج مهاجرت در ایران به نقطه خطرناکی رسیده و لازم است هر چه زودتر با تدوین شرایط و بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی، حراست از منابع انسانی و سرمایه ای کشور در دستور کار قرار گیرد .

مساله مهاجرت حالا به مساله بسیار مهمی برای ایران تبدیل شده است . افزایش تقاضا برای مهاجرت حتی در آمارهای رسمی نیز به تایید رسیده است.
حمید حسینی می گوید بررسی‌ها نشان از ان دارد که افرادی فاقد استانداردهای پیشین مهاجرت، حالا در صددند از ایران بروند. این فعال اقتصادی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین با هشدار نسبت به این اتفاق افزود: تا سال‌های گذشته افرادی که واجد خصوصیات خاص بودند و در طبقه مشخصی حضور داشتند، متقاضی مهاجرت بودند، اما در دو سال اخیر موج مهاجرت به آدم‌های عادی رسیده است، کسانی که در سال های گذشته فاقد استاندارد مهاجرت شناخته می شدند .

چشم‌انداز آینده باید روشن شود
وی گفت: مدیران برخی شرکت هایی که کار مهاجرت انجام می‌دهند، شخصا به من اعلام کردند که قبلا هفته ای سی تا چهل درخواست برای مهاجرت داشتند که از سوی افرادی با تخصص های بالا و درس خوانده ارائه می شد اما در شرایط فعلی تعداد این درخواست برای این شرکت‌های معمولی به ۱۸۰ درخواست رسیده است که نشان از افزایش میل به مهاجرت در ایران دارد .
وی گفت: جالب است در میان متقاضیان مهاجرت از لوله کش تا کابینت‌ساز و آشپز و برق کار و آرایشگر و … نیز دیده می شوند، این یعنی اگر تا دیروز فقط درس خوانده‌ها می خواستند از ایران بروند، امروز صاحبان حرف و افرادی که حرفه‌ای را بلدند نیز متقاضی مهاجرت هستند و این نشانه‌های باید سیاستگذار را نگران کند .
وی گفت: اغلب این افراد در پاسخ به این سئوال که چرا می‌خواهید از ایران مهاجرت کنید می گویند آنجا حقوق بیشتری دارم و می‌توانم راحت تر زندگی کنم، این عبارت راحت‌تر خیلی مساله و عبارت مهمی است، این نشان می دهد چشم انداز انها نسبت به اینده کشور دیگر چندان روشن نیست و نوعی خستگی و نگرانی در آن‌ها وجو دارد .
وی گفت: بهترین نیروها را در این مملکت پرورش می دهیم اما متاسفانه آنها که امکان بیشتری دارند به اروپا و کانادا و امریکا می روند و کسانی که امکان کمتری دارند راهی ترکیه می شوند و امارات . جالب این است که همین کشورها برای گرفتن نیرو از ایران برنامه ریزی می کنند و این بسیار نگران کننده است .

خیز امارات برای کارآفرینان ایرانی
عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: همین حالا امارات متحده عربی شهرکی صنعتی احداث و اعلام کرده است هر کسی که در ایران کارخانه داشته است می‌تواند در این شهرک زمین مجانی بگیرد، جالب اینجاست به محض امضای قرارداد بانک ۹۰ درصد هزینه‌ها را تسهیلات می‌دهد تا فرد آنجا کار تولیدی کند . می گویند شما که تجربه کار در ایران را دارید بیایید اینجا کار کنید و همه چیز برایتان مهیاست .
حسینی افزود: جالب اینجاست که امارات اصلا در صدد تولید نبود، این کشور جایی برای ترانزیت و صادرات مجدد بود اما حالا برای بردن کارآفرینان ایرانی برنامه‌ریزی کرده و قول اقامت می‌دهد .
وی با اشاره به اینکه قبلا کسی به کارآفرین کاری نداشت، گفت: همین نکته نشان می‌دهد خطر تا چه حد جدی است و بی توجهی به آن چطور می‌تواند کشور را تهی کند .
وی گفت: مساله مهاجرت تنها مساله‌ای اقتصادی نیست، جامعه نیاز به امید دارد ، امید به آینده‌ای بهتر . مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی همه با هم در این امر دخیل هستند و وقتی مشکلات مداوم افزایش یافته نمی‌توان انتظار داشت وضعیت بهبود یابد و افراد امیدوار باقی بمانند .

