صنعت بی رحم لوازم آرایشی و دارویی؛ کشتار سالانه هزاران حیوان برای تست
بر اساس آمارهای مؤسسات حامی حقوق حیوانات, سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار گونه از جانوران مختلف در صنعت محصولات آرایشی به صورت زجرآوری کشته میشوند. همچنین آمار دیگری این میزان را ۵۰۰ هزار عدد تخمین زده است.
به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری تسنیم؛ تمایل به مصرفگرایی در جهان به شکل بیرویهای رو به افزایش است و این تجملگرایی و اعتیاد به مصرفگرایی در زمینههای مختلف موجب آسیب به محیط زیست شده است. یکی از موارد این مصرفگراییها مربوط به استفاده بیرویه محصولات آرایشی و بهداشتی است. بر اساس آخرین برآوردهایی که در سال 2020 میلادی انجام شده است سالانه 483 میلیارد دلار برای لوازم آرایشی در جهان هزینه میشود و انتظار میرود این هزینهها تا سال 2025 به بیش از 716 میلیارد دلار برسد!
افزایش تمایل به مصرف محصولات آرایشی به این معنی است که هر ساله تعداد بیشتری از حیوانات قربانی مصرفگرایی انسانها خواهند شد. بر اساس آمارهای مؤسسات حامی حقوق حیوانات که در سال 2021 انجام شده است, سالانه حدود 100 تا 200 هزار حیوان در سراسر جهان در راه تولید محصولات زیبایی کشته میشوند. همچنین آمار دیگری این میزان را 500 هزار عدد تخمین زده است. حیواناتی که معمولاً در این روشها استفاده میشوند خرگوش، خوکچه هندی، همستر، موش صحرایی و موش هستند.
بحران های محیط زیست ,
این آمار بیان میکند که از سال 2013 که اتحادیه اروپا فروش و بازاریابی هر گونه مواد آرایشی که روی حیوانات آزمایش شده است را ممنوع کرده است, بیشتر این کشتار در صنعت زیبایی آمریکا و چین صورت میگیرد. مرگ این حیوانات به واسطه روشهایی از جمله قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی در آزمایش سمیت, تغذیه اجباری، تزریق به شکم, قرار گرفتن در معرض داروها و وارد شدن شوک الکتریکی, همواره با درد و رنج بسیاری همراه است.
برندهای معروف تولید محصولات آرایشی مانند کریسین دیور, لنکوم, تام فورد, آرمانی و بریبری از جمله شرکتهای هستند که همچنان بر آزمایش محصولات آرایشی روی حیوانات ادامه میدهند.
امکان پایان دادن به کشتار حیوانات و استفاده از جایگزینهای مختلفی برای آزمایش محصولات آرایشی در این صنعت وجود دارد؛ برای مثال میتوان از باکتریها، بافتها و سلولهای انسانی، مدلهای رایانهای یا روشهای شیمیایی برای تست محصولات آرایشی بهره بُرد. استفاده از این روشها هم هزینه کمتری دارد و هم سرعت بیشتری به روند تحقیقات میدهد.
انتهای پیام