انجام تحقیقات درباره سرطان در فضا
شرکت “نورثروپ گرامن” و “ناسا” قرار است امروز فضاپیمای باری “سیگنوس” سوار بر موشک “آنتارس” را طی هفدهمین ماموریت خدماتی تجاری تامین مجدد نورثروپ گرامن از مرکز پرواز “ولوپس” به مقصد ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب کنند تا بتوانند تحقیقات جدیدی درباره سرطان انجام دهند
به گزارش ایسنا، هفدهمین ماموریت خدماتی تجاری تامین مجدد نورثروپ گرامن امروز ساعت ۱۲:۴۰ به وقت منطقه زمانی شرقی(۲۱:۱۰ به وقت تهران) انجام و به مقصد ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب خواهد شد و طی آن بیش از هشت هزار و ۳۰۰ پوند تجهیزات و آزمایشهای علمی در اختیار فضانوردان قرار خواهد گرفت. طی این ماموریت دهها آزمایش جدید از جمله ” MicroQuin ۳D Tumor” به فضا فرستاده خواهد شد.
این مطالعه به بررسی اثرات یک دارو بر روی سلولهای سرطان پستان و پروستات در فضا میپردازد. در شرایط ریزگرانش، این سلولها میتوانند در یک مدل سه بعدی طبیعیتر رشد کنند که این امر توصیف ساختار، بیان ژن، سیگنالدهی سلولی و پاسخ به دارو را آسانتر میکند. نتایج این مطالعه میتواند بینش جدیدی در مورد پروتئین سلولی مورد هدف این دارو ارائه دهد و به پیشرفت داروهای دیگری که سلولهای سرطانی را مورد هدف قرار میدهند، کمک کند.
تصویر بالا ایمونوفلورسنس(immunofluorescence) سلولهای سرطان پستان تحت درمان با داروی MicroQuin را نشان میدهد. این رنگ آمیزی، هسته طبیعی(آبی) و هسته درمانی(سبز) را در شبکه آندوپلاسمی سلول(قرمز) نشان میدهد. این دارو، اسکلت سلولی(زرد) را مجبور به فروپاشی کرده و باعث مرگ سلولی میشود.
رنگآمیزی تکنیکی برای افزایش کنتراست در نمونه هاست که عموما در سطح میکروسکوپی استفاده میشود. این روش در بافتشناسی، آسیبشناسی بافتی، خونشناسی و آسیبشناسی سلولی بسیار مورد استفاده است.
انتهای پیام