حسینی در جواب این سئوال که اگر تحریم برطرف شود و توافقی حاصل شود، این وضعیت با بهبود روبرو می شود یا خیر؟ گفت: جامعه آرامش می خواهد، اینکه سیاستگذار مدام به دنبال فیلترینگ و … باشد و هر روز با یک بخشنامه امنیت روانی جامعه را به هم بریزد، خود یک بحران است. بالاخره مشکل وقتی حل می شود که ما در مسیر تعادل قرار بگیریم و امیدواریم که این اتفاق رخ دهد چرا که همین تعادل به تدریج امید به آینده را بهبود خواهد بخشید.
به گفته وی در اولین گام توافق در وین می تواند سیگنال مثبتی به جامعه ارائه کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. زمین صنعتی نداریم.از زمینهای کشاورزی هم ادارات سنگ اندازی میکنند.درسوله اجاره ای جریمه دیر ارایه کردن پروانه تولید برای برق دادم از ضایعات سبد تولید میکنم اما جریمه پسماند باید بدم کدام پسماند دارم؟!!!!!عجب سال تولید و رفع موانع…

  2. از مکانیکی تا رانندگی با لودر جوشکار پرس کار و…….. تا کارگر ساده کارخانه دار میرند خوب چی میمونه یک مشت بساز بفروش که دستشون جیبشونه پیر مردها پیر زنها مداحان و 430 هزار مدیر و خانواده هاشون که روی هم ده میلیونند بطوری که که راه انداختن کولر خونه شون براشون چالشه یعنی چنان ایران از داخل از نیروی انسانی ماهر تخلیه میشه مثل یک گردو بزرگ و خوشگل که وقتی میشکنیش توش پوکه

  3. خنده تان میگیرد با چه سختی تحصیلات دانشگاهی را پشت سر گذاشتم لیسانس فوق لیسانس .در زمان جنگ تحمیلی سالها در مناطق جنگی بودم در اخر جنگ اومدم در تهران در یک وزارت خانه مشغول کار شدم بعنوان کارشناس چند سالی گذشت در اصطلاحات رایج شأن این است کسی که خواستی ردش کنی کاری کن که خودش برود و مسوولیتی متوجه تو نشود یک مدیر داشتیم صبح که می امد مرا به اتاق خودش میخواند و شروع میکرد به عربده کشیدن عربده عربده عربده میگفتم خوب حرفت چیست؟ هیچی تو باید از اینجا بروی!!! ما را در سال 1372 از محل کارمان رانده است و هر جا رفتم استخدام نکردند با کارهای موقت و میلیون ها تومان بدهکاری سال ها اوار کی و در بدری .مستاجر هستیم چند بار مارا از خانه اجاره ای تاکنون بیرون انداخته اند اخرین بار تا تیر ماه امسال جایی مستاجر بودیم با ارفاق ماهی دو ملیون تومان می‌پرداختم تیر ماه ما را از خانه بیرون انداختند هر جا رفتم خانه اجاره کنم پانصد ملیون پول پیش میخواستند من و ملیون هم ندارم از تیر ماه تاکنون اواره و سرگردان هستیم چند روز پیش نزد ان فرد که این بلا را سر ما اورده بود و الان صاحب شرکت و دم و دستگاهی شده رفتم بعد از 29 سال با کمال وقاحت رو به من کرد و گفت از تو به خدا شکایت میکنم !!!!! حکایت عمر ما این است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا