اشاره تلویحی به رای فراکسیونی امید به کدخدایی
مشاور رسانه ای محمدرضا عارف در یادداشتی با عنوان «سه نکته درباره عملکرد فراکسیون امید و رای به حقوقدانان منتخب شورای نگهبان» تلویحا رای به کدخدایی برای عضویت در شورای نگهبان را تصمیم جمعی خوانده و نوشته: «همه ی آنها از نظر سیاسی یک گرایش دارند و برخی هم که بعضاً ناشناخته هستند از برخی شناخته شدهها مواضع تندتری دارند».
به گزارش انصاف نیوز، علیرضا خامسیان در کانال پارلمان امید نوشت:
در پی رخدادهای مجلس دهم از زمان آغاز فعالیت تاکنون چند نکته پیرامون نقش فراکسیون امید به نظر میرسد که باید مورد توجه قرار بگیرد.
1 – اینکه برخی از اعضای فراکسیون امید تجربه ی حضور در پارلمان را ندارند بر کسی پوشیده نیست، حتی خود این دوستان از جمله سخنگوی موقت فراکسیون بر این نکته اذعان دارند. آقای وکیلی در دیدار اصحاب رسانه با آیت الله هاشمی بر این نکته تاکید کرد که «ما فعلاً باید راهروهای مجلس را یاد بگیریم» پس واضح و مبرهن است که برخی مسولیت های کلیدی را نباید دوستانی که تجربه ی اجرایی و پارلمانی ندارند بر عهده بگیرند.
2 – آقای دکتر عارف به عنوان رییس این فراکسیون بر اساس روش و منش همیشگی خود که اعتقاد به خرد جمعی است عمل میکند و تصمیمات فراکسیون در هیات رییسه ی فراکسیون اتخاذ میشود و تصمیم گیری جمعی است. اینکه در برخی تحولات داخل پارلمان همچون انتخاب حقوقدانهای شورای نگهبان رأی آوری برخی چهرهها به پای آقای عارف نوشته شود بی انصافی است. برخی به نظر میرسد مترصد موقعیتی برای حمله به آقای دکتر عارف هستند که به نظر میرسد به خاطر مسائل شخصی این کارها را انجام میدهند. در برخی موفقیت هایی که فراکسیون امید تاکنون به دست آورد مانند انتخاب ناظران در مجامع بخصوص در مجامع مهم که اعضای فراکسیون امید دست برتر را داشتند دوستان بخصوص رسانههای اصلاح طلب (جز تعداد محدودی از رسانهها) روی این موضوع مانور ندادند ولی در مسایلی که به زعم آنها ضعف فراکسیون تلقی میشود به آن پرداخته و بعضاً بزرگنمایی میکنند.
3 – در موضوع انتخاب حقوق دانان شورای نگهبان فراکسیون با همه ی ۵ نفر معرفی شده جلسات مفصلی برگزار کرد و خاستگاه سیاسی این ۵ نفر عمدتاً یکی بوده است. در موضوع آقای کدخدایی هم که از مجلس قبلی رأی نیاورد عدم رأی اوری ایشان به رأی ندادن پایداریها به آقای کدخدایی بر میگردد چرا که به زعم آنها (پایداریها) آقای کدخدایی هم با اصولگراهاست هم با اصلاح طلبان؛ برای همین به او رأی ندادند. هر چند به اعتقاد حقیر و با شناختی که از ۵ نفر معرفی شده دارم همه ی آنها از نظر سیاسی یک گرایش دارند و برخی هم که بعضاً ناشناخته هستند از برخی شناخته شدهها مواضع تندتری دارند.
انتهای پیام